- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.981
Canım hayırlı hbrler le gelelim benimde bugün kontrolüm inşallah iyi geçer hepimizin kiKızlarr napıyosunuzz ben stres oldum yine yarın ki kontrol için bana dua Gönderin lütfenn @semurcanidilduam @Catmom 1cicek3bocek @insanbuL P papatya380150 ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Inşallah canim aminCanım rabbim acil şifalar versin paşana ,hiiç canını sıkma düzelir inş birde her yediğin lokmayı bebeğine şifa niyetiyle ye olurmu inanarak yersen faydasını görürsün inş
Olsun para olduktan sonra mağazamı yok sanki Allah sağlık versinde başlarız almaya bişey kalmadı bnm de elim gitmiyor henüz eşim bile çocuğu sindiremedi hala oda içten içe korkuyor unutuyor varlığını bile Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ya hamile kalmak ayrı bir olay bebeği karnında büyütmek ayrı olay hamile kalmakla bitse keşkecanım benim ya. ben de alamıyorum bi türlü elim gitmiyo. cinsiyet kesinleşsin öyle alayım diye bahane ettim kendime. ayrıntılıyı bekliyorum ben de senin gibi
Günaydın kuzum hadi hayırlı haberlerle inşallah bizleri haberdar et kızçen iyidir merak etmeGünaydın kızlar hayırlı bir gün olsun bizler için bugun bizimde kontrolümuz var
HahaBenim gıcık soruma maruz bırakacağım için şimdiden ozur dilerim o halde
Cnm bnm korkma iyi dusun iyi olsun herşey bebişin gayet iyi :) hem bak heyecanlı olacak pipimi kuku mu var oda belli olurKızlarr napıyosunuzz ben stres oldum yine yarın ki kontrol için bana dua Gönderin lütfenn @semurcanidilduam @Catmom 1cicek3bocek @insanbuL P papatya380150 ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Günaydın kızlar hayırlı bir gün olsun bizler için bugun bizimde kontrolümuz var
Ayetel kursi takıyırdum beşiğine çıkarken de içten battaniyesine takardım aklıma geldikçe felak nas okurdum ben ama oluyor maalesef çocuklar insanların gozu go..ne vallaBana çok nazar değer canım yıldızı düşük derler ya öyleyim. Nazar yüzünden 2 gün yatak döşek yattığım bile oldu benim. Bebeğim de benim gibi olur diye çok korkuyorum açıkçası. Napmak lazım?
En iyi takip kk bence :) gerek duymuyorum başka programa cnmGünaydınhamilelik takibi için hangi programları kullanıyorsunuz hanimlar? En yararli en güzeli hangisi?
Dantelli gecelikler gün yüzüne çıksınAy hadi yeter bu kadar uyku, kalkın bakayım herkes uyansın.Yarın 14 Şubat hazırlıklar başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?