2016 subatta tup bebek yaptiricaklar buraya..

bizde şubat adetinde tedaviye başlıycaz uzun protokol olucak... 2.denemem (ilk tuttu fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu) yumurta rezerv azlığı var

Merhaba arkadaslar benim hikayem soyle 2014 'te bos gebelik gecirdim.Kurtaj sonrasi ayniyilin eylul ayinda klomen catlatma ignesi ile denedik .2,5 Ay sonra esim atom(iyot) tedavisi aldi troitleri yuzunden ve 6 ay cocuk sabibi olabilmek yasaklandi.Bir tanidigimiz atomun spermleri etkileyebilecegini soyleyince; sperm
testi yaptirip,kontrole gitmeye karar verdik.Sonucunda sayi dusuk ve yapilan ultrasonda cift tarafli varikosel oldugunu ogrendik.2015 Eylul ayinda cift tarafli varikosel ameliyati oldu esim.4 ay gecti sperm testinde sayi hala dusuk hem jinekologum hemde urologumuz asilama deneyebilirsin Mart ayinda dediler.Bende sayi boyle dusukken direk tup bebek deneyebilirmiyim doktorlar musade ediyorm mu bilgilerinizi bekliyorum.Subat ayinda doktora gidip bilgi alacagim insallah.
Allah gonlunuze gore hayirlisini versin.

Benzer durumda olan veya bilgisi olan varsa yazabilirlerse ck mutlu olurum.
Can'ım geçmiş olsun benim eşimdede varikosel var sperm sayısı 2000 milyon çıktı üroloji doktoru direk ameliyat dedi kadın doğum uzmanım ameliyatın pek işe yaramadığını söyledi ve beni direk tüp bebek merkezine yönlendirdi .bence aşılama Zaman kaybı ona yereceğin parayla tüp bebeğe başla derim

Mrb bende ilk ignemi bugün oldum benimde esimde hipogonadizm var bu yüzden tüp bebek dedi Dr adetimin 3.günü gonal f vuruldu 4 gün sonra yumurta takibi var çok korkuyorum ilk tüp bebek denememiz deneyimli olanlar çok acitiyor mu bu yumurta toplama transfer süreçleri ben herşeyden korkuyorum biraz anlatır misiniz
Bende ilk iğnemi ayın 29 cuma günü yaptım aynı Zaman gün sayıcağız inşallah

Canım
canım cevabın için çok teşekkür ederim dr uma da ulaştım akşam o da tedirgin oldu böyle bi kanama olmaması lazım dedi belki rahim ağzından gelmiştir dedi yarın kontrolüm var o zaman görücez nedir ne değildir inşallah bende bi atlatsam şu günleri orgalutran çok yakıyor canımı yumurta toplamadan da çok korkuyorum :KK43: inşallah kavuşursun sağlıkla bebişine allah yolumuzu açık etsin isteyenlerin kucaklarını boş koymasın

canım cevabın için çok teşekkür ederim dr uma da ulaştım akşam o da tedirgin oldu böyle bi kanama olmaması lazım dedi belki rahim ağzından gelmiştir dedi yarın kontrolüm var o zaman görücez nedir ne değildir inşallah bende bi atlatsam şu günleri orgalutran çok yakıyor canımı yumurta toplamadan da çok korkuyorum :KK43: inşallah kavuşursun sağlıkla bebişine allah yolumuzu açık etsin isteyenlerin kucaklarını boş koymasın
Canım geçmiş olsun evet ortalıktan biraz yakıyor ama kısa sürüyordu yumurta toplama en kolayı hic korma ben de çok korkmuştum ama korktuğum gibi olması hic hissetmedim sağolsun dr zeki beyde çok yardımcı oldu sen de iğneleri hayırlısı ile bitir de inş senin de güzel sonuçlarını okuruz ins
er: 734081"]Canım[/QUOTE]

Kızlar 5.gün embriyosu ne oluyor nasıl oluyor yani anlamadım 1 tane dondurulmusum var Dr 5.gün embriyosu dedi
canım 5.gün embriyosu en sağlıklı olanı zannederim tek dondurulmuş embriyon olduğu için dr buna karar vermiş hayırlı olsun cnm inş hayırlı güzel haberlerin olur..

Bende ilk iğnemi ayın 29 cuma günü yaptım aynı Zaman gün sayıcağız inşallah
Ayy ne guzel tesadüf insallah guzel haberleri de birlikte vermek nasip olsun canım hayırlısı olsun insallah hakkımızda ben bugun son kontrolü mu oldum ptesi yumurta toplama var cok heycanlıyım senin nası gidio canm hangi asamadasin

Ayy ne guzel tesadüf insallah guzel haberleri de birlikte vermek nasip olsun canım hayırlısı olsun insallah hakkımızda ben bugun son kontrolü mu oldum ptesi yumurta toplama var cok heycanlıyım senin nası gidio canm hangi asamadasin
Bende bugün kontroldeydim herşey yolunda Allah'a şükür cumartesi son kontrol var benimde pazartesi yumurta toplama var bende çok heyecanlıyım Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Bende bugün kontroldeydim herşey yolunda Allah'a şükür cumartesi son kontrol var benimde pazartesi yumurta toplama var bende çok heyecanlıyım Hakkı'mızda hayırlısı olsun

nerde hangi il de hangi hastane de veya dr da yaptırıyorsun cnm?

Can'ım geçmiş olsun benim eşimdede varikosel var sperm sayısı 2000 milyon çıktı üroloji doktoru direk ameliyat dedi kadın doğum uzmanım ameliyatın pek işe yaramadığını söyledi ve beni direk tüp bebek merkezine yönlendirdi .bence aşılama Zaman kaybı ona yereceğin parayla tüp bebeğe başla derim
Bende senin gibi dusunuyorum ☺️ bakalim 24 subata on gorusme yapacagiz esim 6. Ayini doldurdugu icin ameliyatinda ne diyecek doktor merak ediyorum.Hayirlisi olsun hakkimizda .

Meraba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gordum ve umutla salı günü sonuç bekliyoruz. İlk bebegimiz gebeyken 5 aylık kaybettik ikincide dış gebelik oldu 3 ay once. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider

Merhaba arkadaşlar bende varim :)
Allah yardimcimiz olsun. Bugün yumurtalarim toplandı heyecanla bekliyorum

Bende senin gibi dusunuyorum ☺️ bakalim 24 subata on gorusme yapacagiz esim 6. Ayini doldurdugu icin ameliyatinda ne diyecek doktor merak ediyorum.Hayirlisi olsun hakkimizda .[/QU hakkımızsa herşeyin hayırlısı Canım bu yıl bizlerin yılı olsun inşallah

Back
X