Hoşbuldum :)) 3 yıldır istiyorduk bu ay nasip oldu. Tüp bebek yaptırdık. Hamdolsun rabbime nasip etti. Isteyen herkese nasip olur inşallah.hayırlı olsun canım hoşgeldin :))
Hayırlı olsun canım maşallah değer yüksek Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)Merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu bat 8 Şubat tı Beta hcg 2818 çıktı bugün. İnşallah sağlıkla gelirler
Âmin canım çok teşekkür ederim :)seninde hayırlı olsunHayırlı olsun canım maşallah değer yüksek Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
canım Rabbim nasip ettikten sonra önünde hiçbir şey duramaz bolbol dua et. benim ilk gelen akıntım kıpkırmızı idi ama genede doktor birşey olmaz dedi hiç merak etme. biraz dinlenmelisin eğer düşük ihtimali var dediyse. bugün akşam bende doktora gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum.Slm kizlar yeni hamile oldugunu ogrenip gelenler hoşgeldiniz. İnşallah hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.
Benim dun sabah ve bu sabah kalkinca kahverengi akintim oldu. Camasirima bile surulmemis sadece peçetede gordum. Yerlesirken olabilir kirmizi renk olmadikca bir sıkıntı olmaz dedi tecrubeli arkadaslar ama benim icim rahat etmedi bu sabah gittim doktora tekrar. Kesenin gelisimi iyi ve ufacik bir nokta gorduk. Henuz kalp atisi yok. Doktorum kahverengi leke icin istenen bir durum degil dedi. Dusuk tehlikesi olarak degerlendirdi. Progesteran igne ve hap verdi. Yat dinlen dedi.
3 yildan sonra oldu Rabbim ins. Bize bağışlar meleğimizi. Su an akinti beyaz bir sikinti olmaz ins. Dualarinizi eksik etmeyin....
Merhaba kızlar.
5 aylik deneme sonucunda bugün çift cizgiyi gördüm. Cok mutluyum elim ayağıma dolaştı resmen
Kan testi yaptırmak için yarını beklemek çok zor geliyor. Acilde yaptirabilir miyim ?
Amin canım Sağol. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini.CANIM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ÖZEL HASTANEŞERDE HEMEN YAPILIYOR 1 SAATTE ÇIKIOYRO SONUCU 60 TL FALAN
Amin canım Sağol. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebegini.
Anladım canım özel hastane uzak kalıyor biraz. Gidemezsem mecbur yarını bekleyeceğim.
Çift çizgiyi görsek bile kan testini yaptırmadan rahat olamıyoruz malesef :)) kan testinde yaklaşık olarak kaç hafta olduğu belli oldu mu canım?İNŞALLAH GÜZEL BİR SONUÇ ALIRSIN CANIM :)) AMİN İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP OLSUN İNŞALLAH :)) BEN DEVLETTE VERDİM ERTESİ GÜN ÇIKTI SONUÇ :)) O ZAMANA KADAR BİR SÜRÜ TEST YAPTIM :))
Çift çizgiyi görsek bile kan testini yaptırmadan rahat olamıyoruz malesef :)) kan testinde yaklaşık olarak kaç hafta olduğu belli oldu mu canım?
Anladım canım çok heyecanlı bir süreç :)) ultrasonla baktılar mı göründümü kesen ?DOKTOR 4,5 5 HAFTALIK DEMİŞTİ 10 GÜN ÖNCE CANIM
EVET CANIM 02.02.2016 DA GİTTİM İLK KONTROLE O ZAMAN KARINDAN GÖRDÜK KESEYİ RABBİM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR HEPİMİZİNAnladım canım çok heyecanlı bir süreç :)) ultrasonla baktılar mı göründümü kesen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?