- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.301
Sizin kaçıncı haftada değiştirdi doktor kararını? Bana da 16 haftada kız dedi kızım diye seviyoruz şimdi ve kesin gibi konuştu adam direkt kız dedi :) bi de erkek se yazık yavruma kızım kızım diyoruz alınmasın bi de bizeBenim kadar şaşırman ne mümkün:)))iki hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için artık değişmez sanırım 23.hafta belirlenen cinsiyet:))seninki de değişmez tatlım merak etme prensesin geliyor
Aynen canim abnem disinda kimsede kalmayi sevmiyirum bendeYatıya gelinmesinden de yatıya gitmekten de hic hoşlanmam en fazla 2-3gün ama fazlası olmamalı.. ben olsam napardm diye düşünüyorum şuan heralde zorlandığımı acıkca belli ederdim sonucta hamileyim yani kendime zor bakıyorum neden kendimi yorayım zorlayım.saygıyı bozmadan bencil olmakta fayda var bence
Aynen... Bu kötü bi özellik ama içimden gelmiyo yatiya misafir ağırlamak ve yatiya kalmak... yapacak bi şey yok bu durumda eşine diyebilir sadece durumu onun dışında kayinvalide insafliysa yardım eder insafsizsa da 10 gün şu gibi akıp geçsin diye dua edecek maalesef. ..Yatıya gelinmesinden de yatıya gitmekten de hic hoşlanmam en fazla 2-3gün ama fazlası olmamalı.. ben olsam napardm diye düşünüyorum şuan heralde zorlandığımı acıkca belli ederdim sonucta hamileyim yani kendime zor bakıyorum neden kendimi yorayım zorlayım.saygıyı bozmadan bencil olmakta fayda var bence
Ayy yerim o minnoşu:))alınmaz alınmaz merak etmeyin.hem ayrıca lütfen bizi baz almayın bizim herşeyimiz sıradışı ilerliyor:)ama hepsinin de sonu hayır oluyor çok şükür.bana 14.haftadan itibaren kız dedi Dr Um.ayrıntılı ultrasonda hem kendi Dr Um hem Prof perinotolog kız dedi.19.haftada erkek dedi kendi Dr Um:))inanın şimdi erkek mi kız mı bilmiyorum :)Sizin kaçıncı haftada değiştirdi doktor kararını? Bana da 16 haftada kız dedi kızım diye seviyoruz şimdi ve kesin gibi konuştu adam direkt kız dedi :) bi de erkek se yazık yavruma kızım kızım diyoruz alınmasın bi de bize
masallah yardm ediyomus ne guzel bu acıdan bakalm dellenmeyelim :)Aynen canim abnem disinda kimsede kalmayi sevmiyirum bendeen son geldiklerinde 3 kg vermistim bende belli edecem canim zorlandigimida anlarlar insallah en son geldiklerinde kocam bana patlican oyuyordu o derece yani
Benim kadar şaşırman ne mümkün:)))iki
Sürpriz yapacak Bu minnak o zaman size :) her şeyi Unisex alın bari :)Ayy yerim o minnoşu:))alınmaz alınmaz merak etmeyin.hem ayrıca lütfen bizi baz almayın bizim herşeyimiz sıradışı ilerliyor:)ama hepsinin de sonu hayır oluyor çok şükür.bana 14.haftadan itibaren kız dedi Dr Um.ayrıntılı ultrasonda hem kendi Dr Um hem Prof perinotolog kız dedi.19.haftada erkek dedi kendi Dr Um:))inanın şimdi erkek mi kız mı bilmiyorum :)
Öyle yapıyoruz inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsinde sürprize razıyız:))Sürpriz yapacak Bu minnak o zaman size :) her şeyi Unisex alın bari :)
valla benimki iğneler miğnler nazlanır ama şükür geldimi mutfağa girer kendi.20 gün izindeydik benim annemle kaynanamlar aynı sokaktalar.valla hiç yemek yapmadım kokusuna dayanamıyorum zaten nasıl yapıyım.iyi yine eşin yardım ediyormuş canım.ben ilk sene çok çektim eşimden.kaynanamlar geldi 1.5 aylık evliyken 2 ay kaldılar yanımda düşünün.eşim hanım şu tatlıyı yap babam sever.şunu pişiriver içelim.hep böyleydi.Aynen canim abnem disinda kimsede kalmayi sevmiyirum bendeen son geldiklerinde 3 kg vermistim bende belli edecem canim zorlandigimida anlarlar insallah en son geldiklerinde kocam bana patlican oyuyordu o derece yani
Profla bile oyun etmiş bebetoşÖyle yapıyoruz inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsinde sürprize razıyız:))
Ayy yerim o minnoşu:))alınmaz alınmaz merak etmeyin.hem ayrıca lütfen bizi baz almayın bizim herşeyimiz sıradışı ilerliyor:)ama hepsinin de sonu hayır oluyor çok şükür.bana 14.haftadan itibaren kız dedi Dr Um.ayrıntılı ultrasonda hem kendi Dr Um hem Prof perinotolog kız dedi.19.haftada erkek dedi kendi Dr Um:))inanın şimdi erkek mi kız mı bilmiyorum :)
Pisircek insanda geliyomu acep üsengecligimden ac kalıcam
Sen şimdi hastaneye kuaför filan da ayarlamışsındır:))ben kuaför hizmeti olan paketten almayı düşünüyorum:)))Gül'e Gül'e kullan canım sağlıkla al Bebeğini kucağına.brnde heves ettin çıktığımda alayım bişeyler :))
Ay aynı bennn:))vallahi kendi adıma sevindim yalnız olmadığımı bilmek güzel:))ama benimki 19.hafta değiştibizde aynıyız ya.12 haftada erkekti.14.haftada kıza döndü ama kesin demedi doktorum.bilmiyorum 2 hafta sonra ne çıkar bilmiyorum.
Hayırr makyaj değill fön fön:)))girer miyim makyajlı ama saçım başım azcık fönlü olsun istiyorum:)))Yaa doğuma makyajla girenlerden olma hayııırrHerkes olsun ama sen olma ya
Ayyy küsme canjm annen gttim i bu arada
Evet canım sağolsun esim yardimci oldu ama hic umurlarinda olmadi gorumcemle kocasida gelmisti ozaman yemek yetistiremedim resmen yardimda yok mecbur yapti esimde napsin.aynen canim busefer oyle yapamam diyorlarmis zaten ohh ne rahattik is guc yok hersey onumuze geldi diyemasallah yardm ediyomus ne guzel bu acıdan bakalm dellenmeyelim :)
Ama 3kg vermek nedir yaeziyet etme kendine hic senin saglgn bebisin saglgi herseyden onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?