2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

İkili test sonucundaki free Beta hcg değerine göre cinsiyet tahmini diye bir şey konuşmuştuk. Eğer çıkan değer 50 den küçükse bebek kız, 50 den yüksekse bebek erkek demiştik. Kızımdayken 25 çıkmıştı. Doktorum şimdi yine kıza benziyor dedi. Test sonucumda da bu defa 34 çıkmış. Bende bu sonuçlar tuttu kızlar. Cinsiyet öğrenenler sizlerde karşılaştırırmısınız.

Kızlar sağlık ocağındaki muayeneniz ne zaman? tetanos aşısı falan? zorunlu mu acaba? ben yaptırmak istemiyorum

Canım normalde 5 aşı var. 2 tane doğuma kadar, 3 taneside doğum sonrası belli aralıklarla yapılıyor. Bana doktorum en azından 2 tanesini yaptır demişti. Doğumda birsürü alet kullanılıyor. Her türlü mikroba enfeksiyona karşı yaptırmakta yarar var.

Bu arada ikili test sonuçlarım çıkmış kızlar. İlk bebeğime göre değerler daha yüksek çıkmış ama aradaki yaş farkını da hesaba katmak lazım tabi. Yaşıda değer hesaplamasına katıyorlar. Yeşil alanfa görünüyor değerlerimiz. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah.

tebrik ederim canım iyi sonuç aldığın için.benim test sonucumu telefonda söyledi, gelmene gerek yok dedi. 3 hafta sonra gittiğimde alabileceğim

tebrik ederim canım iyi sonuç aldığın için.benim test sonucumu telefonda söyledi, gelmene gerek yok dedi. 3 hafta sonra gittiğimde alabileceğim

Teşekkür ederim canım. Benim gittiğim hastanenin android uygulaması var. Telefondan bakıyorum tüm sonuçlarıma. Sonra doktoru arıyorum görüşüyoruz.

kızlar kilo almaya başladınız mı benim 16.haftam 1.5 kilo aldım

Ne kilo alması sürekli veriyorum. kilolu hamilelerde olurmus kilo almazlarmış diyorlar bende kilolu hamile kaldım belki ondandır bilmiyorum. hiç midem bulanmadı ama iştahım gitti. düşük tehlikem var diye ilaç kullanıyorum günde 3 kere tok karna. resmen sadece ilaç içmek için bir parça peynir ekmek yiyordum o kadar. bir de bol su içiyordum. 12. haftadan sonra artık zorla yemeğe çalış dedi doktorum. yiyorum aslında şuanda ama hala kilo kaybı var. 8 kilo verdim. belki bundan sonra alırım. kızım yaradı anasına veremediği kiloları verdiriyo:)cokşükür gelişimi iyi de içim rahat. 105 gr 10 cm minnak kızım :)

Senin bu teorine göre benim ki erkek 124 çıkmıştı ama doktorum testten belli olmuyor demişti bende zannetmiyorum Omrumm91 senşn ki kaç çıkmıştı

Senin bu teorine göre benim ki erkek 124 çıkmıştı ama doktorum testten belli olmuyor demişti bende zannetmiyorum Omrumm91 senşn ki kaç çıkmıştı
bir yerde okumuştum kız bebeklerin kalp atışı 140 dan fazla erkeklerinki 140 dan az diye benim bebişin ki 145 di herhalde tesadüftür ama bende tuttu

Doğrudur belki İkili test sonuçlarını alalım o zaman kızlar herkest beta hcg değerini yazsın ve cinsiyet bilenlerde cinsiyetini de yazsın bakalım tutuyormu Çin takvimlerinizde tutuyormu

benim çin takvimi tuttu. etrafımdaki arkadaşlarımında tuttu ama tutmayanlarda olabiliyor.

Slm kızlar bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim biraz zor oldu ama ogrendim bebeğim kız olucakmis bi oğlum vardı simdi de bi kızım olucak insallah
Hayırlı olsun Can'ım ne güzel iki duyguyuda tatacaksın bizim grupta bir kişinin dışında hep kız maşallah senin ikili testte beta değerin kaçtı Can'ım

Kizlar merhaba
Bugun kontrolumuz vardi doktorum kiz dedi gercl olk bebegim olacak insallah ama allah gonlumden geceni verdi
Bu sene kiz senesimi yoksa okudugum kadariyla bizim forumdami kiz senesi masallah guzel anneler hepimize
Saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah amin

Tam tersi die okumustum sanki bende 50 altiysa erkek ustuyse kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…