2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

arkadaşlar köpük şeklinde istifra eden var mı aranızda? yemek çıkmıyor köpük gibi oluyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Hiçbir fikrim yok ama doktorunu arasana Can'ım veya acile git hemen allah korusun doktorum bana ufacık kan bile gelse mutlaka ara demişti umarım önemsizdir ama ihmal etme

Arkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Can'ım her kanama risk demek değilmiş idrar yolu enfeksiyonu da kanama yapabilirmiş sen ihmal etme yinede dua et bol bol Can'ım Allah'a emanet ol

merhaba arkadaşlar günaydınnn :)) ben daha önce buraya yazmıştım zaten 6+6 haftalık gebeyim bana ilk öğrendiğim günden beri azap çektirmişlerdi ama kendi doktoruma gittim cumartesi günü pirinç tanemi gördük kalp atışlarını duyduk Rabbim hepinize nasip etsin hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) demem o ki yeni gebe arkadaşlar vardır yok keseyi görmedik yok dış yok boş gebelik inanmayın.

merhaba arkadaşlar :) bende 5+2 haftalık hamileyim.ilk başta kan değerlerim çok düşük çıkmıştı kimyasal gebelik olabilir falan demişlerdi bugün kontrole gideceğim kese görünürse bir sorun olmayacak inşallah dua edin olur mu ? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kendınızmı hesaplıyodunuz yoksa ınternettenmı hesaplamıştınız canım. En guvenılır hesaplama hangisi
canım calender diye program var adet ünlerini v eilişki günlerini ekliyosun ayrıca adet tarihine görede yumurtlama günlerini belirtiyor.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için. bahsedeyim durumumu hemen size. daha önceki gittiğim kadın doğumcu vardı onu aradım durumumu anlattım yarın gel kontrole ama öldüyse yapacak bişey yok dedi direkt. insan biraz çekinir onu söylerken akşamın bi vaktinde zaten telaşlanmışım aramışım. neyse çok yorgundum uyumuşum. sabah işe gelirken keşke doktorumu görsem dedim bi baktım karsımdan geliyor. durmumu anlattım önemli bişey yoktur kanaman olursa hemen gel yoksa 4 gibi gel bebeğe bakalım dedi.

amin canım amib dün o korkuyu yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın

canım elinde olmuyor işte insanın o anda kesinlikle kızlar stresten uzak duralım ben dün agır falan hiçbişey kaldırmadım tamamen canımın sıkıntısından kanamam oldu sizde dikkat edin lütfen.

Kanaman kesildi demi devamı geliyor mu ben anlamadım benim doktorum ilk üç ay çok öenmli herkes için yat dinlen iş bile görme dedi olmuyor tabiki ama yinede eskisi gibi uğraşmıyorum valla dikkat etmemiz gerekiyor herşeye çünkü biz ili canlıyız

günaydın herkese:)) bende bu gün ılk kontrolume gittim kesemizi gördük ama normalden küçükmüs 5 haftalık gibi görünüyor dedı doktor haftaya da kalp atışını duyabilirmisiz. gercekten cok heyecanlandım:))

şuanda kanamam olmuyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…