2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kızlar benim omuzumda alerjik gibi sivilce gibi ufak ufak birşey çıktı sizde de var mı

Cok endiseliyim insallah gorurum insallah hersey yolunda gider

canım doktor böyle bişey söylemedi ama bende ilişkiye girdim ondan sonra kanamam başladı. dikkat edin riske atmaya hiç gerek yok.
Evet zaten onu duyunca tabiki dikkat ediyorsun en önemli şuan onun sağlığı...

KIZLAR MERHABA PAZAR GÜNÜ HCG DEĞERİM 610 DU BUGÜN TESTİ TEKRARLADIM 1660 ÇIKTI NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ. YARIN SABAH 2400 FALAN OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM SİZDE KESE BU DEĞERLE GÖRÜNÜR MÜ?
Benim 5380 olmasına rağmen susam tanesi kadar çok zor göründü. Acele etme tatlım 5 haftadan önce zor görünmesi.

Slm kızlar bugün doktora gittim 5+5 haftalık çıktı ultrason da kese göründü şuan için problemsiz fakat benim öncesinde iki düşüğüm olduğu için coraspin ve protestan başladı.progestan önceki düşüğümde kullanmıştım ama coraspini ilk kez içicem kullanan varmı pıhtılaşmayı önlemek içinmiş

Kızlar bır sey soracagım lutfen cevaplar mısınız.gecen hafta perş gunu yumurtlamam oldu ondan oncesı ve sonrası gun aşırı ılışkımız oldu.sorum şu şu an döllenme olduysa cinsel ilişki zarar verır mı yerleşme donemı oldugundan

Hayır, bi zarari yok. İçin rahat olsun

Ryhngorkem ben kullaniyorum hamile kaldigimi ogrendigimden beri canim endiselenme.riske atmak istemedikleri icin vermistir bende zaten pihtilasma var keseyi gorunce igneyede baslayacagim ayni zamanda

Bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu allahıma şükürler olsun Herkese nasip etsin
Amin Can'ım cok güzel bir duygu.bben de 2 gğn sonra kalp atışı için gidicem umarım duyarım . Beklemek cok zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…