2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Cnm ben de 1 haftadir sabahlari sadece bulanti vardi.ama 2 gundur ne yesem cikariyorum .kraker iyi geliyor diye onu yiyorum onu bile cikariyorum.umarim en yakin zamanda atlatiriz beslenemiyorum diye cok moralim bozuluyo cunku

Cnm ben de 1 haftadir sabahlari sadece bulanti vardi.ama 2 gundur ne yesem cikariyorum .kraker iyi geliyor diye onu yiyorum onu bile cikariyorum.umarim en yakin zamanda atlatiriz beslenemiyorum diye cok moralim bozuluyo cunku
premesis diye bir tablet ilaç aldım.bakalım işe yarayacak mı? ben köpük tarzı kusmaya başladım enteresan şekilde. yemek çıkmıyor da aköpük şeklinde su çıkıyor.yarın doktora gideceğim bi.

Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.
bizim yaklaşık 5.ayda oldu.hemen pes etmeyin. tam tedaviye gitsek mi diye düşünürken yarabbim çok şükür verdi. mesela 26-27 günde adet oluyorsan adetin ilk gününü 1 sayarsan 14.gün ilişkiye gir mutlaka ve ilişkiden sonra 1-1,5 saat sağına yat ve kal öyle.

Ben de yarin gitmeyi dusunuyorum.surekli hasta gibi hissediyorum kendimi cnm insallah atlatiriz.premesis ide sorayim bakalim

Ovulasyon kullanip gebe kalan da var kalamayan da ben gibi genelde tavsiye edilen gün aşırı ilişkidir . ve stressiz olan. Ben asilamayla hamile kaldım

Ben de yarin gitmeyi dusunuyorum.surekli hasta gibi hissediyorum kendimi cnm insallah atlatiriz.premesis ide sorayim bakalim

allah korusun canım bişey yoktur inşallah. bende mesela her sabah mide bulantısı ile uyanıyorum.bebek vücudundaki bütün enerjiyi alıyor böyle hissetmen çok normal. gebeliğin yenimi kaç haftalık

KIZLAR SELAM HCG DEĞERİM İKİYE KATLADI ÇOK ŞÜKÜR ŞUANDA 605 OLDU KESEYİ GÖRMEK İÇİN KAÇ OLMASI GEREKİYOR?

allah korusun canım bişey yoktur inşallah. bende mesela her sabah mide bulantısı ile uyanıyorum.bebek vücudundaki bütün enerjiyi alıyor böyle hissetmen çok normal. gebeliğin yenimi kaç haftalık
Cnm 7+4 deyim son iki gundur basladi.ac karnina bulaniyodu zaten ama artik surekli bi bulanti hali var ve cikariyorum yediklerimi.insallah yoktur bisey.i nsallah hepimoz saglikli bi sekilde aliriz kucaklarimiza bebislerimizi

canım ben kullandım ve kesinlikle işe yarıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce

Cnm 7+4 deyim son iki gundur basladi.ac karnina bulaniyodu zaten ama artik surekli bi bulanti hali var ve cikariyorum yediklerimi.insallah yoktur bisey.i nsallah hepimoz saglikli bi sekilde aliriz kucaklarimiza bebislerimizi
Canım ben 8+4 deyim 24 saat bulanıyor her geçen gün artıyor merak etme bu sağlıklı olduğunu gösteriyor

Arkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Cnm geçmiş olsun ayakta kalmamaya çalış yat.benim önceki gebeliklerimde olduğunda doktor bebeğin duvara yapışma esnasında kılcal damara denk gelince olabilir böyle lekelenmeler demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…