merhaba kızlar :) ben de 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu aranıza katılmak istiyorum, bu süreçte bildiklerimizi birbirimize aktarmak çok faydalı olacaktır
ya hangi sayfa cnm o açıkmalar bende oluyor arara bir sey yiyorum =)
merhaba kızlar :) ben de 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu aranıza katılmak istiyorum, bu süreçte bildiklerimizi birbirimize aktarmak çok faydalı olacaktır
Güncelliği korur mu sayfa bilmiyorum takibe aldım yine de ama buradan paylasiriz bildiklrrimizi duyduklarımızı
Güncelliği korur mu sayfa bilmiyorum takibe aldım yine de ama buradan paylasiriz bildiklrrimizi duyduklarımızı
çok teşekkür ederim tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasip etsin Allahımhoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)
çalışıyormusun ?
Bir ömür unutamayacağımız gün :) hala inanamıyorum zaten bugün keseyi gördük Allaha şükür :) Allahım hepimize rahat hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba canım aynı gün ogrenmisiz 4 senedir bir geliyor 29 şubat en anlamlisi oldu
ben çalışıyorum canımçok teşekkür ederim tüm hamilelere sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım
Bir ömür unutamayacağımız gün :) hala inanamıyorum zaten bugün keseyi gördük Allaha şükür :) Allahım hepimize rahat hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ben çalışıyorum canım
Amin insallh canim.
Ayy maşallah canım bizde çarşamba gideceğiz kese için .
Zorlamaz inşallah ufaklik
o bende de çok oluyor bazen korkuyorum bir şey mi oluyor diyecanım vallahi bugün oturamaz oldum koltukta napıcam bilmiyorum sanki bişey karnımı sıkıştırıyor.
canım vallahi bugün oturamaz oldum koltukta napıcam bilmiyorum sanki bişey karnımı sıkıştırıyor.
Canıım aynısı bende de oluyor, inanılmaz bir ağrı yaşıyorum sol tarafta, doktor da normal olduğunu söylüyor ama insan enişelenmeden edemiyor işte.canım vallahi bugün oturamaz oldum koltukta napıcam bilmiyorum sanki bişey karnımı sıkıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?