2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Amin inşallah

Merhabalar benim bulantım olmadı sonra olurmu bilmiyorum.çok acıkıyorum fazla ayakta kalınca ve yol yürüyünce ağrım oluyo.göğüslerim çok açıyor bide.senin biraz daha ağır geçiyor herhalde bulantı çok zor Allah yardımcı olsun

Kedi ve çiğ ette toksoplazma bulaşma riski var. Bu nedenle hamilelikte kedilerle temastan uzak durulmalı. Ve salam, sucuk, sosis gibi gıdalar tüketilmemeli. Evde yemek yaparken, tavuk, et, kıyma gibi şeylere eldivensiz dokunulmamalı.

iyi aksamlar kızlar benim bu iki gündür kalp sıkısıyor gibi ufak agrı girip gidyor
Merhabalar. Kan sayımınıza baktırdınızmı.Demir azalınca vücutta kalpte düzensiz atımlar ve nefes daralması oluyo.Benim öyle olmuştu bir tavsiye

Doğru bir bilgi paylaşmışsınız.Ben ikinci bebeğimi toksoplazma yüzünden 11 haftalıkken kaybettim çok dikkatli olun

Sewgili anneler bu arada anneler genelde hissedermiş bebeklerin cinsiyetini siz ne hissediyosunuz ?

sanırım benden sordun ben tam 7 haftalıkken duydum kalp atışını. ama her keste farklı olabiliyormuş. Bazileri erken bazileri 9. haftada bile duya biliyormuş. O yüzden kalbinizi ferah tutun.
teşekkürler cnm cevabın için ama bir sorun daha var hemoroidim çok kanıyor ne yapmalıyım canım da acıyor zaten

Sewgili anneler bu arada anneler genelde hissedermiş bebeklerin cinsiyetini siz ne hissediyosunuz ?
Ben erkek hissediyorum hemde hamile olduğumu daha öğrenmeden rüyamda yumurta görmüştüm çift sarılı aklınızda bulunsun yumurta cocuk denektir rüyada ertesi günüde adet olduğumu görmüştüm oda hayırlı evlat erkek cocuk yazıyordu bakalım kısmet öncelikle eli ayağa düzgün sağlıklı olsun da tuhaf olan erkek hissediyorum ama kız ismim hazır erkekte isim düşünmedik

Doğru bir bilgi paylaşmışsınız.Ben ikinci bebeğimi toksoplazma yüzünden 11 haftalıkken kaybettim çok dikkatli olun
Yaa ben bunu ilk defa duyuyorum salam sosis yemem tutarim kendimide sucugu cok severim pismistemi olmaz??

Bende ruyamda yumurta gordum ruya tabirlerinde iyi seyler yaziyodu ama bebekle ilgili bisey okumadim demekki iyi haber bebekmis:))

Valla oglumda kiz hissettim erkek oldu:)bundada henuz birsey hissetmiyorum saglikli olsun hamileligim iyi gitsin baskada bisi istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…