- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Kızlar sağlık ocağındaki muayeneniz ne zaman? tetanos aşısı falan? zorunlu mu acaba? ben yaptırmak istemiyorum
tebrik ederim canım iyi sonuç aldığın için.Bu arada ikili test sonuçlarım çıkmış kızlar. İlk bebeğime göre değerler daha yüksek çıkmış ama aradaki yaş farkını da hesaba katmak lazım tabi. Yaşıda değer hesaplamasına katıyorlar. Yeşil alanfa görünüyor değerlerimiz. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah.
tebrik ederim canım iyi sonuç aldığın için.benim test sonucumu telefonda söyledi, gelmene gerek yok dedi. 3 hafta sonra gittiğimde alabileceğim
kızlar kilo almaya başladınız mı benim 16.haftam 1.5 kilo aldım
Senin bu teorine göre benim ki erkek 124 çıkmıştı ama doktorum testten belli olmuyor demişti bende zannetmiyorumİkili test sonucundaki free Beta hcg değerine göre cinsiyet tahmini diye bir şey konuşmuştuk. Eğer çıkan değer 50 den küçükse bebek kız, 50 den yüksekse bebek erkek demiştik. Kızımdayken 25 çıkmıştı. Doktorum şimdi yine kıza benziyor dedi. Test sonucumda da bu defa 34 çıkmış. Bende bu sonuçlar tuttu kızlar. Cinsiyet öğrenenler sizlerde karşılaştırırmısınız.
bir yerde okumuştum kız bebeklerin kalp atışı 140 dan fazla erkeklerinki 140 dan az diye benim bebişin ki 145 di herhalde tesadüftür ama bende tuttuSenin bu teorine göre benim ki erkek 124 çıkmıştı ama doktorum testten belli olmuyor demişti bende zannetmiyorumOmrumm91 senşn ki kaç çıkmıştı
Senin bu teorine göre benim ki erkek 124 çıkmıştı ama doktorum testten belli olmuyor demişti bende zannetmiyorumOmrumm91 senşn ki kaç çıkmıştı
Doğrudur belki İkili test sonuçlarını alalım o zaman kızlar herkest beta hcg değerini yazsın ve cinsiyet bilenlerde cinsiyetini de yazsın bakalım tutuyormu Çin takvimlerinizde tutuyormuBenim ikisinde de tutunca sizinkileri merak ettim canım.
Doğrudur belki İkili test sonuçlarını alalım o zaman kızlar herkest beta hcg değerini yazsın ve cinsiyet bilenlerde cinsiyetini de yazsın bakalım tutuyormu Çin takvimlerinizde tutuyormu
Hayırlı olsun Can'ım ne güzel iki duyguyuda tatacaksın bizim grupta bir kişinin dışında hep kız maşallah senin ikili testte beta değerin kaçtı Can'ımSlm kızlar bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim biraz zor oldu ama ogrendim bebeğim kız olucakmis bi oğlum vardı simdi de bi kızım olucak insallah
Saol canım çok şükür bi prensim vardı bide prensesim olucak insallah benim değerim 37.4 du canımHayırlı olsun Can'ım ne güzel iki duyguyuda tatacaksın bizim grupta bir kişinin dışında hep kız maşallah senin ikili testte beta değerin kaçtı Can'ım
İkili test sonucundaki free Beta hcg değerine göre cinsiyet tahmini diye bir şey konuşmuştuk. Eğer çıkan değer 50 den küçükse bebek kız, 50 den yüksekse bebek erkek demiştik. Kızımdayken 25 çıkmıştı. Doktorum şimdi yine kıza benziyor dedi. Test sonucumda da bu defa 34 çıkmış. Bende bu sonuçlar tuttu kızlar. Cinsiyet öğrenenler sizlerde karşılaştırırmısınız.
Saol canım çok şükür bi prensim vardı bide prensesim olucak insallah benim değerim 37.4 du canım
Tam tersi die okumustum sanki bende 50 altiysa erkek ustuyse kız
O zaman seninki de tutuyor canım.
Benim hcg ler tuttu ama çin takviminde erkek çıkıyordu kızım oldu. Bu defa bakmadım çin takvimine.
50 altiysa erkek ustuyse kiz mi olabilirmis ?
Bhcg duzeyi yazanmi yoksa bhcg mom degeri yazanami bakicaz..
Kizlar bende merak ettim bu bhcgye gore tahmini gerci bize kiz dendi ama dogrumu diye karsilastirmak icin bakiyim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?