kızlar 1 haftaya yakındır kusma ve gaz problemim başladı.günde 5-6 defa kusma oluyordu şükür şimdi 2ye falan düştü 2 gündür.yediğimi çıkarıyordum ilk başta ama şimdi yediğimi değil de acı b,r su çıkarıyorum.hiç halim yok sürekli yatıyorum ve çok kötüyüm. gaz problemi de var geğirme şeklinde daha çok.siz de durumlar nasıl?
çalışırken çok zor oluyor canım bende hep oturmak zorundayım karnım sanki çatlıyor otura otura. arada kalkıp geziniyorum ofisin içinde. ama bugün oturamaz etti.Canıım aynısı bende de oluyor, inanılmaz bir ağrı yaşıyorum sol tarafta, doktor da normal olduğunu söylüyor ama insan enişelenmeden edemiyor işte.
Bir de çalışırken daha da zor, ağrı olduğu zaman dinlen diyor doktor, nereye dinleniyim devamlı koşuşturma içindeyim, e dinlenemeyince de daha da kötü ağrıyor. İlk zamanlar biraz katlanacağız sanırım. Rabbim korusun bebeklerimizi :)
Ben geldimmmmm. Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. 6+1 günlüğüz. Keseyi ve bebeğimi gördük. Kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda kalp atışınıda gördük. 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. Darısı hepinizin başına inşAllah.
koku sorunu bende de var. eşim bile kokuyor gibbi geliyor :) midem bulanıyor sürekli.zorla yiyorum birşeyler. inşallah azalır zamanlacanım kusma falan değilde her sabah uyandığımda midem bulanıyor. etrafta ne varsa hersey burnuma kokar oldu sanki herşeyden tiksiniyor gibiyim. anladığım kadarıyla seninki biraz agır geciyor.
koku sorunu bende de var. eşim bile kokuyor gibbi geliyor :) midem bulanıyor sürekli.zorla yiyorum birşeyler. inşallah azalır zamanla
Yorgun ve açcanım nolsun minik bugün beni oturamaz etti sen nasılsın
Hangi bölümde açılmış Can'ım bende takip ediyimkızlar anne adayının beslenmesi ve kişisel bakımı ile ilgili sayfa açmışlar bizde bildiklerimizi anlatalım isterseniz
Hayırlı olsun Can'ımmerhaba kızlar :) ben de 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu aranıza katılmak istiyorum, bu süreçte bildiklerimizi birbirimize aktarmak çok faydalı olacaktır
Gaz oluşmuş olabilir Can'ım eğer çok sıkıyorsa doktoruna bi ara her ihtimale karşıcanım vallahi bugün oturamaz oldum koltukta napıcam bilmiyorum sanki bişey karnımı sıkıştırıyor.
Benim gebeliğim de sadece halsizlik var onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok herkesin hamileliği farklı Can'ım inşallah en kısa sürede nida bulantıların düzelir Can'ımkızlar 1 haftaya yakındır kusma ve gaz problemim başladı.günde 5-6 defa kusma oluyordu şükür şimdi 2ye falan düştü 2 gündür.yediğimi çıkarıyordum ilk başta ama şimdi yediğimi değil de acı b,r su çıkarıyorum.hiç halim yok sürekli yatıyorum ve çok kötüyüm. gaz problemi de var geğirme şeklinde daha çok.siz de durumlar nasıl?
Ben çatlak kremleri kullanmaya başladım bıle benim şuanda göbek belirgin yani hamile olduğum belli hiçbir kıyafetim olmuyor yeni hamile kıyafetleri aldım şimdiden ilerde daha Nasıl olursamvücudum baya değişmiş iç çamaşırı bile dar oluyor kızlar. esnek tayt giyiyorum o bile sıkar oldu artık. sizde fiziksel durumlar nedir?
hoşgeldin cnm hayırlı olsun =)merhaba kızlar :) ben de 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu aranıza katılmak istiyorum, bu süreçte bildiklerimizi birbirimize aktarmak çok faydalı olacaktır
sagol cnm benim =)sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?