2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

merhaba kızlar :) ben de 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu aranıza katılmak istiyorum, bu süreçte bildiklerimizi birbirimize aktarmak çok faydalı olacaktır

Merhaba canım aynı gün ogrenmisiz 4 senedir bir geliyor 29 şubat en anlamlisi oldu

Güncelliği korur mu sayfa bilmiyorum takibe aldım yine de ama buradan paylasiriz bildiklrrimizi duyduklarımızı

Bir ömür unutamayacağımız gün :) hala inanamıyorum zaten bugün keseyi gördük Allaha şükür :) Allahım hepimize rahat hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin insallh canim.
Ayy maşallah canım bizde çarşamba gideceğiz kese için .

canım vallahi bugün oturamaz oldum koltukta napıcam bilmiyorum sanki bişey karnımı sıkıştırıyor.
Canıım aynısı bende de oluyor, inanılmaz bir ağrı yaşıyorum sol tarafta, doktor da normal olduğunu söylüyor ama insan enişelenmeden edemiyor işte.

Bir de çalışırken daha da zor, ağrı olduğu zaman dinlen diyor doktor, nereye dinleniyim devamlı koşuşturma içindeyim, e dinlenemeyince de daha da kötü ağrıyor. İlk zamanlar biraz katlanacağız sanırım. Rabbim korusun bebeklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…