2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bende subatta ogrendim hamile oldugumu bat 27 ocakti suan 5+4 sanirim daha bebisimizi gormedik salli gunu randevum bakalim cok heyecanliyim ilk hamileligim kizlar

canım bende erkek hissediyorum aslında ama aynı kız ismimiz hazır bizimde bakalım rabbim sağlıklı versin. tahmin ediyodum hamile olduğumu önce rüyamda görmüştüm bende. teras karanlık normalde sonra birden bisürü güvercin görüyorum güvercinleri görür görmez karanlık heryer aydınlanıyor. uyandığım gün bebeğimin haberini almıştım. güvercin rüyasından öncede ben hep rüyamda hamile olduğumu görüyordum. rüyamda ne gördüysem aynı şeyleri yaşadım diyebilirim. rabbim herkesin çocugunu rızkıyla göndersin. allaha şükür benim çocuğum aile rızkıyla birlikte geldi.

Ben süt icemedigim için peynir , yoğurt, yumurta ,fındık ,kabak çekirdeği , normalde az icerdim su icmeye başladım. Keçi boynuzu pekmezi. Bir de tavuk . şimdilik dikkat ettiklerim bunlar .

bende özellikle yoğurt kuruyemiş yemeye cok dikkat ediyorum.

rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız. Ovulasyon testı kullandınızmı. Bırde ilişkilerınız adet bıter bıtmezmı basladı. Internette bazı takvımler var gebe kslma gunlerını yazan. Onları takip edıp gebe kalan varmı aranızda.

Amin Can'ım

Ovilasyon kullanmadım Can'ım o günleri bende takip ettim ama önemli olan kafada takmayıp sürekli ilişliye girmek

canım kendimden bahsedeyim ovülasyon testi yapmadım. normalde hap ile korunuyodum ama birgün hapı kullanamamıştım oda tam yumurtlama zamanıma denk geliyor öylelikle hamile kalmışım. yumurtlama dönemi genelde adet bittiklten yaklaşık 3-4 gün sonra başlayan zamandır.

Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.

İşte bazılarının hemen tutuyor bazılarını geç biz yaklaşık 5 ay korunmadık sonra oldu adetten 6 gün sonra yumurtalık günü 4 gün üst üstte ilişkiye girmen gerekiyor doktor öyle demişti

Benim sat tarihime göre 4 hafta 3 günlük ultrasona göre 5 hafta 2 günlük hangisi doğru...

Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.

canım tam bilmiyorum ama dediğim gibi ben tek günde gebe kaldım. mesela ben 7 şubatta hamile kaldığımı düşünüyorum. dediğim gibi korunuyodum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…