Korkma o ALLAH a emanet dua et sürekli ayaklarını yukarıya kaldır öylece yat İNSAALLAH bişey olmayacakBebeğime bişey olmasından cok korkuyorum. Yarın gidecem zaten doktora
Allahım seninde hepimizin de bebeklerini kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallah bol bol salâvat getir dua et inşallah Rabbim yardım edecektirBebeğime bişey olmasından cok korkuyorum. Yarın gidecem zaten doktora
Mide asitinden kaynaklaniyor. Bana da oluyor bazenarkadaşlar köpük şeklinde istifra eden var mı aranızda? yemek çıkmıyor köpük gibi oluyor.
Hiçbir fikrim yok ama doktorunu arasana Can'ım veya acile git hemen allah korusun doktorum bana ufacık kan bile gelse mutlaka ara demişti umarım önemsizdir ama ihmal etmeArkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
Can'ım bugün hiç ağır kaldırın mı internetten araştıracam bende şimdi içini ferah tut duam seninle rabbim hepimizin bebeğini korusunBebeğime bişey olmasından cok korkuyorum. Yarın gidecem zaten doktora
Can'ım her kanama risk demek değilmiş idrar yolu enfeksiyonu da kanama yapabilirmiş sen ihmal etme yinede dua et bol bol Can'ım Allah'a emanet olArkadaşlar iyi akşamlar cok kötüyüm stresli bigün gecirdim kanamam oluyor kırmızındeğil kahwerengimsi gibi nedendir sizce
canım calender diye program var adet ünlerini v eilişki günlerini ekliyosun ayrıca adet tarihine görede yumurtlama günlerini belirtiyor.Kendınızmı hesaplıyodunuz yoksa ınternettenmı hesaplamıştınız canım. En guvenılır hesaplama hangisi
merhaba arkadaşlar :) bende 5+2 haftalık hamileyim.ilk başta kan değerlerim çok düşük çıkmıştı kimyasal gebelik olabilir falan demişlerdi bugün kontrole gideceğim kese görünürse bir sorun olmayacak inşallah dua edin olur mu ? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah canımamin canım amib dün o korkuyu yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım. Kendini çok yormamaya çalış. Benim görümcem 2. çocugunda kaç ay boyunca kanama olmuş, ama sağ salim çocuğunu doğurmuş, şimdi okula gidiyoramin canım amib dün o korkuyu yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun canım. Kendini çok yormamaya çalış. Benim görümcem 2. çocugunda kaç ay boyunca kanama olmuş, ama sağ salim çocuğunu doğurmuş, şimdi okula gidiyorkorkma ve kötü düşünceleri uzak kendinden.
Kanaman kesildi demi devamı geliyor mu ben anlamadım benim doktorum ilk üç ay çok öenmli herkes için yat dinlen iş bile görme dedi olmuyor tabiki ama yinede eskisi gibi uğraşmıyorum valla dikkat etmemiz gerekiyor herşeye çünkü biz ili canlıyızarkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için. bahsedeyim durumumu hemen size. daha önceki gittiğim kadın doğumcu vardı onu aradım durumumu anlattım yarın gel kontrole ama öldüyse yapacak bişey yok dedi direkt. insan biraz çekinir onu söylerken akşamın bi vaktinde zaten telaşlanmışım aramışım. neyse çok yorgundum uyumuşum. sabah işe gelirken keşke doktorumu görsem dedim bi baktım karsımdan geliyor. durmumu anlattım önemli bişey yoktur kanaman olursa hemen gel yoksa 4 gibi gel bebeğe bakalım dedi.
Kanaman kesildi demi devamı geliyor mu ben anlamadım benim doktorum ilk üç ay çok öenmli herkes için yat dinlen iş bile görme dedi olmuyor tabiki ama yinede eskisi gibi uğraşmıyorum valla dikkat etmemiz gerekiyor herşeye çünkü biz ili canlıyız
Çok şükürşuanda kanamam olmuyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?