Yaa ben bunu ilk defa duyuyorum salam sosis yemem tutarim kendimide sucugu cok severim pismistemi olmaz??
Rüya tabirlerinde Bebek yazmıyor evet ama eskiler öyle bilirmiş yumurta görene hamilesin derlermiş zaten ne var eskiler de varBende ruyamda yumurta gordum ruya tabirlerinde iyi seyler yaziyodu ama bebekle ilgili bisey okumadim demekki iyi haber bebekmis:))
Ben doktora Gittiğimde 4 haftalıkmış kese görünmüştü Hayırlısıyla sende görürsün inşallahKızlar pazartesi doktora gidicem daha yeni ya ulstryorsn yaparlar mi? Yoksa alttan muaynemi isterler
Kızlar pazartesi doktora gidicem daha yeni ya ulstryorsn yaparlar mi? Yoksa alttan muaynemi isterler
Valla hic bilmiyodum gercekten tesekkurler dikkat edicem :))Canım iyi pişmemiş etlerde ürünlerde mikroorganizmalar oluyor. Yumurta da geceli o da iyi pişmiş olmalı
Aynen ne varsa eskilerde var ayy ne degisik bisi ya bende cok etkilenmistim ruyamdanRüya tabirlerinde Bebek yazmıyor evet ama eskiler öyle bilirmiş yumurta görene hamilesin derlermiş zaten ne var eskiler de var
Değerin kaçtı cnm
Değerm düşüktü 33.26 öyle birseydi
Tekrarlamadin mi değeri 2 gün sonra. Benimde öyle çıkmıştı dusuk olması sorun değil katlasin yeter
Hayr bidaha yaptrmadm test cuma gidicektm doktora yetisemedim
Değer kendini 2 günde ikiye katılıyor. En az 1500 olursa vajinal 3000-5000 olursa karından USG den gorulurmus. Verdiğin ilk günden hesap edebilirsin tahmini
Dua edin cnm bana
Değerden yana bozma moralini benimde 32ydi
Duamız seninle Can'ım ben hiç kan tahlili vermedim onun için hiç bilmiyorum değerleriDua edin cnm bana
Ay gerçekten mi sen zaman ogrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?