2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bencede bi liste yapalim:)) herkese gunaydin

KIZLAR SELAM DÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU OL ADIM HCG YAPTIRDIM 315 ÇIKTI ADETİN İLK GÜNÜ İÇİN NASIL SİZCE

Bu benim dördüncü hamileliğim 13 yaşında bir oğlum var çok şükür sonraki gebeliklerim 11 ve 10 haftalarda düşükle sonuçlandı oyüzden bu gebelik benim için korkuyla geçiyor.Rabbim aynı açıları tekrar yaşatmasın çok korkuyorum.

Güzel ve mutlu haberlerle gel canim insallah

Ben geldimmmmm. Doktor randevumuz iyi geçti çok şükür. 6+1 günlüğüz. Keseyi ve bebeğimi gördük. Kalp atışını dinletmedi ama ultrasonda kalp atışınıda gördük. 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. Darısı hepinizin başına inşAllah.

Gözünaydın çok sevindim.O kalpler hep atsınnnn

Gözün aydın canım maşallah

Tiroitim dolayı ilaç içmem gerekiyor ne yazik ki tüm testleri yaptırmayı ihmal etmeyin kızlar en kısa sürede yaptırın inşallah hiçkimsenin sonucu kötü çıkmaz allahım izniyle

Bende önceki gebeliğimde tiroid ilacı kullandım. Şimdi yine başladık. Tiroid değerinin 0,5 ile 4 arası olması gerekiyor. Ama hamilelikte bu değer en yüksek 2 olmalı. Tiroid değerinin yüksek çıkması demek, tiroid bezlerinin az çalışıyor olması demek. Bebekte anneden aldığı için hem anneye hem bebeğe yetmiyor demek. Bu nedenle düzenli ilaç alımıyla 2 nin altında tutuluyor. Çok sorun yapılacak bir durum değil. İlaçlarınızı düzenli alın, düzene giriyor değerler zaten.

Tiroitim dolayı ilaç içmem gerekiyor ne yazik ki tüm testleri yaptırmayı ihmal etmeyin kızlar en kısa sürede yaptırın inşallah hiçkimsenin sonucu kötü çıkmaz allahım izniyle

Amin inşallah canım.

Benim ki de düşük çıktı ilaca başlıyorum bugün bakalım inşallah bir sorun oluşmaz Allah'ın izniyle kadın doğum doktorum rahatlattı ama insan önce bir stres oluyor ne yazik ki inşallah sorunsuz atlatırız gebeliği

allah korusun canım allah esirgesin rabbim kucagına almayı nasip etsin.

Kızlar selamlar :)

Benim sol kasığımda çok fazla ağrı oluyor, hadi hafta için dinlenemiyorum ondan oluyor diyeceğim de, bugün hiç kıpırdamadım yerimden ama yine sürekli bir ağrı var. Sizin de ağrınız var mı??

Doktor biraz ağrı normal dedi ama, aynı zamanda sol yumurtalıkta kist olduğunu da söyledi, bir şey yapmayacağız sadece kontrol altında tutacağız dedi, daha yaklaşık bir ay önce gitmiştim hamilelik düşünüyoruz diye o zaman smear testi falan da yapmıştı, o doktor hiç bahsetmemişti kistten falan, birden hamilelikte oluşur mu ki ??

Çok mu eivham yapıyorum diye de üşünüyorum, biliyorsunuz stres de hiç iyi bir şey değil :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…