2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kizlar cok sukur bende kalp atisini duydum bebisimin.benim hesaplarima gore 7 haftalikti ama doktor 6 haftalik dedi.gec dollenme olmus dedi.kafama takildi normaldir i sallah hersey.bekleyen herkese nasip olur insallah.
Benimkinde geç döllenme olmuş sorun yok Can'ım içini rahat tut

senı cok ıyı anlıyorum ben de bı oncekını kaybettım sımdı kafayı yemek uzereyım acaba bu boyle mı dogru mu aslında bebek saglıklı ıse her sekılde yasıyor cok dert etmemız lazım

Kızlar aslında bende de belirti yok, bazen çok hafif mide yanmas oluyo o kadar, her keste farklı oluyo hamilelik. Kalbinizi ferah tutun. İyi düşünün.

mıde bulantısı olmasın da hangı belırti olursa olsun razıyım:) bende de bır sey yok sadece arada adet olcak mısım gıbı agrılar var ..

Ben 2 aylıkken kalbinin durması sonucu bir bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.

Sonrasında 2 ay içinde Rabbim yeniden nasip etti şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım yavrumu.

Kızım 10 aylıkken yeniden hamile kalmışım öğrenmemle düşmesi bir oldu zaten. Kimyasal gebelikmiş.

Şimdi kızım 22 aylık ve ben yeniden hamileyim.

Hem sağlıklı hem sağlıksız hamilelikler geçirdim ama hiçbirinde bir belirtim olmadı. Kızım 5-6 aylık olup tekmelerini hissedene kadar hamile olduğumun farkında bile değildim sanki. Ne bulantı, ne aş erme. Hiçbişey hissetmedim.

Belirti olmaması kötü birşey olduğu anlamına gelmez. Herkeste aynı belirtiler olmaz, her bünye belirti vermez.

Endişelenmeyin bu yüzden.

Bende kızımdan sonra bu hamileliğimden bir adet öncesi kimyasal gebelik geçirdim. Sonraki ay hamile kaldım tekrar kalp atışını duydum çok şükür :) benimde kızım 20 aylık hemen hemen aynı olacak evlatlarımızın yaş aralığı ne güzel :) Rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inşallah sağlıkla :)

Canim benim de 2 gun gogus agrim azaldi. Hatta halsizligim falan da gecmisti. 2 gun sonunda belirtiler geri geldi. Biseye uzulup kafaya takmıştim. Ondan mi bilmiyorum. Sen de moralini yuksek tutmalisin. Stres daha kotu etkiler.

Canim benim de 2 gun gogus agrim azaldi. Hatta halsizligim falan da gecmisti. 2 gun sonunda belirtiler geri geldi. Biseye uzulup kafaya takmıştim. Ondan mi bilmiyorum. Sen de moralini yuksek tutmalisin. Stres daha kotu etkiler.

Kızlar geçen hafta 5.4'de keseyi görmüştük. 6.1 mm idi.
Bugün gittim. 6.3 olmuş. Bana göre 6.5 haftalik Ama.doktor 6.3 dedi. Kese 15 mm olmuş.
Alttan kalp atışını gördük.Pit pit atıyordu böyle. Ağladım. Çok güzel bir duygu. Inşallah sağlıkla alırım kucağıma Bebeğimi. Darısı görmeyenlerin başına. Ben bugün belki görmem erken diye düşünüyordum ama Rabbim beni çok bekletmedi. Şükürler olsun.

Bugün gittim. 6.3 olmuş. Bana göre 6.5 haftalik Ama.doktor 6.3 dedi. Kese 15 mm olmuş.
Alttan kalp atışını gördük.Pit pit atıyordu böyle. Ağladım. Çok güzel bir duygu. Inşallah sağlıkla alırım kucağıma Bebeğimi. Darısı görmeyenlerin başına. Ben bugün belki görmem erken diye düşünüyordum ama Rabbim beni çok bekletmedi. Şükürler olsun.

Bugün gittim. 6+3 haftalik olmuş. Bana göre 6+5 haftalik ama doktor 6+3 haftalik dedi. Kese 15 mm olmuş.

Arkadaşlar merhaba bende 5 gün once hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 24 ocak bugünde kan tahlili yaptırdım ,daha doktoruma göstermedim beta-hcg 958.55 çıktı sizce nasıl bılen arkadaşla yorumlayabilirmii

Sonuç iyi, merak etme. hadi bakalım, hayırlı olsun

Kızlar hepinizi tebrik ederim... Adet öncesi beliirti yasayan varsa paylasabilir mi acaba???

Bende Hamileyim :) son adet tarihim 20.01.2016. Şuan Progestan ve Clexane 4000 iğne kullanıyorum. Geçen hafta Cumartesi Beta HCG değerim 123,8 çıktı. Çarşamba yine kan verdim. Yarın sonucu çıkacak :) 7 yaşında bir kızım var. 2 tane gebeliğim bebeklerimin kalbi atmadığından sonlandırıldı. İnşallah bu sefer sağ salim alabilirim bebeğimi kucağıma. Cumartesi randevum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…