Hoşbulduk cnm .Haberdar edelim bebişlerle ilgili durumları inşallah güzel olur herşeyHoşgeldin canım benimkide 25 ocak aynı gündeyiz seninle
Hayırlı olsun bebişin, sonuç güzelKIZLAR SELAM DÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU OL ADIM HCG YAPTIRDIM 315 ÇIKTI ADETİN İLK GÜNÜ İÇİN NASIL SİZCE
Güzel ve mutlu haberlerle gel canim insallah
Gözünaydın çok sevindim.O kalpler hep atsınnnnBen geldimmmmm. Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. 6+1 günlüğüz. Keseyi ve bebeğimi gördük. Kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda kalp atışınıda gördük. 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. Darısı hepinizin başına inşAllah.
Ben geldimmmmm. Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. 6+1 günlüğüz. Keseyi ve bebeğimi gördük. Kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda kalp atışınıda gördük. 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. Darısı hepinizin başına inşAllah.
Doktoruna mutlaka danış canımYok canım çok değil öyle bende dikkat ediyorum sıklığına hamilelikten dolayı bu defa kanama oldu işte azalmaya başladı çok şükür
Tiroitim dolayı ilaç içmem gerekiyor ne yazik ki tüm testleri yaptırmayı ihmal etmeyin kızlar en kısa sürede yaptırın inşallah hiçkimsenin sonucu kötü çıkmaz allahım izniyleBen de kan testi yaptırdım 4 gün oldu fakat sonuçları henüz gelmedi. Tiroit de onlardan biri...
Bu genel kontrol amaçlı yapılan testler. Bence biraz rahatlayın ve hamileliğinizin keyfini çıkartın
Günaydın
Can'ım kan verdin mi kaç çıkmıştı değerinAyy gercektenmi bende bi surpriz yapmayi dusunuyorum isyerine kargo gondermeyi icine bebek ayakkabisi koyup o olmazsa evde vericem sen ne dusunuyosun
evet haklısın dikkat ediyorum ama işte arada unutmalar oluyor =)Attğımız adıma dikkat etmeliyiz kızlar bebeğimiz için
Tiroitim dolayı ilaç içmem gerekiyor ne yazik ki tüm testleri yaptırmayı ihmal etmeyin kızlar en kısa sürede yaptırın inşallah hiçkimsenin sonucu kötü çıkmaz allahım izniyle
Hoşbulduk cnm .Haberdar edelim bebişlerle ilgili durumları inşallah güzel olur herşey
Doktoruna mutlaka danış canım
Benim ki de düşük çıktı ilaca başlıyorum bugün bakalım inşallah bir sorun oluşmaz Allah'ın izniyle kadın doğum doktorum rahatlattı ama insan önce bir stres oluyor ne yazik ki inşallah sorunsuz atlatırız gebeliğiBende önceki gebeliğimde tiroid ilacı kullandım. Şimdi yine başladık. Tiroid değerinin 0,5 ile 4 arası olması gerekiyor. Ama hamilelikte bu değer en yüksek 2 olmalı. Tiroid değerinin yüksek çıkması demek, tiroid bezlerinin az çalışıyor olması demek. Bebekte anneden aldığı için hem anneye hem bebeğe yetmiyor demek. Bu nedenle düzenli ilaç alımıyla 2 nin altında tutuluyor. Çok sorun yapılacak bir durum değil. İlaçlarınızı düzenli alın, düzene giriyor değerler zaten.
Bu benim dördüncü hamileliğim 13 yaşında bir oğlum var çok şükür sonraki gebeliklerim 11 ve 10 haftalarda düşükle sonuçlandı oyüzden bu gebelik benim için korkuyla geçiyor.Rabbim aynı açıları tekrar yaşatmasın çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?