2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@
günaydın kızlar bende bugun ontrole gidicem anım çok düşük çıktı. ne oluır kistte kaybolmuş dese
Kuzucum hayırlı sağlıklı haberlerle beklicez Allah ın izniyle herşey güzel olacak snn bebeğimde bu durum varsa bile kaybolacak bi durum sana doktorlarda söyledi çok gerip kendini bebeğide etkiliyorsun bak stres çok kotu etkiliyor gerçekten bebeği snn bebişin sağlıklı bu çoğu bebekte olan bişi geçecek zamanla o büyüdükçe kaybolacak

Günaydın canlarım bugün çok kontrol var epeyce arkadaş gidiyor sağlıklı güzel haberler istiyoruz bebişkoların pipilerine kukularınada baktırın mutlaka :) malum çok değişiyorlar :) bgn keyifli geçecek neyse ki sizlerin bebişlerinizi okur dururuz

maşallah sana ve bebişine canım ama anlaşılan sadece karnından alıyorsun kiloyu :) benim heryer orantılı şişiyor :)

Çok sinirim bozuldu 1 aydır randewumu beklerken hastaneden aradılar randwwular bugünkiler iptal doktor artık cumartesileri yok dönüşümlü calisicakmis cumartesileri sinirim bozuldu salı ya ertelwdik randewuyu

Ne kadar güzel maşallah ne ilk kızımda nede simdi büyümedi boyle doğuma giderken bile.inanmıyor kimse bana :)

elimde değiş. inşallah canım benım inşallah

Maşallah kız ne güzel çıkmış gobuş :) yirim içindekini :)

aynen öyle canım benim :) doktor iyi sorun yok diyorsa tamamdır :)

Evet canım merkezdeyim ben bize yarım saat karasu bizimde yazlığımiz orda her yaz ordayız :) sende mi sakaryalisin
Yok cnm oralı değiliz ailem orası aile yeri diye oradan yazlık aldı bizde 2 senedir gidiyoruz yazları :) ama iklimi soğuk ya geceleri bile ustumuzu örttük hep :) ama sakin yerler kafa rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…