2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sizin kaçıncı haftada değiştirdi doktor kararını? Bana da 16 haftada kız dedi kızım diye seviyoruz şimdi ve kesin gibi konuştu adam direkt kız dedi :) bi de erkek se yazık yavruma kızım kızım diyoruz alınmasın bi de bize

Aynen canim abnem disinda kimsede kalmayi sevmiyirum bende en son geldiklerinde 3 kg vermistim bende belli edecem canim zorlandigimida anlarlar insallah en son geldiklerinde kocam bana patlican oyuyordu o derece yani

Aynen... Bu kötü bi özellik ama içimden gelmiyo yatiya misafir ağırlamak ve yatiya kalmak... yapacak bi şey yok bu durumda eşine diyebilir sadece durumu onun dışında kayinvalide insafliysa yardım eder insafsizsa da 10 gün şu gibi akıp geçsin diye dua edecek maalesef. ..

Ayy yerim o minnoşu:))alınmaz alınmaz merak etmeyin.hem ayrıca lütfen bizi baz almayın bizim herşeyimiz sıradışı ilerliyor:)ama hepsinin de sonu hayır oluyor çok şükür.bana 14.haftadan itibaren kız dedi Dr Um.ayrıntılı ultrasonda hem kendi Dr Um hem Prof perinotolog kız dedi.19.haftada erkek dedi kendi Dr Um:))inanın şimdi erkek mi kız mı bilmiyorum :)

Aynen canim abnem disinda kimsede kalmayi sevmiyirum bende en son geldiklerinde 3 kg vermistim bende belli edecem canim zorlandigimida anlarlar insallah en son geldiklerinde kocam bana patlican oyuyordu o derece yani
masallah yardm ediyomus ne guzel bu acıdan bakalm dellenmeyelim :)
Ama 3kg vermek nedir ya eziyet etme kendine hic senin saglgn bebisin saglgi herseyden onemli

Sürpriz yapacak Bu minnak o zaman size :) her şeyi Unisex alın bari :)

valla benimki iğneler miğnler nazlanır ama şükür geldimi mutfağa girer kendi.20 gün izindeydik benim annemle kaynanamlar aynı sokaktalar.valla hiç yemek yapmadım kokusuna dayanamıyorum zaten nasıl yapıyım.iyi yine eşin yardım ediyormuş canım.ben ilk sene çok çektim eşimden.kaynanamlar geldi 1.5 aylık evliyken 2 ay kaldılar yanımda düşünün.eşim hanım şu tatlıyı yap babam sever.şunu pişiriver içelim.hep böyleydi.

bizde aynıyız ya.12 haftada erkekti.14.haftada kıza döndü ama kesin demedi doktorum.bilmiyorum 2 hafta sonra ne çıkar bilmiyorum.

Yaa doğuma makyajla girenlerden olma hayııırr Herkes olsun ama sen olma ya

Sevgili aydaşlarım benim ilk bebegim ya hissetmek nasıl bi şey çok merak ediyorum hissedenler ya da önceki hamileliklerinden hatirlayanlar biraz anlatabilir mi lutfen?
Cünkü hissettim de anlamadım mi diye dusunuyorum surekli

masallah yardm ediyomus ne guzel bu acıdan bakalm dellenmeyelim :)
Ama 3kg vermek nedir ya eziyet etme kendine hic senin saglgn bebisin saglgi herseyden onemli
Evet canım sağolsun esim yardimci oldu ama hic umurlarinda olmadi gorumcemle kocasida gelmisti ozaman yemek yetistiremedim resmen yardimda yok mecbur yapti esimde napsin.aynen canim busefer oyle yapamam diyorlarmis zaten ohh ne rahattik is guc yok hersey onumuze geldi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…