Çok şükür canım inşallqh bundan sonra da rahat gecirirsinkızlar bugün doktora gittim çok şükür sıkıntı yok ama kalp sesini duyamadık. 6+5 bizimki.erkenmiş sanırım.sanırım boyu 6.9 mm görünüyor. kalp pıtır pıtır görünüyor ama ses yok :)2 hafta sornra tekrar gel dedi. mide bulantılarım artık geçme vakti geldiğinden mi yoksa kullandığım premesis adlı ilaçtan mı bilmiyorum çok rahatlattı.hergün daha iyiye gidiyor çok şükür.
Amin canım inşallah cümlemizinkiniteşekkürler bu bilgi için benimde bildiğim eliniz karnınızda Yasin okunması iyidir diye duymuştum bende her gün Yasin okumaya çalışıyorum rabbim herkesin evladını hayırlı sağlıklı eli ayağa düzgün kucağına almayı nasip etsin
Yo kanama hiç olmadı bende sadece alttan muayene olduğum gün mercimek tanesi kadar leke görmüştüm. Bir iki tane. Ama 2 hafta geçti üstünden ve daha hiç öyle bir şey yaşamadım. Bize sorduğumuzda 3 ay ilişki yok dedi ordan da şüphelendim aslında size dedi mi doktorunuz ?Kanaman warmı canımm
3 ay ilişki vermemesi demek hemen risk diye düşünme önlem amaçlı diyorlar sıkıntı olacak birşey oluşmasın diye biz zaten haftada bir iki haftada bir yapıyoruz üç ay dolsun ne olur ne olmaz diye kızlar sizde de var mı isteksizlik hamile kalmadan önce iki güne bir yapardık şimdi hiç istek yok bendeYo kanama hiç olmadı bende sadece alttan muayene olduğum gün mercimek tanesi kadar leke görmüştüm. Bir iki tane. Ama 2 hafta geçti üstünden ve daha hiç öyle bir şey yaşamadım. Bize sorduğumuzda 3 ay ilişki yok dedi ordan da şüphelendim aslında size dedi mi doktorunuz ?
Iyi bari canim cok sevindim bende size persembe gunu iyi haberler veririm insallah :)Kesenin etrafı temiz canım çok şükür bi problem yok onda progesteron aldım bugün düşük önleyici olası düşüğü engelleyelim hemde bebeğin gelişimine faydası war dedi.
Çok güzel olmuş Allah razı olsunÇocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omzuna vurarak derki "hiç günahın kalmadı pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak basla
(Hz.muhamed as) ayetlerinden paylaşmak istedim arkadaşlar
ALLAH razı olsun canım çok saolİnternetten araştırırken buldum cnmihvan blogtu sanırım paylaşmak istedim
Hadi hayirlisi simdi 10 gun gecmek bilmez:))10 gun sonrada duyarsin pit pitlari:))10 gün sonra çağırdı canım.
Ay inşallah canım ağzın bal yesin. Ama ben öğretmenim 10 gün sonra değil de iki hafta sonra gidebileceğim ancak.Hadi hayirlisi simdi 10 gun gecmek bilmez:))10 gun sonrada duyarsin pit pitlari:))
Daha iyi canim garantilersin insallahAy inşallah canım ağzın bal yesin. Ama ben öğretmenim 10 gün sonra değil de iki hafta sonra gidebileceğim ancak.
Ovulasyon testımı canımcanım ben kullandım ve kesinlikle işe yarıyor
canım calender diye program var adet ünlerini v eilişki günlerini ekliyosun ayrıca adet tarihine görede yumurtlama günlerini belirtiyor.
Bu proğramı buldum ben gebe kalmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?