2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Yaa ben bunu ilk defa duyuyorum salam sosis yemem tutarim kendimide sucugu cok severim pismistemi olmaz??

Canım iyi pişmemiş etlerde ürünlerde mikroorganizmalar oluyor. Yumurta da geceli o da iyi pişmiş olmalı

Eşim kızım kızım diyor arada ben daha bisi hissetmiyorum içimde kese ve kalp atışı dusuncesi var şuan .

Kızlar pazartesi doktora gidicem daha yeni ya ulstryorsn yaparlar mi? Yoksa alttan muaynemi isterler

Bende ruyamda yumurta gordum ruya tabirlerinde iyi seyler yaziyodu ama bebekle ilgili bisey okumadim demekki iyi haber bebekmis:))
Rüya tabirlerinde Bebek yazmıyor evet ama eskiler öyle bilirmiş yumurta görene hamilesin derlermiş zaten ne var eskiler de var

Canım iyi pişmemiş etlerde ürünlerde mikroorganizmalar oluyor. Yumurta da geceli o da iyi pişmiş olmalı
Valla hic bilmiyodum gercekten tesekkurler dikkat edicem :))
Rüya tabirlerinde Bebek yazmıyor evet ama eskiler öyle bilirmiş yumurta görene hamilesin derlermiş zaten ne var eskiler de var
Aynen ne varsa eskilerde var ayy ne degisik bisi ya bende cok etkilenmistim ruyamdan

Ben süt icemedigim için peynir , yoğurt, yumurta ,fındık ,kabak çekirdeği , normalde az icerdim su icmeye başladım. Keçi boynuzu pekmezi. Bir de tavuk . şimdilik dikkat ettiklerim bunlar .

Hayr bidaha yaptrmadm test cuma gidicektm doktora yetisemedim

Değer kendini 2 günde ikiye katılıyor. En az 1500 olursa vajinal 3000-5000 olursa karından USG den gorulurmus. Verdiğin ilk günden hesap edebilirsin tahmini

iyi geceler kızlar bebeğimde arkadaşlarına iyi geceler diliyor öpüyoruz sizi

Benimde sat 23 ocak 18 subatta yogun uyuklama hallerimden suphelenerek yaptigim testte silik 2. Cizgiyi gordum kan verdim hemen 12.7 cikti cok dusuk diye korktum keske bu kadar erken yaptirip strese girmeseydim dedim ama insan dayanamiyor iste 2 gun sonra 59 oldu 10 gun sonra 7755 olmus cok sukur keseyide girduk haftayada allah nasip ederse kalp atislarini dinlicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…