2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnşallah bende gökalp beyi araştirmiştim ama riskim yuksek fakülte doktoru daha iyi o yuzden.çok kişi tavsiye etti tuncay beyi de

Bana da bugün gynoferro sanol verdi doktorum tok içiyorum aç yada tok farketmez dedi aç bulantin olursa tok iç dedi bugün başladım tok içiyorum bir de decavit verdi sen nasıl kullanıyorsun canım
Bana yemekten 2 saat once dedi ve arkasina süt içme dedi bende sabaha karşı wc ye kalkinca içip yatiyorum biraz mide agrisi yapti sorcam yarin

Bu arada hamileyken Yusuf suresi oku rsak devamlı bebeğimiz güzel olurmuş hareket edince elini karnına koyup salavat getirmek ve ihlas suresi okımak gerekirmiş

Gece gece gelmis tek basıma sayfa dolduruyorum topikte masallah banaa
rüyanızda bebislerinizi görün geceniz mutlu huzurlu gecsin insallaah öptümmm

Ne yapıyorsun tek başına ya Mutfak burası değil bak buzdolabı da şurada Gece de çok ses yapma bak korkutulmaz hamileler

Son düzenleme:

Varlığımın değerini bilmeyeni yokluğ... şaka şaka Ne alınacağım kız ben de sana şaka yapıyordum ama esas sen alınmışsın

interiorarchitect canim cok sevindim maasallah yavruna ben cinsiyet tahmi i yapamadim hicbisey anlamadim saglikli olsunda bi dahaki aya ogreniriz Allah in izni ile biz onuuu tee silik cizgisinden beri buyuttuk biraz daha bekleriz
Canim benimmmm aynen saglikli olsunda bekleriz artik :) dimi yaaaa kör eden silik cizgiden nereye geldik masallah :)allah hepinizden razi olsun hep yanimda oldunuz ilac gibi geldiniz bana her zaman..
Ablanin bebisi nasil bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…