2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Veren de alan da Rabbim. Hayirlisini versin inşallah. Dua edip dinleniyorum. Gelişimi iyi gittiği icin biraz icim rahat ama etrafimda ilk gebeliginde düşük yasayan arkadaslarim var o yuzden bi tarafimda endiselenmekte :-(
Bir de 3 yildan sonra oldu artik tup bebek filan olacak diye dusunmeye baslamistik ki cok sukur hamile kaldim. Bu kadar zaman sonra olunca da kaybetme ihtimali canimi sıkıyor ister istemez. İnşallah rabbim minik melegimizi bize bagislayacak.
Seninde kontrolun cok iyi gecer inşallah canim.

EVET CANIM 02.02.2016 DA GİTTİM İLK KONTROLE O ZAMAN KARINDAN GÖRDÜK KESEYİ RABBİM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR HEPİMİZİN
Amin canım benim İsteyen herkese nasip olur inşallah. Bende yarın kan testimi yaptırıp güzel haberi alırım inşallah.

Çok yemediğim halde şiştim ben ya sütyenlerim olmamaya başladı kilolu biri de değilim , hep böyle mi devam edecek acaba kafamda deli sorular

kızlar bende az önce kan testi sonuçlarını aldım adetim 3 gün geçmişti değerim 900 çıktı sizce nasıl sonucum.birde cok sevinemiyorum daha önce boş gebelik geçirdim tekrara aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Kizlar az once test yaptim idrar testi cook silik cizgi çıktı sanirim bdnde hamileyim ma hic beklemiyodum inanamiyorum hala

Hayırlı olsun kızlar, inşallah sağ salim alalım kucağımıza.
Silik çıksa da hamilesin demek. test pozitif'i hiç bi zaman yanlış göstermiyor, tabii ki test bozuk değilse.

Hayırlı olsun kızlar, inşallah sağ salim alalım kucağımıza.
Silik çıksa da hamilesin demek. test pozitif'i hiç bi zaman yanlış göstermiyor, tabii ki test bozuk değilse.
İnşallah canim testten sonra bebe time markayla ilgili kötü seyler okudum da silik cikariyo diye biraz moralim bozuldu pzt kan testi yaptrcam peki bundan sonra ne yapilir ki hamileysem doktor mu bakmaliyim kendime :)

kizlar benimde sat 5 ocakti doktora gittim keseyi gordu 7mm olarak ama kalp atisini duymadi 5+1 di ozaman on gun sonra gel dedi bu gidisat normal mi acaba

Kızlar adetine 1 hafta var az önce ovulasyon testi yaptım bir yorumlar mısınız?

Eklentiler

• P_20160213_002851.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar 1 sene 4 ayin üzerine bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Idrarimi testim kopkoyu iyi. Sat 9 Şubat. Olmayınca 3. Günü yaptım. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip etsin.

Mrb kizlar benimde bata 6 gün kaldi,,insallah atanizda olurum cok istiyorum bu mutlu haberi bu ay almayi 8 aydir deniyoruz insallah bu ay nasip olmustur

Baktım Şubat anneleriyle ilgili bir konu yoktu bende açtım:) Benim SAT 6 Ocak'tı burda konuşup dertleşelim :)
Bende bir aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne adaylarınada hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

kızlar merhaba bende 8 şubatta hamile olduğunu öğrenen şaşkın bir anne adayıyım :)
nasılsınız
ilk sorum şu doktora ne zaman gidilmeli

Ben hastaligim gectikten 5 gun sonra test yaptirdim 3473 cikti bu nedir acaba kac haftalik ? Degerler normalmi sizcee doktora gosteremedim dun yaptirmistm pazartesi gel kan sonuclarina bakalim demisti.

Ben hastaligim gectikten 5 gun sonra test yaptirdim 3473 cikti bu nedir acaba kac haftalik ? Degerler normalmi sizcee doktora gosteremedim dun yaptirmistm pazartesi gel kan sonuclarina bakalim demisti.

canım internette bhcg sonuçları yazınca orda değerler çıkıyo karşısında kaç haftalık olabileceğide yazıyo
bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…