- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Kızlar selamlar :)
Benim sol kasığımda çok fazla ağrı oluyor, hadi hafta için dinlenemiyorum ondan oluyor diyeceğim de, bugün hiç kıpırdamadım yerimden ama yine sürekli bir ağrı var. Sizin de ağrınız var mı??
Doktor biraz ağrı normal dedi ama, aynı zamanda sol yumurtalıkta kist olduğunu da söyledi, bir şey yapmayacağız sadece kontrol altında tutacağız dedi, daha yaklaşık bir ay önce gitmiştim hamilelik düşünüyoruz diye o zaman smear testi falan da yapmıştı, o doktor hiç bahsetmemişti kistten falan, birden hamilelikte oluşur mu ki ??
Çok mu eivham yapıyorum diye de üşünüyorum, biliyorsunuz stres de hiç iyi bir şey değil :/
Ay inşallah benimki de öyledir, doktor da önemi bir şey değil dedi ama yine de insan ister istemez panik oluyor :)Bazı kistler geçici oluyor zararsız. Benimde hamileyken değil ama normalde olmuştu. 1 ay öncesinde yoktu. 1 ay sonra oldu bir anda büyüdü ve ertesi ay tekrar kayboldu. Bazen öyle olabiliyor.
evet haklısın dikkat ediyorum ama işte arada unutmalar oluyor =)
selam anne adayları bugun nasılsınız =)
Kızlar selamlar :)
Benim sol kasığımda çok fazla ağrı oluyor, hadi hafta için dinlenemiyorum ondan oluyor diyeceğim de, bugün hiç kıpırdamadım yerimden ama yine sürekli bir ağrı var. Sizin de ağrınız var mı??
Doktor biraz ağrı normal dedi ama, aynı zamanda sol yumurtalıkta kist olduğunu da söyledi, bir şey yapmayacağız sadece kontrol altında tutacağız dedi, daha yaklaşık bir ay önce gitmiştim hamilelik düşünüyoruz diye o zaman smear testi falan da yapmıştı, o doktor hiç bahsetmemişti kistten falan, birden hamilelikte oluşur mu ki ??
Çok mu eivham yapıyorum diye de üşünüyorum, biliyorsunuz stres de hiç iyi bir şey değil :/
Ben geldimmmmm. Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. 6+1 günlüğüz. Keseyi ve bebeğimi gördük. Kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda kalp atışınıda gördük. 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. Darısı hepinizin başına inşAllah.
Can'ım kan verdin mi kaç çıkmıştı değerin
Benim de 5 haftalık olmasına rağmen aynı şeyleri yasıyorum Can'ım normal sanırımkızlar anne adayının beslenmesi ve kişisel bakımı ile ilgili sayfa açmışlar bizde bildiklerimizi anlatalım isterseniz
Verdim canim 26 subat 44Can'ım kan verdin mi kaç çıkmıştı değerin
Ben birinci hamileligimde yapamamistim bunda ona gic soylemedim 1 hafta ayakkabi gonderdim is yerine ve not yazdim adam soka girmis ve bunu ikimizde onur boyu unutamayacagiz hayirlisiylada bebegimizi kucagimiza alalim insallah hepimizbende cinsiyeti belli olduğunda babasına patik ve hediyeler alıp göndermeyi düşünüyorum. :)
Ben de doğumgünü hediyesi olarak bebeği adına hediye aldım not yazdım yaklaşık 10 dk anlamadı şok oldu :) ben 1 martta yaptırdım ama bir kez yaptırdım cunku eve cok uzak bir yerde yaptırdım bir daha da gidemedim baska yerde de yaptırmak istemedim cunku değerler farklı çıkabilirmiş o gün Regl bir gün kala 73 tü bende haftaya gideceğim hastaneyeVerdim canim 26 subat 44
29 subat 157
4 mart yani 4 gun sonra 801 :) esimede yaptim surprizi soka girdi sen ne yaptin canim
Ben birinci hamileligimde yapamamistim bunda ona gic soylemedim 1 hafta ayakkabi gonderdim is yerine ve not yazdim adam soka girmis ve bunu ikimizde onur boyu unutamayacagiz hayirlisiylada bebegimizi kucagimiza alalim insallah hepimiz
Ayy hadi bakalim hayirlisi :) bende esimin yuzunu gormek isterdim ama goremedim:))seninle gunlerimiz ayni haftaya cuma gidecem bende sabirsizlikla bekliyorum kalp atislari daha duyulmayabilir ustten baktigi icin ama kesesini gormemiz lazim bir hafta sonrayada kalp atislari icin gun verir.haydi hayirlisiBen de doğumgünü hediyesi olarak bebeği adına hediye aldım not yazdım yaklaşık 10 dk anlamadı şok oldu :) ben 1 martta yaptırdım ama bir kez yaptırdım cunku eve cok uzak bir yerde yaptırdım bir daha da gidemedim baska yerde de yaptırmak istemedim cunku değerler farklı çıkabilirmiş o gün Regl bir gün kala 73 tü bende haftaya gideceğim hastaneye
evet haklısın cnm ne yapacaksın bir sey yok idare edecek =)canım hamileliklerimiz daha çok yeni ya normal :)
ya hangi sayfa cnm o açıkmalar bende oluyor arara bir sey yiyorum =)kızlar anne adayının beslenmesi ve kişisel bakımı ile ilgili sayfa açmışlar bizde bildiklerimizi anlatalım isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?