2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kizlar cok sukur bende kalp atisini duydum bebisimin.benim hesaplarima gore 7 haftalikti ama doktor 6 haftalik dedi.gec dollenme olmus dedi.kafama takildi normaldir i sallah hersey.bekleyen herkese nasip olur insallah.

Kizlar cok sukur bende kalp atisini duydum bebisimin.benim hesaplarima gore 7 haftalikti ama doktor 6 haftalik dedi.gec dollenme olmus dedi.kafama takildi normaldir i sallah hersey.bekleyen herkese nasip olur insallah.
alttan mı baktı cunku 6 haftalık ıken kalp atısı ultrosondan zor duyuluyor

9 gun once ogrendım hamıleyım.dun kese dr gıttım kese olusturmus . sıra kalbını duymaya geldı o zaman hamıle oldugum kesınlesecek ıns

bat 23 ocak

Kan değerim = BETA HCG = 686,63
4 gün sonraki yani dün ki kan tahlil sonucum = 3531,24

cnm bende 3 ay önce kürtaj oldum. bebeğim vefat etti
ama Rabbim ol dedi mi herşey olur
ŞÜKÜR

Cnm insallah bu kez saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur.goguslerimde benimde aci var ama azaldi biraz.olmasi mi gerekiyor acinin onu anlayamadim cnm ya
Herkeste olmuyor ama benim kalbi duran bebekte belirtilerim geçmişti. Göğüslerim bomboş yumuşacık olmuştu. Şimdi de başta sert ve dolgundu azalmaya başladı ve dün tamamen yumuşadı. Yani hiç acimadiysa sorun yokta sanırım geçince problem yaniliyorumdur umarım

benım de bı oncekı bebegımde daha adetım gelmeden baslamıstı belırtıler mıde yanması vardı cok yogun bır sekılde sonra bır gun hıcbır swy hıssetmedım eskı halıme gerı dondum ertesi gun dr gıttım bebegın kalbı durmus kurtaj oldum ..sımdı bu hamılelıgımde hıc belırtı yok

senı cok ıyı anlıyorum ben de bı oncekını kaybettım sımdı kafayı yemek uzereyım acaba bu boyle mı dogru mu aslında bebek saglıklı ıse her sekılde yasıyor cok dert etmemız lazım

canım bende aksine, 7 haftalıkdı, 7 hafta 5 gün dedi ultrasyon. Bence 1-2 ay sonra kesin belli olacak.

senı cok ıyı anlıyorum ben de bı oncekını kaybettım sımdı kafayı yemek uzereyım acaba bu boyle mı dogru mu aslında bebek saglıklı ıse her sekılde yasıyor cok dert etmemız lazım
Kızlar aslında bende de belirti yok, bazen çok hafif mide yanmas oluyo o kadar, her keste farklı oluyo hamilelik. Kalbinizi ferah tutun. İyi düşünün.

Kızlar aslında bende de belirti yok, bazen çok hafif mide yanmas oluyo o kadar, her keste farklı oluyo hamilelik. Kalbinizi ferah tutun. İyi düşünün.
mıde bulantısı olmasın da hangı belırti olursa olsun razıyım:) bende de bır sey yok sadece arada adet olcak mısım gıbı agrılar var ..

Allah bir daha göstermesin inşallah bunu sağlıklı kucağına alırsın umarım.benim de bir şey yoktur inşallah. Bu akşam acile gidicem yarın da dr randevum var. Kaybetme korkusu çok fenaymış dün geceden beri ağlıyorum.oysa herşey Allah'tan ama bu sefer çok heveslenmistim. Diğerleri bilmeden oldu bu aşılama

Kizlar bende diger ay hamile oldugumu ogrenmistim ama malesef kimyasal gebelik gecirdim adetimi bes gun gecmisti kan tahlilinde 89.03 cikti kahverengi akintim oldu iki gun sonra tekrar gittim kan testi yaptirdim degerim yine ayni cikti zaten o aksam kanamam oldu ve malesef kaybettim 2subatta normalde adetim 23udu ama kimyasal gebeligide subat ayin 2sinde gecirdim eger normal adet gunume bakarsam gecti goguslerim sisti ve sizliyolar arada bir tansiyonum dusuyo normalde herzaman adet olmadan uc gun once bel agrilarim baslardi simdi oyle bisey yok sag kasigimda batmalar oluyo acaba test yapsam cikarmi yoksa kimyasal gebeligi gecirdigim gundenmi hesaplim adet tarihimu kafam cok karisti yardim ederseniz sevinirim.

tam anlamadım demek ıstedıgını ama 2subatta kımyasal gebelık sonlanıp kanaman adet kanamasına benzer olduysa 2 subatı son adetın olarak al ..hamıle olabılırım mı dıyorsun 2subatta adet gordıysen olabılır ama kan tahlılı yap bu tarz gebelıklerde yakın taıp onemlı

Evet canm kimyasal gebelik 2subatta oldu ama fazla kanamam olmadi demekki o tarihten hesaplicam peki hemen cikarmiki ozman daha cok erken degilmiki. Korkuyorumda heveslenmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…