2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

kızlar 1 haftaya yakındır kusma ve gaz problemim başladı.günde 5-6 defa kusma oluyordu şükür şimdi 2ye falan düştü 2 gündür.yediğimi çıkarıyordum ilk başta ama şimdi yediğimi değil de acı b,r su çıkarıyorum.hiç halim yok sürekli yatıyorum ve çok kötüyüm. gaz problemi de var geğirme şeklinde daha çok.siz de durumlar nasıl?

canım kusma falan değilde her sabah uyandığımda midem bulanıyor. etrafta ne varsa hersey burnuma kokar oldu sanki herşeyden tiksiniyor gibiyim. anladığım kadarıyla seninki biraz agır geciyor.

çalışırken çok zor oluyor canım bende hep oturmak zorundayım karnım sanki çatlıyor otura otura. arada kalkıp geziniyorum ofisin içinde. ama bugün oturamaz etti.

vücudum baya değişmiş iç çamaşırı bile dar oluyor kızlar. esnek tayt giyiyorum o bile sıkar oldu artık. sizde fiziksel durumlar nedir?

Bende bugun hastaneye gittim kontrol icin.
Çok şükür bir sorun yok bebekle ilgili.
Kalp atislarinida duydum, cok mutluyum.

canım senle aynı zamandayız ama doktora ben 10 gün sonra gidecem. kalp atışını dinlemek için.

canım kusma falan değilde her sabah uyandığımda midem bulanıyor. etrafta ne varsa hersey burnuma kokar oldu sanki herşeyden tiksiniyor gibiyim. anladığım kadarıyla seninki biraz agır geciyor.
koku sorunu bende de var. eşim bile kokuyor gibbi geliyor :) midem bulanıyor sürekli.zorla yiyorum birşeyler. inşallah azalır zamanla

Benim gebeliğim de sadece halsizlik var onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok herkesin hamileliği farklı Can'ım inşallah en kısa sürede nida bulantıların düzelir Can'ım

vücudum baya değişmiş iç çamaşırı bile dar oluyor kızlar. esnek tayt giyiyorum o bile sıkar oldu artık. sizde fiziksel durumlar nedir?
Ben çatlak kremleri kullanmaya başladım bıle benim şuanda göbek belirgin yani hamile olduğum belli hiçbir kıyafetim olmuyor yeni hamile kıyafetleri aldım şimdiden ilerde daha Nasıl olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…