Bende yeni hamile olduğumu öğrendim çok güzel bi duygu rabbim tüm isteyenlere tattirsin..
Ben erkek hissediyorum hemde hamile olduğumu daha öğrenmeden rüyamda yumurta görmüştüm çift sarılı aklınızda bulunsun yumurta cocuk denektir rüyada ertesi günüde adet olduğumu görmüştüm oda hayırlı evlat erkek cocuk yazıyordu bakalım kısmet öncelikle eli ayağa düzgün sağlıklı olsun da tuhaf olan erkek hissediyorum ama kız ismim hazır erkekte isim düşünmedik
Canım iyi pişmemiş etlerde ürünlerde mikroorganizmalar oluyor. Yumurta da geceli o da iyi pişmiş olmalı
Eşim kızım kızım diyor arada ben daha bisi hissetmiyorum içimde kese ve kalp atışı dusuncesi var şuan .
Ben süt icemedigim için peynir , yoğurt, yumurta ,fındık ,kabak çekirdeği , normalde az icerdim su icmeye başladım. Keçi boynuzu pekmezi. Bir de tavuk . şimdilik dikkat ettiklerim bunlar .
Benimde sat 23 ocak 18 subatta yogun uyuklama hallerimden suphelenerek yaptigim testte silik 2. Cizgiyi gordum kan verdim hemen 12.7 cikti cok dusuk diye korktum keske bu kadar erken yaptirip strese girmeseydim dedim ama insan dayanamiyor iste 2 gun sonra 59 oldu 10 gun sonra 7755 olmus cok sukur keseyide girduk haftayada allah nasip ederse kalp atislarini dinlicez
Günaydıngünaydın cicişler
Amin Can'ımcanım bende erkek hissediyorum aslında ama aynı kız ismimiz hazır bizimde bakalım rabbim sağlıklı versin. tahmin ediyodum hamile olduğumu önce rüyamda görmüştüm bende. teras karanlık normalde sonra birden bisürü güvercin görüyorum güvercinleri görür görmez karanlık heryer aydınlanıyor. uyandığım gün bebeğimin haberini almıştım. güvercin rüyasından öncede ben hep rüyamda hamile olduğumu görüyordum. rüyamda ne gördüysem aynı şeyleri yaşadım diyebilirim. rabbim herkesin çocugunu rızkıyla göndersin. allaha şükür benim çocuğum aile rızkıyla birlikte geldi.
Ovilasyon kullanmadım Can'ım o günleri bende takip ettim ama önemli olan kafada takmayıp sürekli ilişliye girmekKızlar hayırlı olsun bebeklerınız. Ovulasyon testı kullandınızmı. Bırde ilişkilerınız adet bıter bıtmezmı basladı. Internette bazı takvımler var gebe kslma gunlerını yazan. Onları takip edıp gebe kalan varmı aranızda.
Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız. Ovulasyon testı kullandınızmı. Bırde ilişkilerınız adet bıter bıtmezmı basladı. Internette bazı takvımler var gebe kslma gunlerını yazan. Onları takip edıp gebe kalan varmı aranızda.
Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.canım kendimden bahsedeyim ovülasyon testi yapmadım. normalde hap ile korunuyodum ama birgün hapı kullanamamıştım oda tam yumurtlama zamanıma denk geliyor öylelikle hamile kalmışım. yumurtlama dönemi genelde adet bittiklten yaklaşık 3-4 gün sonra başlayan zamandır.
Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.
canım kendimden bahsedeyim ovülasyon testi yapmadım. normalde hap ile korunuyodum ama birgün hapı kullanamamıştım oda tam yumurtlama zamanıma denk geliyor öylelikle hamile kalmışım. yumurtlama dönemi genelde adet bittiklten yaklaşık 3-4 gün sonra başlayan zamandır.
İşte bazılarının hemen tutuyor bazılarını geç biz yaklaşık 5 ay korunmadık sonra oldu adetten 6 gün sonra yumurtalık günü 4 gün üst üstte ilişkiye girmen gerekiyor doktor öyle demişticanım kendimden bahsedeyim ovülasyon testi yapmadım. normalde hap ile korunuyodum ama birgün hapı kullanamamıştım oda tam yumurtlama zamanıma denk geliyor öylelikle hamile kalmışım. yumurtlama dönemi genelde adet bittiklten yaklaşık 3-4 gün sonra başlayan zamandır.
Teşekkür ederim amin..sende inşallah ve tüm hamişler sağlıkla aliriz kucağımıza..canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.
Benim sat tarihime göre 4 hafta 3 günlük ultrasona göre 5 hafta 2 günlük hangisi doğru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?