- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #33.281
Evet canım bunlar hep aynı mevzular :)Neyse ya öğreneceğim bunları ciğer de dantel de aynı kapıya çıkıyor ama bunu öğrendim bugün
Kıızlar ???Merhaba annecikler
Bayadir yazamadim. Zor günler geçirdim hala bulantilar kusmalar devam ediyor 6-7 kg verdim. 3-4 gün hastanede yattım. 1-2 hafta hafiflemisti şimdi gene arttı anlamadım
Ayrıca ikili testim de riskli çıktı. Sonuç benim için birşey değiştirmeyecek Allah neyi nasip ederse kabulumuz. Ama insanın canı sıkılıyor. Üçlüyü yaptirsam mi bilmiyorum.
Sizin sonuclariniz nasıl?
Bulantıları devam eden var mi hala?
İkili testiniz ne açıdan riskli çıktı? Ensesi mi kalın yoksa kombine riskiniz mi yüksek? Ayrıca bu testlerin güvenilirliği %60. Yani ikili testte risk çıkması illa bir problem olacağı anlamına gelmiyor. Benim de riskli çıkmıştı ama organ taramasında bir sıkıntı olmadığı görüldü. Yine dörtlü testte yaptırdım sonucu gayet iyi çıktı...Kıızlar ???
Oncelikle geçmiş olsun miniğe de size de. Bu testlerin %100 geçerliliği yok o nedenle canınızı çok fazla sıkıp miniğinizi de üzmey in :) biraz can sıkıcı bir durumdur bu muhakkak hepimiz bebek bekliyoruz küçücük şeylere üzülüyoruz ama doğduğunda Rabbim hayirlisiyla tüm sıkıntılarımızı giderir inşAllah :) yengeme de riskli denmisti başka doktorlara gittiler şükür iyi dedi doktorlar tosbigimiz doğdu 4 yaşında şimdi tontiş bi oğlan oldu hiç de bi şeyi yok sukur :) bu belki size biraz moral verebilir iyi düşünün iyi olsunKıızlar ???
Canim bu sefer gittigimde bana da plasentan assagida dedi. Ama risklibolgede degilmis. Bikac kisye sordum sonradan cikiyomus genelde. Biraz da kasik sancisi yapiyormus. Ama benim zaten ilki de sezeryandi.Arkadaşlar hastaneden geliyorum canım çok sıkıldı bebeğimin sağlığı iyi fakat ( plasentanın) bebeğin eşiğinin aşağıda oldugunu öğrendim doktor büyüdükçe yukarıda çıkabilir ,aynı kaladabilir aynı kalirsa sezeryan olması şart kanamadan dolayı dedi ben normal doğumu çok istiyodum çok üzgünüm lütfen tecrübeli anneler biraz içimi rahatlatabilirmisinizidilduam canım sanki senin böyle bisey başından geçmişti
Mrb cnm hg zaten sen aşmışsın kendini bebeğin kabulün her şekilde ama ben durumun kotu olduğunu düşünmüyorum nitekim testleri çok iyi çıkıp bebeği down sendromlu olanda var rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin cnm bnm bulantılar da devam ediyor günde en az 1 kere. Bende 3-4 arası kg kaybettim 3luyu de 4luyude yaptırmanı öneririm cnm 4lu olmasada detaylıya girmelisin her birey sağlıklı olsun ister bebeği kabulünsede en azından hazırlıklı olursun bu duruma Allah yardımcın olsunKıızlar ???
Tecrübesizim canım ilk gebeligim korkuyorum sabahtan beri morelim sıfır kimseye belli etmemeye çalışiyorum gözlerim dolup dolup ,ağlamamak için kendimi zor tututorum doktor böyle gebeliklerde doğumdan önce önlem amaçlı fazla kan hazır ediyoruz felan dedi iyice korktum ,ayakta çok durdum bu aralar ondan değildir demiBenim başıma gelmişti canım evet.benim kanamam olmuştu o zman inmişti aşağıya ayakta çok durmustum çıkabilir yukarı benim cikmamisti.ben 2 hafta kanamadan sonra yattım sonra çok yürüdüm ama onla alakası yok yani çıkıp çıkmaması.sonuc sezeryan oldum Kanamaadan ölursun demişti doktor.insallah çıkar ama cikmazsada sıkıntı yapma canını sıkıca bişi deil sezeryan olursun yapcak bişi yok canım.
İnş çıkar canım ,senin doğumunda kolay geçer inş ,benim ilk gebeligim, normal doğumu o kadar istemiştimki doktor kanama riski var bu gibi doğumlarda doğumdan önce kan stokluyoruz diyince ben kendimden geçtim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hala kendime gelemedim çok ayakta durmaktan olmaz değilmi?Canim bu sefer gittigimde bana da plasentan assagida dedi. Ama risklibolgede degilmis. Bikac kisye sordum sonradan cikiyomus genelde. Biraz da kasik sancisi yapiyormus. Ama benim zaten ilki de sezeryandi.
Merhaba annecikler
Bayadir yazamadim. Zor günler geçirdim hala bulantilar kusmalar devam ediyor 6-7 kg verdim. 3-4 gün hastanede yattım. 1-2 hafta hafiflemisti şimdi gene arttı anlamadım
Ayrıca ikili testim de riskli çıktı. Sonuç benim için birşey değiştirmeyecek Allah neyi nasip ederse kabulumuz. Ama insanın canı sıkılıyor. Üçlüyü yaptirsam mi bilmiyorum.
Sizin sonuclariniz nasıl?
Bulantıları devam eden var mi hala
Eskiden heyecan yapıyodum pastalar börekler yapılsada yesem diye simdi duyunca kaçasım geliyo cok yorucu coook :) benim gıcık bebegim iyidir heralde diye dusunuyrm yani insallah :) ♥ bende suan iyiyim ne yesem diye dusunuyorum :) asıl seni sormalı gün sonrası nasılsn ne alemdesin :)Canlarim selamun aleykum bugün hiç bakamadim malum günüm vardı sukur atlatdim umarım herkes iyidir keyifler yerindedir minnaklarimizda iyidir insalh
Eskiden heyecan yapıyodum pastalar börekler yapılsada yesem diye simdi duyunca kaçasım geliyo cok yorucu coook :) benim gıcık bebegim iyidir heralde diye dusunuyrm yani insallah :) ♥ bende suan iyiyim ne yesem diye dusunuyorum :) asıl seni sormalı gün sonrası nasılsn ne alemdesin :)
Benimde ayakta olduğum günün ertesi gün olmuştu canım benim aşırı kanama olmuştu ama.yani fazla kan normal doğum yaparsan diye yoksa sezeryan da sıkıntı yok canım üzme kendini doktor korkutmus seni ama başına gelmiş biri olarak söyliyim korkucak bişi yok Allahın izniyle bişi olmaz her kontrolünde bakicak yukarı cikmismi diye ona göre doğumunu planlicaksiniz sıkıntı yapma bişi olsa bana olurdu o kanama yla inanTecrübesizim canım ilk gebeligim korkuyorum sabahtan beri morelim sıfır kimseye belli etmemeye çalışiyorum gözlerim dolup dolup ,ağlamamak için kendimi zor tututorum doktor böyle gebeliklerde doğumdan önce önlem amaçlı fazla kan hazır ediyoruz felan dedi iyice korktum ,ayakta çok durdum bu aralar ondan değildir demi
Pisircek insanda geliyomu acep üsengecligimden ac kalıcamÇok güzel bir uygulama buldum ben. Evdeki malzemeleri sayıyorsun, canın ne isterse hoop tarif kulaklarında. Sana da pişirmek kalıyor sadece. Ne pişirsem diye düşünme derdin de olmuyor.
Benim kadar şaşırman ne mümkün:)))iki hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için artık değişmez sanırım 23.hafta belirlenen cinsiyet:))seninki de değişmez tatlım merak etme prensesin geliyordoktor kıza benziyo dedi canım. ben de heyecanlandım yazdım listeye hemen :)
kız erkek farketmez tabi ama kıza çok alıştık erkeğe dönerse şaşkın şaşkın gezicem bikaç gün :)
gerçi seninki kadar şaşırmamçünkü doktor kız derken pek tereddütlüydü.
Yatıya gelinmesinden de yatıya gitmekten de hic hoşlanmam en fazla 2-3gün ama fazlası olmamalı.. ben olsam napardm diye düşünüyorum şuan heralde zorlandığımı acıkca belli ederdim sonucta hamileyim yani kendime zor bakıyorum neden kendimi yorayım zorlayım.saygıyı bozmadan bencil olmakta fayda var benceKizlarrr kaynanam la kayinbabam geliyor yarin delircem ben ayagimin ustune bile basamiyorum bunlar gelip benden hizmet beklicekler en az 10 gun de kalırlar ayyy aglicam şimdikaynana mutfaga bile girmez ne yapiyin diye birde onlara yemek hazirlicam kendime yapamazken napsam bilemedim
Sen şimdi hastaneye kuaför filan da ayarlamışsındır:))ben kuaför hizmeti olan paketten almayı düşünüyorum:)))Gül'e Gül'e kullan canım sağlıkla al Bebeğini kucağına.brnde heves ettin çıktığımda alayım bişeyler :))Bir de saten pijama aldım ki onu hiç sorma :)) Yine onun da önü düğmeli. 2 tane yeter diye düşünüyorum hastane için. Sayfalarında bulamadım yoksa gösterecektim. Şubat ayı malum indirim ayı kaçırmamak lazım ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?