2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Bir sürü kan tahlili verdim bugün bir hafta içinde sonuçları tamamlanacak .sonuçlara göre iğneyede geçebiliriz 40 haftayı tamamlamak için dedi.inşallah iyi olur herşey iğneyede razıyım yeterki kucağımıza alalım bebişleri

Merhabalar herkese öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun .. Bugün korku dolu geçti günüm , idrarımdan sonra birkaç damlalık kahverengimsi bir akıntım oldu.ilk hamileliğim tam bu aralar düşük olmuştu haliyle çok korktuk, çok şükür doktor iyi olduğunu söyledi hatta bebeği gördük ilk defa kesenin içinde :)) ama işe gitmiceksin yatmalısın dedi ve progestan iğne verdi. İnşallah kalp atışını da duyarız.çok zor bir süreç bu ilk aylar. Allah hepimize sabır ve sağlık versin.

Amin inşallah

Geçmiş olsun Can'ım dikkat et

Canim ne kanı verdin kan pihtilasmasi oyle bir hafta da cikmiyo ben bir ay beklemistim ama ozelde yaptiriyosan bilmiyorum.aynen bende raziyim igneye hatta sabirsizlaniyorum baslamak icin
Keseye mi diyorsun Can'ım görünür hayırlısıyla stres yapma
Evet cnm keseyi kalp atislarini hayirlisi olur insallah

Olmaz canım bence hiç öyle birşey duymadım..

Canim ne kanı verdin kan pihtilasmasi oyle bir hafta da cikmiyo ben bir ay beklemistim ama ozelde yaptiriyosan bilmiyorum.aynen bende raziyim igneye hatta sabirsizlaniyorum baslamak icin

Evet cnm keseyi kalp atislarini hayirlisi olur insallah
Canım görürsün niye bukadar karamsar olduk biz hamile kalınca anlamadım
Telaşlanma Allahın izniyle herşey çok güzel ilerleyecek..

Amin canım Saolasın tşk ederim

Benim 5380 olmasına rağmen susam tanesi kadar çok zor göründü. Acele etme tatlım 5 haftadan önce zor görünmesi.
CANIM MERHABA BUGÜN GİTTİM NE YAZIK Kİ GÖREMEDİK DOKTOR Bİ KARARTI VAR AMA KESİN KESEDİR DİYEMEM DEDİ EĞER KESEYSE YARIN BELİRGİNLEŞİR DEDİ YARIN TEKRAR GİDİCEM HCG 2000İN ÜSTÜNDE YA BENİM ADETİM 1 HAFTA GECİKMEDİ BUGÜN 6. GÜN BU KADAR ERKEN KESE GÖRÜNÜR MÜ?

Ryhngorkem ben kullaniyorum hamile kaldigimi ogrendigimden beri canim endiselenme.riske atmak istemedikleri icin vermistir bende zaten pihtilasma var keseyi gorunce igneyede baslayacagim ayni zamanda
CANIM HCG DEĞERLERİN NASIL DOĞUMLARIMIZ AYNI TARİHE DENK GELİYO BEN BUGÜN KESEYİ GÖREMEDİM

4 haftalıkken görünmüştü bende kese

Yok özele henüz başlamadım kadın doğum hastanesine gittim tüm tahlilleri oradan yaptırıp sonra özelede gidicem.daha önceki ilk düşüğümde toksoplazma çıkmıştı oda kan pıhtılaşması yapar dedi doktor onlarla birlikte 7 tüp kan verdim hepsinin sonucu bir haftada çıkar dediler bilemiyorum bir ay çok uzun değilmi sonuçlar için

Yani ben de tam bilmiyorum ama ben geç hamilelik yaşıyorum mesela 5. haftadasın dedi 4 şubatta hamile kaldım 5300 hcgde susam kadar göründü onu da değerleri görene kadar kesedir diyemem dedi. Panik yapma her şey yolundadır değerlerin yükseliyorsa.

YÜKSELİYOR CANIM ÇÜK ŞÜKÜR 2 GÜNDE NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ ALLAH BÜYÜKTÜR YA DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM OLDU KALP ATIŞLARINI DUYMADAN RAHATLAYAMIYCAM : )

YÜKSELİYOR CANIM ÇÜK ŞÜKÜR 2 GÜNDE NEREDEYSE 3 KATI ARTMIŞ ALLAH BÜYÜKTÜR YA DAHA ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM OLDU KALP ATIŞLARINI DUYMADAN RAHATLAYAMIYCAM : )
Canım ben tam 6 haftalıkken gittim kalp atışlarını duydum, kimisi 7.haftasında duyuyormuş yani aklına yanlış bişe gelmesin diye yazim dedim.
Bende kalp atışlarını duysam rahatlıcam diyodum ama öyle olmuyor, başka birşey buluyorsun kafana takacak emin ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…