Kızlarrrrr :) Cumartesi doktora gittim :) kese göründü veeeeeee kalbi dalgalanmaya başlamış dedi doktor :) bu hafta daha duyamayız ama haftaya tekrar gel dinleteyim sana dedi :) o kadar mutluyum ki... o kadar çok korkmultum ki bu andan nasıl davranacağımı ne hissedeceğimi bilemedim
Yo kanama hiç olmadı bende sadece alttan muayene olduğum gün mercimek tanesi kadar leke görmüştüm. Bir iki tane. Ama 2 hafta geçti üstünden ve daha hiç öyle bir şey yaşamadım. Bize sorduğumuzda 3 ay ilişki yok dedi ordan da şüphelendim aslında size dedi mi doktorunuz ?
Daha 6.haftanin
Iyi bari canim cok sevindim bende size persembe gunu iyi haberler veririm insallah :)
rabbim cümlemizden razı olsun canımÇok güzel olmuş Allah razı olsun
benimkide gelecek hafta canım.10 gün sonra çağırdı canım.
inşallah canım çok teşekkür ederim moral verdin bana.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinAllah ın izniyle hiç bir şey olmaz en başından bana da aynı şeyleri söylediler yok değer düşük yok kese küçük yok boş yok dış gebelik hamd olsun hiç bir sorun yok şimdilik ben beklerken çok zorlandım ama geçti beklemek zor ama hayırlı haber alırsın inşallah
Doktor kontrolün nezamansa sende gittiğinde duyacaksın canım kalp atışlarını, zamanı gelmiş seninde :)darısı bana inşallah bende duymak istiyorum ya artık bebeğimin kalp atışını :)
Alttan muayene ile görünebilir.KIZLAR MERHABA PAZAR GÜNÜ HCG DEĞERİM 610 DU BUGÜN TESTİ TEKRARLADIM 1660 ÇIKTI NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ. YARIN SABAH 2400 FALAN OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM SİZDE KESE BU DEĞERLE GÖRÜNÜR MÜ?
darısı bana inşallah bende duymak istiyorum ya artık bebeğimin kalp atışını :)
Canım o normal herkezde aynı saat aynı gun bulantı olmaz benim bir gün olmadı cok iyi geçirdim ama sonra ertesi gun sabah ve aksam bulantım oldum ve hep böyle gidyor bende canım o yuzden merak etme tatlım :)kızlar birşey diyeceğim... normalde gebelerin sabah bulantıları olur ama benim bu saatlerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?