- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.001
Sakaryalısın öyle mi :) geçen yaz 1 ayımız Karasuda geçti tatil yaptık yazlık var ailemin siz yakın mısınız orayaGünaydın .. ben bu.listeye kayıt olmayı şuan farkettim benide eklermisinsakarya yas 27 sat 28 eylül doğum temmuz 5 cinsiyetimiz kiz matsiyahoje
Kuzucum hayırlı sağlıklı haberlerle beklicez Allah ın izniyle herşey güzel olacak snn bebeğimde bu durum varsa bile kaybolacak bi durum sana doktorlarda söyledi çok gerip kendini bebeğide etkiliyorsun bak stres çok kotu etkiliyor gerçekten bebeği snn bebişin sağlıklı bu çoğu bebekte olan bişi geçecek zamanla o büyüdükçe kaybolacakgünaydın kızlar bende bugun ontrole gidicem anım çok düşük çıktı. ne oluır kistte kaybolmuş dese
Evet bu sayfa da güzel ama uygulama şeklinde olsa keşke. ..En iyi takip kk bence :) gerek duymuyorum başka programa cnm
Evet canım merkezdeyim ben bize yarım saat karasu bizimde yazlığımiz orda her yaz ordayız :) sende mi sakaryalisinSakaryalısın öyle mi :) geçen yaz 1 ayımız Karasuda geçti tatil yaptık yazlık var ailemin siz yakın mısınız oraya
maşallah sana ve bebişine canım ama anlaşılan sadece karnından alıyorsun kiloyu :) benim heryer orantılı şişiyor :)Eki Görüntüle 1772130 Gunaydin arkadaslar bugun kontrole giden herkes guzel haberlerle gelir insallah gobusleriniz ne durumda biz epey buyuduk kilo almiyorum derken birden almaya basladim dort haftadir 200-300-300 gr derken bu hafta rekoru kirdim bir haftada 700 gr aldim ...
Ne kadar güzel maşallah ne ilk kızımda nede simdi büyümedi boyle doğuma giderken bile.inanmıyor kimse bana :)Eki Görüntüle 1772130 Gunaydin arkadaslar bugun kontrole giden herkes guzel haberlerle gelir insallah gobusleriniz ne durumda biz epey buyuduk kilo almiyorum derken birden almaya basladim dort haftadir 200-300-300 gr derken bu hafta rekoru kirdim bir haftada 700 gr aldim ...
@
Kuzucum hayırlı sağlıklı haberlerle beklicez Allah ın izniyle herşey güzel olacak snn bebeğimde bu durum varsa bile kaybolacak bi durum sana doktorlarda söyledi çok gerip kendini bebeğide etkiliyorsun bak stres çok kotu etkiliyor gerçekten bebeği snn bebişin sağlıklı bu çoğu bebekte olan bişi geçecek zamanla o büyüdükçe kaybolacak
Canım randewum iptal oldu salı gününe ertelendi maalesef sinirlerim bozuldu valla1cicek3bocek idilduam @aylinnalpr çok teşekkürler iyi temennilerinizden dolayı.14.30 da randevum inşallah güzel geçer.idilduam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin randevun kaçta
oy oy maşallah :)her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canim. Demek kuzucuk işte bamyam demiş :)
Kızlarr napıyosunuzz ben stres oldum yine yarın ki kontrol için bana dua Gönderin lütfenn @semurcanidilduam @Catmom 1cicek3bocek @insanbuL P papatya380150 ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Maşallah kız ne güzel çıkmış gobuş :) yirim içindekini :)Eki Görüntüle 1772130 Gunaydin arkadaslar bugun kontrole giden herkes guzel haberlerle gelir insallah gobusleriniz ne durumda biz epey buyuduk kilo almiyorum derken birden almaya basladim dort haftadir 200-300-300 gr derken bu hafta rekoru kirdim bir haftada 700 gr aldim ...
Canım seninki küçük değil benimki iri. muz çok yedim ondandır belki. Belki de yapıdandır bilmiyorum. Sağlıklı olsunlar da ben rakamlara takmıyorum. İkili testin sonucunu bile almadım daha. Doktor iyi çıkmış dedi. Tamam sağol dedim. İyi olsun yeter bana :)
Yok cnm oralı değiliz ailem orası aile yeri diye oradan yazlık aldı bizde 2 senedir gidiyoruz yazları :) ama iklimi soğuk ya geceleri bile ustumuzu örttük hep :) ama sakin yerler kafa rahatEvet canım merkezdeyim ben bize yarım saat karasu bizimde yazlığımiz orda her yaz ordayız :) sende mi sakaryalisin
Kizlar makarnanin zarari var mi ya ben aksam yemegi yiyorum erkenden ama ilerleyen saatlerde acikinca buaralar hep yogurtlu makarna canim istiyor yiyorum
Benimde kv kestirme diyordu :) esimde uzun saç seviyo ama bu artık çok yıpranmışti kestirdim:) Allâhtan kapalıyim kv daha görmedi kestirdiğimi
Oooooo rakip vurdu gol olduuu
Gözün aydıınn masallah oglusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?