- 25 Ocak 2016
- 51
- 42
- 3
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.261
Anladım canımmm ben o kediye ciğeri zor gösteririm bu kafayla giderse :)
Benim başıma gelmişti canım evet.benim kanamam olmuştu o zman inmişti aşağıya ayakta çok durmustum çıkabilir yukarı benim cikmamisti.ben 2 hafta kanamadan sonra yattım sonra çok yürüdüm ama onla alakası yok yani çıkıp çıkmaması.sonuc sezeryan oldum Kanamaadan ölursun demişti doktor.insallah çıkar ama cikmazsada sıkıntı yapma canını sıkıca bişi deil sezeryan olursun yapcak bişi yok canım.Arkadaşlar hastaneden geliyorum canım çok sıkıldı bebeğimin sağlığı iyi fakat ( plasentanın) bebeğin eşiğinin aşağıda oldugunu öğrendim doktor büyüdükçe yukarıda çıkabilir ,aynı kaladabilir aynı kalirsa sezeryan olması şart kanamadan dolayı dedi ben normal doğumu çok istiyodum çok üzgünüm lütfen tecrübeli anneler biraz içimi rahatlatabilirmisinizidilduam canım sanki senin böyle bisey başından geçmişti
Bana herkes sen bu gidişle 100kg olursun gibi yorumlar yaptığı için kestiremiyorum sanırım:))7.ayda alayım bende gecelik pijama filan.evet ona dikkat ettim canım önü düğmeliler emzirmek için uygun olur.senin aldığına da bayıldımm:)
Ya bu arada baby& më ıslak mendil aldım yeni doğan içinden erkek bebek için pipi pedi cıktıııı ben gülmekten öldüm tabibezi değişirken pipisine koyuosun veee etrafa salmasin diye sipacik
Bide şu war kızlar bebek kaka yapıo temizliosun ya temize yapıo hemen bi daha temize sıcmak hoşlarina gidio
Islak mendil geçen gün markette komili marka gördüm bir tane. Yeni doğan için açıklama şu: "Pamuklu ekstra yumuşak havlusu ve saf su içeren özel formülü ile bebeğinizin cildini zarar vermeden temizler ve bakım yapar. Yarı şeffaf ambalajı, yüksek iç adedi ve kapaklı oluşu ile segmentte farklılaşmaktadır. "
Fiyatı yanında bildiğimiz bebekler icin olan mendillere göre epey pahalıydı. Islak mendil çok çok önemli komili iyimiş onu alın der misin yoksa baby&me iş görür mü? :)))
Kız aklıma geldi kilo alınca hoş durmaz deyince oğlumda karnım burnumda gecelik giyiyordum formumdaydım da bunda tık yok evlerden uzak olsun aman cinsellik mi hiç bana göre değil sanki vajinusmus olmuş gibiyim
Kakao yağı kullanan ya da önceki hayatında kakao yağı olan var mı aranızda ?
P.S. En az 3 aylık deneyimi olanlar yazsın lütfen.
İşte şu an tek umudum: "insan kendi çocuğundan tiksinmez herhalde"
Canımmm 3 ay yasak demişti doktor ama 9 a çıkacak bu gidişleKanki ciğer yasak zaten 9 ay boyunca
2 gebelik için yaklaşık 10 aylık deneyimim var, çatlamamak için kullanılabilecek 1 numaralı yağ ancak katı olanını bulman lazım ve margarin kokmayacak.Jellyfish_ ve matsiyahoje aldılar sanıyorum.
Canımmm 3 ay yasak demişti doktor ama 9 a çıkacak bu gidişle
Ha ben yanlış anlamışım ya görüyor musun ne kadar da iyi niyetliyimBildiğimiz ciğerden bahsetmiştim ben yasak diye
çok temiz düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?