- 12 Şubat 2016
- 45
- 19
- 3
- 35
Teşekkür ederim canım RABBİM hepimiz hakkında hayırlı olanı nasip etsinCanım çok normal 6 haftadan önce duymak zor biraz. Kese boyunda iyi görünüyor hayırlı olsun gözün aydın
Hayırlı olsun kan testi için beklememe gerek yok özel hastaneye gidersen hemen yaptırabilirsinKızlar 1 sene 4 ayin üzerine bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Idrarimi testim kopkoyu iyi. Sat 9 Şubat. Olmayınca 3. Günü yaptım. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip etsin.
Canım eşim doktor. Devlet hastanesinde çalışıyor. Özele boşuna para vermeyelim dedik. Iki testim de kop koyu. O yüzden emin oldum. Pazartesi inşallah yazarım yeniden. Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun kan testi için beklememe gerek yok özel hastaneye gidersen hemen yaptırabilirsin
:) ozaman heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım eşim doktor. Devlet hastanesinde çalışıyor. Özele boşuna para vermeyelim dedik. Iki testim de kop koyu. O yüzden emin oldum. Pazartesi inşallah yazarım yeniden. Çok teşekkür ederim.
benimde sat 6 ocak pazartesi kalp atışını duymaya gideceğiz.. geçen pazartesi keseyi görmüştük inaşşal duyabilriz.kizlar benimde sat 5 ocakti doktora gittim keseyi gordu 7mm olarak ama kalp atisini duymadi 5+1 di ozaman on gun sonra gel dedi bu gidisat normal mi acaba
Ben daha hiç kan testi yaptırmadım direk ultrayonda gördü doktor adetim 4 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim gözüktü kese 10 gün sonra randevu verdi sende ultrasonda ne dedi Can'ımBen hastaligim gectikten 5 gun sonra test yaptirdim 3473 cikti bu nedir acaba kac haftalik ? Degerler normalmi sizcee doktora gosteremedim dun yaptirmistm pazartesi gel kan sonuclarina bakalim demisti.
Evet bende pazartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışını duymak için iyi bi zamanlama İNŞAALLAHbenimde sat 6 ocak pazartesi kalp atışını duymaya gideceğiz.. geçen pazartesi keseyi görmüştük inaşşal duyabilriz.
Inşallah canım bizde aynı durumdayız kalp atışını duymak için bekleyenleriz :)Herkese merhaba bizde dün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi.İnşallah her şey yolunda gider
Canım dr git canım kesin keseyi görürsün...Ben hastaligim gectikten 5 gun sonra test yaptirdim 3473 cikti bu nedir acaba kac haftalik ? Degerler normalmi sizcee doktora gosteremedim dun yaptirmistm pazartesi gel kan sonuclarina bakalim demisti.
BenceCanım eşim doktor. Devlet hastanesinde çalışıyor. Özele boşuna para vermeyelim dedik. Iki testim de kop koyu. O yüzden emin oldum. Pazartesi inşallah yazarım yeniden. Çok teşekkür ederim.
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı nasip etsin Can'ım benim belirtim karnım patlayacak gibiydi gazım vardı cok fazla burun tıkanlığım göğüsümde hassasiyet ağrı vardı bütün tıkanlığım be damarların belirginleşmeside hamilelik belirtisiymiş internete okumuştum hayatta sevmediğim yemekleri Can'ım Çekmeye başladı birazda sinirlilik oldu test yaptım direk zaten ikinci çizgi sn de çıktı böyle Can'ım ama biz 4 aydır korunmuyorduk her ay hamile sandım kendimi psikolojikte oluyor rahat bırakmak gerekiyor insan kendiniHamile olan arkadaşlar. Öncelikle inşallah hepiniz bebislerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. Bat tan önceki belirtilerinizi yazarsaniz bize de umut olabilirsiniz.
Benim ki gayet rahat şu anda bulantım falanda yok heyecanlıyım senin ki ne kadarlıkKizlar subat ayimda hamile kslanlar olarak sayfa niye pasif bu kadar diger sayfalara bakiyorum da baya konuşmalar oluyor :)
Bizde biraz aktifleselim bence mesela suan ki ruh haliniz nasil haberi aldiktan sonra neler hissettiniz ?
Benim de hcg degerlerine göre 4 haftalik sanirim canim daha dr a gorunmedim. Benim ara ara sancim dışında bi belirtim yok o da hafif oluyo. Ilk öğrendiğimde sevindim tabiki ama birazda korktum hazir degilmisim gibi geldi halbuki isteyerek oldu amaBenim ki gayet rahat şu anda bulantım falanda yok heyecanlıyım senin ki ne kadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?