2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kadın hamileliğinde doğum yapıncaya bebeği sütte kesilinceye kadar allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahitler gibidir. ( daima öylece sevap alır durur). Eger bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükafatı ve ecri vardır

Kadın hamile iken bu onun için gündüz oruclu gece namazlı rabbine gönülden teslim olmuş, mücahit bir kimsenim ecir mükafatı gibi manen kazanç saglayan bir durum hasıl eder

Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omzuna vurarak derki "hiç günahın kalmadı pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak basla
(Hz.muhamed as) ayetlerinden paylaşmak istedim arkadaşlar

Çok şükür canım inşallqh bundan sonra da rahat gecirirsin

Amin canım inşallah cümlemizinkini

Kızlar benim hatırlarsanız beta 15 çıkmıştı bugün kontrole gittim şükürler olsun ki 5380e çıkmış. Ultrasonda da bell belirsiz göründü. Sancılarım olduğunu sanki adet olacakmış gibi hisler geldiğini söyleyince progesteron verdi acaba düşükten mi şüphelendi? Normaldi ilk anlarda ama rahatlatmak adına ilaç yazayım sana dedi.

Kanaman warmı canımm
Yo kanama hiç olmadı bende sadece alttan muayene olduğum gün mercimek tanesi kadar leke görmüştüm. Bir iki tane. Ama 2 hafta geçti üstünden ve daha hiç öyle bir şey yaşamadım. Bize sorduğumuzda 3 ay ilişki yok dedi ordan da şüphelendim aslında size dedi mi doktorunuz ?

3 ay ilişki vermemesi demek hemen risk diye düşünme önlem amaçlı diyorlar sıkıntı olacak birşey oluşmasın diye biz zaten haftada bir iki haftada bir yapıyoruz üç ay dolsun ne olur ne olmaz diye kızlar sizde de var mı isteksizlik hamile kalmadan önce iki güne bir yapardık şimdi hiç istek yok bende

Daha 6.haftanin
Kesenin etrafı temiz canım çok şükür bi problem yok onda progesteron aldım bugün düşük önleyici olası düşüğü engelleyelim hemde bebeğin gelişimine faydası war dedi.
Iyi bari canim cok sevindim bende size persembe gunu iyi haberler veririm insallah :)

Y Ysmnmesut canim ne guzel seyler paylasmissin cok sagol:) tutawua canim gozun aydin bir hafta sonra mi cagirdi seni kalp atislari icin insallah kalp atislarinida gorursun canim : )

Hadi hayirlisi simdi 10 gun gecmek bilmez:))10 gun sonrada duyarsin pit pitlari:))
Ay inşallah canım ağzın bal yesin. Ama ben öğretmenim 10 gün sonra değil de iki hafta sonra gidebileceğim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…