2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

canım aşlamam tutmadı bence aşılama boşa masraftı 3000 tlye yakın tuttu necati bey yaptı ama aşılama zaten normal bir ayda gebe kalma oranı ile aynı. ali acar a 3 ay gittim aslında memnundum da ama o da artı başka seçenek yok tüp bebek dedi hastanenin labaratuarına güvenemedim sonrada tayinim çıktı şimdi tüp bbek transferm oldu sonucu bekliyorum bence bekle hiç aşılama yaptırma eğer gerçekten artık zamanı dediğindede tüp bebek yaptır
Merhaba, sonuçlandı mı?

Hayırlısı olsun canım, bencede Cuma gününü bekle.
yapacak cesaretim yok canım zaten
Kızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi
canım opudan sonra 5. gün dondurulmuş demek en kaliteli olanı oluyor

Kac embriyo kondu cnm,ilk denemen mi?
canım 2 embriyo konuldu 5. gün blastokist. 2. denemem canım ilkinde 3. gün 2 tane konulmuştu ama kimyasal oldu.

canım korkma iğne olduğum da bende de göbekte kızarıklık oldu belim ağrıdı ama geçti ama ben de kanama olmadı onu neden oldu anlamadım inş önemli değildir benim iğne kısmı bitti çok şükür önümüz deki hafta transfer olacak inş..

canım cevabın için çok teşekkür ederim dr uma da ulaştım akşam o da tedirgin oldu böyle bi kanama olmaması lazım dedi belki rahim ağzından gelmiştir dedi yarın kontrolüm var o zaman görücez nedir ne değildir inşallah bende bi atlatsam şu günleri orgalutran çok yakıyor canımı yumurta toplamadan da çok korkuyorum :KK43: inşallah kavuşursun sağlıkla bebişine allah yolumuzu açık etsin isteyenlerin kucaklarını boş koymasın

yapacak cesaretim yok canım zaten

canım opudan sonra 5. gün dondurulmuş demek en kaliteli olanı oluyor

canım 2 embriyo konuldu 5. gün blastokist. 2. denemem canım ilkinde 3. gün 2 tane konulmuştu ama kimyasal oldu.
Masallah Allahim kucagina almayi nasip etsin ins..
Yasin kacti cnm?

aminnn inşallahhhhhhh
Peki transfer ne zaman oluyor 1 şubatta başladık tedaviye ilaçlara falan ginera ve lucrin diye bi iğne verdiler gineraya o gün başladım 15 şubatta tekrar gitcem ilk bebeğimin kalbi durdu genetik tarama yapilacakmis kan vercez eşimle beraber lucrin igneyi al gel burda anlatcam 17 şubatta baslayacaksin igneyi dedi o iğne ne işe yarıyor transfer ne zaman olur

Peki transfer ne zaman oluyor 1 şubatta başladık tedaviye ilaçlara falan ginera ve lucrin diye bi iğne verdiler gineraya o gün başladım 15 şubatta tekrar gitcem ilk bebeğimin kaldı durdu genetik tarama yapilacakmis kan vercez eşimle beraber lucrin igneyi al gel burda anlatcam 17 şubatta baslayacaksin igneyi dedi o iğne ne işe yarıyor transfer ne zaman olur
yumurtaları baskılıyor o iğne ama ben dondurulmuş tedavi sürecini hiç bilmiyorum canım.

yumurtaları baskılıyor o iğne ama ben dondurulmuş tedavi sürecini hiç bilmiyorum canım.

Canım tedavi adet olduktan sonra mı başlıyor direk? Biz mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdikte doktor bu ay adetin 21.günü gel tahlil yapıcaz tedaviye başlıcaz dedi de

Off ne zorseyler:((((
Bazen dayanamiyorum,yinede isyan etmiyirum elimden geldigince tutuyorum kendimi,yasadigim seyler yuzunden herseye herkese kiziyorum hayattan zevk alamiyorum 5 yil bekledik tedaviler ameliyatlar ilki kimyasal oldu dustu 2.gebelik 3 uz tuttu 6.ayina girerken erken dogum yaptim kaybettim,6 ay oldu kaybedeli,martta tekrar deniycem donmusla,napicam bilmiyorum,tutucakmi bu seferde,kucagima alicakmiyim,offoff:((

Yardim et RABBİM..

Canım tedavi adet olduktan sonra mı başlıyor direk? Biz mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdikte doktor bu ay adetin 21.günü gel tahlil yapıcaz tedaviye başlıcaz dedi de
Evet canim adetin 2.gunu basladik biz. Seninki uzun protokol olacak demekki

Arkadaşlar Merhaba,

Bende birazdan kontrole gideceğim drye aşılama ya da tüp bebeğe karar vericez.
Arkadaşlar Merhab 7a, mrb cnm bende gonalf e kullanıyorum drum secil hanım sen kime gidiyor sun

Bende birazdan kontrole gideceğim drye aşılama ya da tüp bebeğe karar vericez. Tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirici hangi iğneler kullanılıyor?

Birde Konya da tüp bebek yaptıran var mı aranızda ortalama olarak maliyeti ne kadar oluyor?

Tüp bebek tedavisinde yumurta geliştir
Arkadaşlar Merhaba,

Bende birazdan kontrole gideceğim drye aşılama ya da tüp bebeğe karar vericez. Tüp bebek tedavisinde yumurta geliştirici hangi iğneler kullanılıyor?

Birde Konya da tüp bebek yaptıran var mı aranızda ortalama olarak maliyeti ne kadar oluyor?
Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşlar Merhaba,

ici hangi iğneler kullanılıyor?

Back
X