Teşekkürler herkesin kadınlar günü kutlu olsuniyi aksamlar kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun =)
Benimde alerjik kalıntıları oluyo canım doğalmis merak etmeKızlar benim omuzumda alerjik gibi sivilce gibi ufak ufak birşey çıktı sizde de var mı
Görünür İNSAALLAH benimki 6000 altındaydı ilk gittiğimde kese göründüEn son gecen cuma kan tahlilinde 800 vikmisti tahminen persembe gunu 6000 civarinda olmali
Söyle Can'ım ilgilenelimKimse benimle ilgilenmiyo
Cuma doktorda kontrol var bakalım gösterecemBenimde alerjik kalıntıları oluyo canım doğalmis merak etme
Evet zaten onu duyunca tabiki dikkat ediyorsun en önemli şuan onun sağlığı...canım doktor böyle bişey söylemedi ama bende ilişkiye girdim ondan sonra kanamam başladı. dikkat edin riske atmaya hiç gerek yok.
İnşallah duyarsınız ama duymazsanda hiç korkuya kapılma bazı bebişlerin daha geç duyuluyormuş.benimkide gelecek hafta canım.
Benim 5380 olmasına rağmen susam tanesi kadar çok zor göründü. Acele etme tatlım 5 haftadan önce zor görünmesi.KIZLAR MERHABA PAZAR GÜNÜ HCG DEĞERİM 610 DU BUGÜN TESTİ TEKRARLADIM 1660 ÇIKTI NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ. YARIN SABAH 2400 FALAN OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM SİZDE KESE BU DEĞERLE GÖRÜNÜR MÜ?
Hayır, bi zarari yok. İçin rahat olsunKızlar bır sey soracagım lutfen cevaplar mısınız.gecen hafta perş gunu yumurtlamam oldu ondan oncesı ve sonrası gun aşırı ılışkımız oldu.sorum şu şu an döllenme olduysa cinsel ilişki zarar verır mı yerleşme donemı oldugundan
Vermez canımKızlar bır sey soracagım lutfen cevaplar mısınız.gecen hafta perş gunu yumurtlamam oldu ondan oncesı ve sonrası gun aşırı ılışkımız oldu.sorum şu şu an döllenme olduysa cinsel ilişki zarar verır mı yerleşme donemı oldugundan
Amin Can'ım cok güzel bir duygu.bben de 2 gğn sonra kalp atışı için gidicem umarım duyarım . Beklemek cok zor :)Bugün bebeğimin kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu allahıma şükürler olsun Herkese nasip etsin
Peki canım çok sağolVermez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?