Cnm ben de 1 haftadir sabahlari sadece bulanti vardi.ama 2 gundur ne yesem cikariyorum .kraker iyi geliyor diye onu yiyorum onu bile cikariyorum.umarim en yakin zamanda atlatiriz beslenemiyorum diye cok moralim bozuluyo cunkukızlar 1 haftaya yakındır kusma ve gaz problemim başladı.günde 5-6 defa kusma oluyordu şükür şimdi 2ye falan düştü 2 gündür.yediğimi çıkarıyordum ilk başta ama şimdi yediğimi değil de acı b,r su çıkarıyorum.hiç halim yok sürekli yatıyorum ve çok kötüyüm. gaz problemi de var geğirme şeklinde daha çok.siz de durumlar nasıl?
premesis diye bir tablet ilaç aldım.bakalım işe yarayacak mı? ben köpük tarzı kusmaya başladım enteresan şekilde. yemek çıkmıyor da aköpük şeklinde su çıkıyor.yarın doktora gideceğim bi.Cnm ben de 1 haftadir sabahlari sadece bulanti vardi.ama 2 gundur ne yesem cikariyorum .kraker iyi geliyor diye onu yiyorum onu bile cikariyorum.umarim en yakin zamanda atlatiriz beslenemiyorum diye cok moralim bozuluyo cunku
bizim yaklaşık 5.ayda oldu.hemen pes etmeyin. tam tedaviye gitsek mi diye düşünürken yarabbim çok şükür verdi. mesela 26-27 günde adet oluyorsan adetin ilk gününü 1 sayarsan 14.gün ilişkiye gir mutlaka ve ilişkiden sonra 1-1,5 saat sağına yat ve kal öyle.Peki gün aşırımı olması lazım denemeler. Yoksa ıkı üç gunde bırmı. Bazıları tek seferde tutuyormuş.
Ben de yarin gitmeyi dusunuyorum.surekli hasta gibi hissediyorum kendimi cnm insallah atlatiriz.premesis ide sorayim bakalimpremesis diye bir tablet ilaç aldım.bakalım işe yarayacak mı? ben köpük tarzı kusmaya başladım enteresan şekilde. yemek çıkmıyor da aköpük şeklinde su çıkıyor.yarın doktora gideceğim bi.
Kızlar hayırlı olsun bebeklerınız. Ovulasyon testı kullandınızmı. Bırde ilişkilerınız adet bıter bıtmezmı basladı. Internette bazı takvımler var gebe kslma gunlerını yazan. Onları takip edıp gebe kalan varmı aranızda.
Ben de yarin gitmeyi dusunuyorum.surekli hasta gibi hissediyorum kendimi cnm insallah atlatiriz.premesis ide sorayim bakalim
canım benim kanın az zaten yok yani doktura soracam sagol bilgi için canım :)Merhabalar. Kan sayımınıza baktırdınızmı.Demir azalınca vücutta kalpte düzensiz atımlar ve nefes daralması oluyo.Benim öyle olmuştu bir tavsiye
Canım doğru söylüyorsun ya sagılık olsun da sanki erkek gibi hissettim simdi bilmiyorum cok karışık bu ay öğrenecekim baklımSewgili anneler bu arada anneler genelde hissedermiş bebeklerin cinsiyetini siz ne hissediyosunuz ?
Kendınızmı hesaplıyodunuz yoksa ınternettenmı hesaplamıştınız canım. En guvenılır hesaplama hangisicanım ben takip ediyodum ilişki günlerini ben tek günde kaldım.
1 hafta sonra görürsün. hayırlı olsunKIZLAR SELAM HCG DEĞERİM İKİYE KATLADI ÇOK ŞÜKÜR ŞUANDA 605 OLDU KESEYİ GÖRMEK İÇİN KAÇ OLMASI GEREKİYOR?
Cnm 7+4 deyim son iki gundur basladi.ac karnina bulaniyodu zaten ama artik surekli bi bulanti hali var ve cikariyorum yediklerimi.insallah yoktur bisey.i nsallah hepimoz saglikli bi sekilde aliriz kucaklarimiza bebislerimiziallah korusun canım bişey yoktur inşallah. bende mesela her sabah mide bulantısı ile uyanıyorum.bebek vücudundaki bütün enerjiyi alıyor böyle hissetmen çok normal. gebeliğin yenimi kaç haftalık
canım ben kullandım ve kesinlikle işe yarıyorKızlar hayırlı olsun bebeklerınız. Ovulasyon testı kullandınızmı. Bırde ilişkilerınız adet bıter bıtmezmı basladı. Internette bazı takvımler var gebe kslma gunlerını yazan. Onları takip edıp gebe kalan varmı aranızda.
Canım ben 8+4 deyim 24 saat bulanıyor her geçen gün artıyor merak etme bu sağlıklı olduğunu gösteriyorCnm 7+4 deyim son iki gundur basladi.ac karnina bulaniyodu zaten ama artik surekli bi bulanti hali var ve cikariyorum yediklerimi.insallah yoktur bisey.i nsallah hepimoz saglikli bi sekilde aliriz kucaklarimiza bebislerimizi
Cnm geçmiş olsun ayakta kalmamaya çalış yat.benim önceki gebeliklerimde olduğunda doktor bebeğin duvara yapışma esnasında kılcal damara denk gelince olabilir böyle lekelenmeler demiştiArkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Muhakkak doktora gitmen lazım, caniM her türlü kanama önemli moralini düzeltmeye calisArkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Arkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Yarın doktor kontrolüne bi git içinin rahat etmesi için .çok stresli bir durum neler hissettiğini farkındayım .Arkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?