2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kıızlar ???

İkili testiniz ne açıdan riskli çıktı? Ensesi mi kalın yoksa kombine riskiniz mi yüksek? Ayrıca bu testlerin güvenilirliği %60. Yani ikili testte risk çıkması illa bir problem olacağı anlamına gelmiyor. Benim de riskli çıkmıştı ama organ taramasında bir sıkıntı olmadığı görüldü. Yine dörtlü testte yaptırdım sonucu gayet iyi çıktı...

Oncelikle geçmiş olsun miniğe de size de. Bu testlerin %100 geçerliliği yok o nedenle canınızı çok fazla sıkıp miniğinizi de üzmey in :) biraz can sıkıcı bir durumdur bu muhakkak hepimiz bebek bekliyoruz küçücük şeylere üzülüyoruz ama doğduğunda Rabbim hayirlisiyla tüm sıkıntılarımızı giderir inşAllah :) yengeme de riskli denmisti başka doktorlara gittiler şükür iyi dedi doktorlar tosbigimiz doğdu 4 yaşında şimdi tontiş bi oğlan oldu hiç de bi şeyi yok sukur :) bu belki size biraz moral verebilir iyi düşünün iyi olsun

Canim bu sefer gittigimde bana da plasentan assagida dedi. Ama risklibolgede degilmis. Bikac kisye sordum sonradan cikiyomus genelde. Biraz da kasik sancisi yapiyormus. Ama benim zaten ilki de sezeryandi.

Mrb cnm hg zaten sen aşmışsın kendini bebeğin kabulün her şekilde ama ben durumun kotu olduğunu düşünmüyorum nitekim testleri çok iyi çıkıp bebeği down sendromlu olanda var rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin cnm bnm bulantılar da devam ediyor günde en az 1 kere. Bende 3-4 arası kg kaybettim 3luyu de 4luyude yaptırmanı öneririm cnm 4lu olmasada detaylıya girmelisin her birey sağlıklı olsun ister bebeği kabulünsede en azından hazırlıklı olursun bu duruma Allah yardımcın olsun

Tecrübesizim canım ilk gebeligim korkuyorum sabahtan beri morelim sıfır kimseye belli etmemeye çalışiyorum gözlerim dolup dolup ,ağlamamak için kendimi zor tututorum doktor böyle gebeliklerde doğumdan önce önlem amaçlı fazla kan hazır ediyoruz felan dedi iyice korktum ,ayakta çok durdum bu aralar ondan değildir demi

Canim bu sefer gittigimde bana da plasentan assagida dedi. Ama risklibolgede degilmis. Bikac kisye sordum sonradan cikiyomus genelde. Biraz da kasik sancisi yapiyormus. Ama benim zaten ilki de sezeryandi.
İnş çıkar canım ,senin doğumunda kolay geçer inş ,benim ilk gebeligim, normal doğumu o kadar istemiştimki doktor kanama riski var bu gibi doğumlarda doğumdan önce kan stokluyoruz diyince ben kendimden geçtim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum hala kendime gelemedim çok ayakta durmaktan olmaz değilmi?

üzülme canım.benimde bi arkadaşıma riskli dendi.kızı sapa sağlam şimdi 6 yaşında.çokda başarılı.ha neoluyor anne korktuğuyla kalıyor.
benimde hala sabahtan akşama özelliklede akşamları artarak devam ediyor bulantılarım.ben 2,5 kilo verdim.özellikle geçen hafta çok arttı bişey yiyemedim ve 700 gram vermişim.doktorum öyle dedi.ben ilaçla ayakta duruyorum zaten.

Canlarim selamun aleykum bugün hiç bakamadim malum günüm vardı sukur atlatdim umarım herkes iyidir keyifler yerindedir minnaklarimizda iyidir insalh
Eskiden heyecan yapıyodum pastalar börekler yapılsada yesem diye simdi duyunca kaçasım geliyo cok yorucu coook :) benim gıcık bebegim iyidir heralde diye dusunuyrm yani insallah :) ♥ bende suan iyiyim ne yesem diye dusunuyorum :) asıl seni sormalı gün sonrası nasılsn ne alemdesin :)

Çok güzel bir uygulama buldum ben. Evdeki malzemeleri sayıyorsun, canın ne isterse hoop tarif kulaklarında. Sana da pişirmek kalıyor sadece. Ne pişirsem diye düşünme derdin de olmuyor.

Benimde ayakta olduğum günün ertesi gün olmuştu canım benim aşırı kanama olmuştu ama.yani fazla kan normal doğum yaparsan diye yoksa sezeryan da sıkıntı yok canım üzme kendini doktor korkutmus seni ama başına gelmiş biri olarak söyliyim korkucak bişi yok Allahın izniyle bişi olmaz her kontrolünde bakicak yukarı cikmismi diye ona göre doğumunu planlicaksiniz sıkıntı yapma bişi olsa bana olurdu o kanama yla inan

Kizlarrr kaynanam la kayinbabam geliyor yarin delircem ben ayagimin ustune bile basamiyorum bunlar gelip benden hizmet beklicekler en az 10 gun de kalırlar ayyy aglicam şimdi kaynana mutfaga bile girmez ne yapiyin diye birde onlara yemek hazirlicam kendime yapamazken napsam bilemedim

dimplehawk benim ikili test normal Olmasına rağmen Dörtlü test yüksek riskli çıktı.amniyosentez oldum ve çok şükür fish sonucu temiz çıktı.canım insan çok Kafayı takıyor sonuç ne olursa olsun onlar bizim bebeklerimiz ve biz sonucu asla değiştiremeyiz.ama insan ne Olacağını bilip ona göre kendini hazırlamak istiyor.öncelikle ikili testin riskli çıktı diye sakınn üzülme Tevekkül et çğnkü bı testler Tanı testi değil tarama testi.sonra yanlış Çıkma olasılıkları çok Yüksek bu testlerin.bire bir kendimden örnek verdim.dörtlü taramam çok yüksek riskli çıkmıştı ama yanılmış.dr unla görüş mutlaka üçlü Dörtlü yaptırmalı mıyım diye.ne diyosa ona göre bi karar verirsin.bu testlerin hiç birisi çok da Güvenilir testler değil yanılma payları çok yüksek

Benim kadar şaşırman ne mümkün:)))iki hafta sonra kontrolüm var gün sayıyorum cinsiyet için artık değişmez sanırım 23.hafta belirlenen cinsiyet:))seninki de değişmez tatlım merak etme prensesin geliyor

Yatıya gelinmesinden de yatıya gitmekten de hic hoşlanmam en fazla 2-3gün ama fazlası olmamalı.. ben olsam napardm diye düşünüyorum şuan heralde zorlandığımı acıkca belli ederdim sonucta hamileyim yani kendime zor bakıyorum neden kendimi yorayım zorlayım.saygıyı bozmadan bencil olmakta fayda var bence

Sen şimdi hastaneye kuaför filan da ayarlamışsındır:))ben kuaför hizmeti olan paketten almayı düşünüyorum:)))Gül'e Gül'e kullan canım sağlıkla al Bebeğini kucağına.brnde heves ettin çıktığımda alayım bişeyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…