2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

darısı bana inşallah bende duymak istiyorum ya artık bebeğimin kalp atışını :)

canım doktor böyle bişey söylemedi ama bende ilişkiye girdim ondan sonra kanamam başladı. dikkat edin riske atmaya hiç gerek yok.

inşallah canım çok teşekkür ederim moral verdin bana.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

KIZLAR MERHABA PAZAR GÜNÜ HCG DEĞERİM 610 DU BUGÜN TESTİ TEKRARLADIM 1660 ÇIKTI NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ. YARIN SABAH 2400 FALAN OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM SİZDE KESE BU DEĞERLE GÖRÜNÜR MÜ?

KIZLAR MERHABA PAZAR GÜNÜ HCG DEĞERİM 610 DU BUGÜN TESTİ TEKRARLADIM 1660 ÇIKTI NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ. YARIN SABAH 2400 FALAN OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM SİZDE KESE BU DEĞERLE GÖRÜNÜR MÜ?
Alttan muayene ile görünebilir.

Slm kizlar bisey diyecegim benim kasigimda boyle sislik var gibi yani disardan degilde icerden bi baski var ama agrisi yok varmi sizde boyle bisey hisseden ve goguslerimin acisi da hala gecmedi

Ve benimde persembe randevum ama doktorun maalesef alttan ultrosyonu yok insallah goruruz yukardan

En son gecen cuma kan tahlilinde 800 vikmisti tahminen persembe gunu 6000 civarinda olmali

kızlar birşey diyeceğim... normalde gebelerin sabah bulantıları olur ama benim bu saatlerde oluyor

kızlar birşey diyeceğim... normalde gebelerin sabah bulantıları olur ama benim bu saatlerde oluyor
Canım o normal herkezde aynı saat aynı gun bulantı olmaz benim bir gün olmadı cok iyi geçirdim ama sonra ertesi gun sabah ve aksam bulantım oldum ve hep böyle gidyor bende canım o yuzden merak etme tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…