Veren de alan da Rabbim. Hayirlisini versin inşallah. Dua edip dinleniyorum. Gelişimi iyi gittiği icin biraz icim rahat ama etrafimda ilk gebeliginde düşük yasayan arkadaslarim var o yuzden bi tarafimda endiselenmekte :-(canım Rabbim nasip ettikten sonra önünde hiçbir şey duramaz bolbol dua et. benim ilk gelen akıntım kıpkırmızı idi ama genede doktor birşey olmaz dedi hiç merak etme. biraz dinlenmelisin eğer düşük ihtimali var dediyse. bugün akşam bende doktora gidiyorum inşallah dualarınızı bekliyorum.
Amin canım benim İsteyen herkese nasip olur inşallah. Bende yarın kan testimi yaptırıp güzel haberi alırım inşallah.EVET CANIM 02.02.2016 DA GİTTİM İLK KONTROLE O ZAMAN KARINDAN GÖRDÜK KESEYİ RABBİM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR HEPİMİZİN
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHAmin canım benim İsteyen herkese nasip olur inşallah. Bende yarın kan testimi yaptırıp güzel haberi alırım inşallah.
Âmin canım çok teşekkür ederim :)seninde hayırlı olsun
İnşallah canim testten sonra bebe time markayla ilgili kötü seyler okudum da silik cikariyo diye biraz moralim bozuldu pzt kan testi yaptrcam peki bundan sonra ne yapilir ki hamileysem doktor mu bakmaliyim kendime :)Hayırlı olsun kızlar, inşallah sağ salim alalım kucağımıza.
Silik çıksa da hamilesin demek. test pozitif'i hiç bi zaman yanlış göstermiyor, tabii ki test bozuk değilse.
evet normal duyamaması 7 haftada duyuluyr 6. haftada görülüyor atışları bende öyle olmuştukizlar benimde sat 5 ocakti doktora gittim keseyi gordu 7mm olarak ama kalp atisini duymadi 5+1 di ozaman on gun sonra gel dedi bu gidisat normal mi acaba
kizlar benimde sat 5 ocakti doktora gittim keseyi gordu 7mm olarak ama kalp atisini duymadi 5+1 di ozaman on gun sonra gel dedi bu gidisat normal mi acaba
Bende bir aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne adaylarınada hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsinBaktım Şubat anneleriyle ilgili bir konu yoktu bende açtım:) Benim SAT 6 Ocak'tı burda konuşup dertleşelim :)
Ben hastaligim gectikten 5 gun sonra test yaptirdim 3473 cikti bu nedir acaba kac haftalik ? Degerler normalmi sizcee doktora gosteremedim dun yaptirmistm pazartesi gel kan sonuclarina bakalim demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?