2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bazı kistler geçici oluyor zararsız. Benimde hamileyken değil ama normalde olmuştu. 1 ay öncesinde yoktu. 1 ay sonra oldu bir anda büyüdü ve ertesi ay tekrar kayboldu. Bazen öyle olabiliyor.

Bazı kistler geçici oluyor zararsız. Benimde hamileyken değil ama normalde olmuştu. 1 ay öncesinde yoktu. 1 ay sonra oldu bir anda büyüdü ve ertesi ay tekrar kayboldu. Bazen öyle olabiliyor.
Ay inşallah benimki de öyledir, doktor da önemi bir şey değil dedi ama yine de insan ister istemez panik oluyor :)

Ağrı olayı bende de var. Kist konusunu fazla takma takibi yapılır. Bi arkadaşımın hem kist hem gebelik oldu sonrasında kist kayboldu .

canım benim çok sevindim rabbim bizede duymayı nasip etsin. ben daha duyamadım. 10 gün kaldı bebeğimizin kalbini duymaya.

kızlar oturduğumda karnımda ağırlık olduğunu hissedebiliyorum dik oturmaya weya yatık şekilde oturmam gerekiyor. sizde de oluyormu ?

kızlar anne adayının beslenmesi ve kişisel bakımı ile ilgili sayfa açmışlar bizde bildiklerimizi anlatalım isterseniz

Bende takibe aldım o sayfayı bir iki şeyi not bile aldım

Liste için gönüllü bi arkadaş var mi bizde listemizi yapalım

Can'ım kan verdin mi kaç çıkmıştı değerin
Verdim canim 26 subat 44
29 subat 157
4 mart yani 4 gun sonra 801 :) esimede yaptim surprizi soka girdi sen ne yaptin canim
bende cinsiyeti belli olduğunda babasına patik ve hediyeler alıp göndermeyi düşünüyorum. :)
Ben birinci hamileligimde yapamamistim bunda ona gic soylemedim 1 hafta ayakkabi gonderdim is yerine ve not yazdim adam soka girmis ve bunu ikimizde onur boyu unutamayacagiz hayirlisiylada bebegimizi kucagimiza alalim insallah hepimiz

Bu arada kizlar ilk doktora gittigimde bende girdim ultrasyona gorulmedi tabi daha adetime 4 gun vardi ama sag tarafimdaki yumurtaligimin buyuk oldugunu soyledi ama bisey olmaz dedi kontrol altinda tutariz dedi benim de suan sag kasigim batiyo agriyo ara ara ozellikle yatakta donerken

Ben de doğumgünü hediyesi olarak bebeği adına hediye aldım not yazdım yaklaşık 10 dk anlamadı şok oldu :) ben 1 martta yaptırdım ama bir kez yaptırdım cunku eve cok uzak bir yerde yaptırdım bir daha da gidemedim baska yerde de yaptırmak istemedim cunku değerler farklı çıkabilirmiş o gün Regl bir gün kala 73 tü bende haftaya gideceğim hastaneye

Ayy hadi bakalim hayirlisi :) bende esimin yuzunu gormek isterdim ama goremedim:))seninle gunlerimiz ayni haftaya cuma gidecem bende sabirsizlikla bekliyorum kalp atislari daha duyulmayabilir ustten baktigi icin ama kesesini gormemiz lazim bir hafta sonrayada kalp atislari icin gun verir.haydi hayirlisi

merhaba kızlar :) ben de 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu aranıza katılmak istiyorum, bu süreçte bildiklerimizi birbirimize aktarmak çok faydalı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…