2016 Temmuz Anneleri Zayifliyor :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topiği baya boşladık. Ben beş ayda 5 kilo vermişim 54 kiloyum şuan :) hedefe son 2 kilo kaldı bakalım inşallah onu da verirsem ikinci bebeğe hazırım demektir :p

S sssn hala güncelliyor musun tabloyu bilmiyorum ama :p
Gerçekten mi ikinci çocuk düşünüyorsun? ?:KK57: Valla öyleyse Tebrikler. . Belki iki çocuk üstüste iyi olur. .

Kilo mevzusuma gelirsek ben ilk ay birden 12 kilo verdim. Çok yorgunduö uykusuzdul yemek yapacak vaktim yoktu. Sonra biras verdiğim kilolara güvenerek birazda sütümün azalması sonucu bebeğim doymuyo ağlıyordu. Helvalar, bağısak çalışsın diye kompostolar. .. hopp 6 kilosunu geri aldım. Accık dikkat ederek 6 ayı bitirdim. Şimdi tekrar diyete başladım. 4 kilo verdim şimdilik. . Ama daha çookkk var..

Gerçekten mi ikinci çocuk düşünüyorsun? ?:KK57: Valla öyleyse Tebrikler. . Belki iki çocuk üstüste iyi olur. .

Kilo mevzusuma gelirsek ben ilk ay birden 12 kilo verdim. Çok yorgunduö uykusuzdul yemek yapacak vaktim yoktu. Sonra biras verdiğim kilolara güvenerek birazda sütümün azalması sonucu bebeğim doymuyo ağlıyordu. Helvalar, bağısak çalışsın diye kompostolar. .. hopp 6 kilosunu geri aldım. Accık dikkat ederek 6 ayı bitirdim. Şimdi tekrar diyete başladım. 4 kilo verdim şimdilik. . Ama daha çookkk var..

çocukları çok seviyorum, oğlum da çok zor bir bebek değil o yüzden sendromlara filan girmeden ikinci olsun istiyorum :D bir de polikistik over hastası olduğum için benim oğlum yaklaşık 2 senede oldu o yüzden ikinci de o kadar geç olursa diye erkenden çalışmalara başlamak istiyorum. Hayırlısı artık bakalım.

Artık 6 ayı geçtiler ek gıdaya da başladık ya sütü o kadar dert etmiyorum ben ama asıl önemli olan hareketli olmak. Ne yediğinden çok ne kadar yaktığın önemli...

çocukları çok seviyorum, oğlum da çok zor bir bebek değil o yüzden sendromlara filan girmeden ikinci olsun istiyorum :KK70: bir de polikistik over hastası olduğum için benim oğlum yaklaşık 2 senede oldu o yüzden ikinci de o kadar geç olursa diye erkenden çalışmalara başlamak istiyorum. Hayırlısı artık bakalım.

Artık 6 ayı geçtiler ek gıdaya da başladık ya sütü o kadar dert etmiyorum ben ama asıl önemli olan hareketli olmak. Ne yediğinden çok ne kadar yaktığın önemli...
Inşallah istediğin zaman evlat sahibi olursun.. bu arada rumuzu değiştim Emira SY Emira SY ben zekzek :))

Emira SY Emira SY maşallah canım ben hala 69 68 de gidip geliyorum sütum azalmasın diye elimden geleni de yapıyorum aslında tatlı yemesem veririm de:)

Emira SY Emira SY maşallah canım ben hala 69 68 de gidip geliyorum sütum azalmasın diye elimden geleni de yapıyorum aslında tatlı yemesem veririm de:)

sorma canim zaten tatlıya benim de zaafım var, onu bıraksam eskisinden bile zayıf olurum :P
Aslında ben çalışmaya başlamasam ben de kilo veremezdim heralde. Gerçi sen de iki çocukla benden bile çok koşturuyorsundur...

Bu arada napiyor yunus emre? Hala kızıl saçlı renkli gözlü mu :)

sorma canim zaten tatlıya benim de zaafım var, onu bıraksam eskisinden bile zayıf olurum :p
Aslında ben çalışmaya başlamasam ben de kilo veremezdim heralde. Gerçi sen de iki çocukla benden bile çok koşturuyorsundur...

Bu arada napiyor yunus emre? Hala kızıl saçlı renkli gözlü mu :)

Yunus Emre renkli gözlü hala teyzesi :)eski Kızıllıgi yok Sarıyahşi döndü cok kuduruk bişey :) Salih'in saçlar uzun mu hala :)

Yunus Emre renkli gözlü hala teyzesi :)eski Kızıllıgi yok Sarıyahşi döndü cok kuduruk bişey :) Salih'in saçlar uzun mu hala :)

oyy yerim o kuduruk havuçu :p Salih de hala uzun saçlı teyzesi, at kuyruğu bile yapabiliyoruz :KK70: bizimki de çok kuduruk ya koltuğa tutunup yürümeye başladı sıpa ya napcam bilmiyorum. Cabuk yürümesin diye yürüteç aldık ama ise yaramadı galiba :KK70:

oyy yerim o kuduruk havuçu :p Salih de hala uzun saçlı teyzesi, at kuyruğu bile yapabiliyoruz :KK70: bizimki de çok kuduruk ya koltuğa tutunup yürümeye başladı sıpa ya napcam bilmiyorum. Cabuk yürümesin diye yürüteç aldık ama ise yaramadı galiba :KK70:

Aa maşallah ona bizim ki de ayakta durmak istiyor bunların hepsi ayrı bal maşallah ❤

13 temmuzda dogum yaptim. 62 ile hamile kalip 75 ile dogurdum. Dogumdan snra 67 ye düştüm sut azaliyo korkusuyla yedim geri aldim. Yemk icin oyle bi korku bahanesine ihtiyacim varmis:63:
1 aydir dikkat etmye çalışıyorum 72 idim suan 68.300 inşallah hedf 60 kilo

Selam hanimlar maalesef ben vermek yerine aldım 79 olmuşum :KK17: bende biran önce kilolarimi verip ikinciyi istiyorum tabi RABBİM nasip ederse aslında bebegim zor bir bebek. Çok zorlancamida düşünüyorum ama iki cocugum ikiz gibi buyusunler istiyorum zaten 4 yıldan sonra oldu tabiki RABBİM herşeyi en hayırlısı nasip etsin INŞALLAH

Selam hanimlar maalesef ben vermek yerine aldım 79 olmuşum :KK17: bende biran önce kilolarimi verip ikinciyi istiyorum tabi RABBİM nasip ederse aslında bebegim zor bir bebek. Çok zorlancamida düşünüyorum ama iki cocugum ikiz gibi buyusunler istiyorum zaten 4 yıldan sonra oldu tabiki RABBİM herşeyi en hayırlısı nasip etsin INŞALLAH

canım kilodan daha önemlisi vitaminlerine kan değerlerine de muhakkak baktır korunmayı bırakmadan önce. Ben önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum eksik birşey varsa 3 ay içinde onları duzeltiriz

51 kiloyla selam ederim. :rapci:en son lisede bu kilodaydım sanırım. Nasıl oldu inanın bilmiyorum :oops:

Selam kizlar 56 kg ile hamile kaldim 65 kg ile dogum yaptim toplamda 9 kg aldim su an 3 kg fazlam var 59 kiloyum fakat gobegim bir turlu gitmiyor cok fazla degil ama sinir bozucu. Tavsiyeleriniz nelerdir acaba

Back
X