2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Hayırlı sabahlar annecikler

Dün hamilelik boyunca şugüne kadar en üzüldüğüm ağladığım gün idi sanırım..gem beni üzenlere kızıyorum hem de bebeğim üzüldüğü için kendime.:değmez kimselere değmez biliyorum...

Boşa Zaman geçiriyorum çokça malumunuz dr yatış deyince tv net face ig Kk arası git gele devam
Az bi kitap okurum o kadar.::
Dualara felan yüklenmem gerek sanırım...

Sizler ne yaparsınız nasılsınız

gunaydin guzel annisler

benim de dun sol kasigimdaki agri bacagima vurdu.korktum baya.aradim ikinci doktoru gelin bakalim dedi.bebis solda yukari cikio yavas yavas olusan gerginlik sebebiyle olabilir dedi.bi de dolgu topuk giymistim uzun sure sonra o da yapabilir dedi.idrar verdim bi de 3lu test istedi bisey de diyemedim verdim kani.10marta detayli usg icin randevu verdiler.27 martta da asil doktorumda detayli olucak.ikisine de gidip 2.doktordan ayrilicam artik yavas yavas

canım benim ya. ben de alamıyorum bi türlü elim gitmiyo. cinsiyet kesinleşsin öyle alayım diye bahane ettim kendime. ayrıntılıyı bekliyorum ben de senin gibi
Olsun para olduktan sonra mağazamı yok sanki Allah sağlık versinde başlarız almaya bişey kalmadı bnm de elim gitmiyor henüz eşim bile çocuğu sindiremedi hala oda içten içe korkuyor unutuyor varlığını bile Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya hamile kalmak ayrı bir olay bebeği karnında büyütmek ayrı olay hamile kalmakla bitse keşke

Ayetel kursi takıyırdum beşiğine çıkarken de içten battaniyesine takardım aklıma geldikçe felak nas okurdum ben ama oluyor maalesef çocuklar insanların gozu go..ne valla

Ay hadi yeter bu kadar uyku, kalkın bakayım herkes uyansın.Yarın 14 Şubat hazırlıklar başlasın
Dantelli gecelikler gün yüzüne çıksın hihihi bize her gün 14 subat bebişim günlere takılmam asla :) böyle günler insanları sömürmek için icat edilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…