2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Arkadaşlar merhaba.. Ben de aranıza katılmak istiyorum :)) sat 26 aralıktı çok şükür 6 haftalık hamileyim inanılmaz mutluyum ve çoook heyecanlıyım :))

Bide arkadaşlar sizin mesajlarınızın altında kaç haftalık hamile olduğunuz, bebeğinizin haftasına göre gelişimi yazıyor ya onu nereden ekliyoruz acaba? Pek heves ettim ben de. bana da bi öğretin :))

selam kızlar bende hamileyim ama daha yeni ögrendim daha doktura gitmedim haftaya gidecem

Hoşgeldiniz kızlar :) en mutlu topluluk bu olsa gerek hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah :)

Merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu bat 8 Şubat tı Beta hcg 2818 çıktı bugün. İnşallah sağlıkla gelirler

Kızlar günaydın. Allahın izni ile dün 5 haftamızı tamamladık. Dün gece karnım kötü rahatsız edici tarzda ağrımaya başladı. Çok şiddetli değil ama rahatsızedici. sizde de oluyor mu? Ben hiç olmadı, dün oldu ve şimdi yene var. Bazen gidiyo ağrı bazen yine ağrıyor. Gazdan ola bilir mi acaba? Allaha şükür kanama falan yok. Dün gece çok korktum ama...

Slm kizlar yeni hamile oldugunu ogrenip gelenler hoşgeldiniz. İnşallah hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.
Benim dun sabah ve bu sabah kalkinca kahverengi akintim oldu. Camasirima bile surulmemis sadece peçetede gordum. Yerlesirken olabilir kirmizi renk olmadikca bir sıkıntı olmaz dedi tecrubeli arkadaslar ama benim icim rahat etmedi bu sabah gittim doktora tekrar. Kesenin gelisimi iyi ve ufacik bir nokta gorduk. Henuz kalp atisi yok. Doktorum kahverengi leke icin istenen bir durum degil dedi. Dusuk tehlikesi olarak degerlendirdi. Progesteran igne ve hap verdi. Yat dinlen dedi.
3 yildan sonra oldu Rabbim ins. Bize bağışlar meleğimizi. Su an akinti beyaz bir sikinti olmaz ins. Dualarinizi eksik etmeyin....

canım Rabbim nasip ettikten sonra önünde hiçbir şey duramaz bolbol dua et. benim ilk gelen akıntım kıpkırmızı idi ama genede doktor birşey olmaz dedi hiç merak etme. biraz dinlenmelisin eğer düşük ihtimali var dediyse. bugün akşam bende doktora gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum.

Merhaba kızlar.
5 aylik deneme sonucunda bugün çift cizgiyi gördüm. Cok mutluyum elim ayağıma dolaştı resmen
Kan testi yaptırmak için yarını beklemek çok zor geliyor. Acilde yaptirabilir miyim ?

Merhaba kızlar.
5 aylik deneme sonucunda bugün çift cizgiyi gördüm. Cok mutluyum elim ayağıma dolaştı resmen
Kan testi yaptırmak için yarını beklemek çok zor geliyor. Acilde yaptirabilir miyim ?

CANIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ÖZEL HASTANEŞERDE HEMEN YAPILIYOR 1 SAATTE ÇIKIOYRO SONUCU 60 TL FALAN

CANIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ÖZEL HASTANEŞERDE HEMEN YAPILIYOR 1 SAATTE ÇIKIOYRO SONUCU 60 TL FALAN
Amin canım Sağol. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini.

Anladım canım özel hastane uzak kalıyor biraz. Gidemezsem mecbur yarını bekleyeceğim.

Amin canım Sağol. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini.

Anladım canım özel hastane uzak kalıyor biraz. Gidemezsem mecbur yarını bekleyeceğim.

İNŞALLAH GÜZEL BİR SONUÇ ALIRSIN CANIM :)) AMİN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP OLSUN İNŞALLAH :)) BEN DEVLETTE VERDİM ERTESİ GÜN ÇIKTI SONUÇ :)) O ZAMANA KADAR BİR SÜRÜ TEST YAPTIM :))

İNŞALLAH GÜZEL BİR SONUÇ ALIRSIN CANIM :)) AMİN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP OLSUN İNŞALLAH :)) BEN DEVLETTE VERDİM ERTESİ GÜN ÇIKTI SONUÇ :)) O ZAMANA KADAR BİR SÜRÜ TEST YAPTIM :))
Çift çizgiyi görsek bile kan testini yaptırmadan rahat olamıyoruz malesef :)) kan testinde yaklaşık olarak kaç hafta olduğu belli oldu mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…