2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar hastaneden geliyorum canım çok sıkıldı bebeğimin sağlığı iyi fakat ( plasentanın) bebeğin eşiğinin aşağıda oldugunu öğrendim doktor büyüdükçe yukarıda çıkabilir ,aynı kaladabilir aynı kalirsa sezeryan olması şart kanamadan dolayı dedi ben normal doğumu çok istiyodum çok üzgünüm lütfen tecrübeli anneler biraz içimi rahatlatabilirmisiniz idilduam canım sanki senin böyle bisey başından geçmişti

Benim başıma gelmişti canım evet.benim kanamam olmuştu o zman inmişti aşağıya ayakta çok durmustum çıkabilir yukarı benim cikmamisti.ben 2 hafta kanamadan sonra yattım sonra çok yürüdüm ama onla alakası yok yani çıkıp çıkmaması.sonuc sezeryan oldum Kanamaadan ölursun demişti doktor.insallah çıkar ama cikmazsada sıkıntı yapma canını sıkıca bişi deil sezeryan olursun yapcak bişi yok canım.

sen 100 kilo olursan ben ne edeyim, bu diyarlardan gideyim, başımı yastıklara gömeyim :)))

Merhaba annecikler
Bayadir yazamadim. Zor günler geçirdim hala bulantilar kusmalar devam ediyor 6-7 kg verdim. 3-4 gün hastanede yattım. 1-2 hafta hafiflemisti şimdi gene arttı anlamadım

Ayrıca ikili testim de riskli çıktı. Sonuç benim için birşey değiştirmeyecek Allah neyi nasip ederse kabulumuz. Ama insanın canı sıkılıyor. Üçlüyü yaptirsam mi bilmiyorum.
Sizin sonuclariniz nasıl?
Bulantıları devam eden var mi hala

cat cim, uni baby tavsiye ederim :)

Kızlar burda okumuştum hamilelik ve 5 yaşa kadar bilgi veren bir kitap adından bahsediyordunuz neydi acaba bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

Kız aklıma geldi kilo alınca hoş durmaz deyince oğlumda karnım burnumda gecelik giyiyordum formumdaydım da bunda tık yok evlerden uzak olsun aman cinsellik mi hiç bana göre değil sanki vajinusmus olmuş gibiyim

ay bende öyleyim ya sanırsın gerdek gecesi istememeler acımalar

Kakao yağı kullanan ya da önceki hayatında kakao yağı olan var mı aranızda ?
P.S. En az 3 aylık deneyimi olanlar yazsın lütfen.

2 gebelik için yaklaşık 10 aylık deneyimim var, çatlamamak için kullanılabilecek 1 numaralı yağ ancak katı olanını bulman lazım ve margarin kokmayacak. Jellyfish_ ve matsiyahoje aldılar sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…