- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 123
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.961
İnşallah bende gökalp beyi araştirmiştim ama riskim yuksek fakülte doktoru daha iyi o yuzden.çok kişi tavsiye etti tuncay beyi deEvet ben Gökalp beye gidiyorum çok da memnunum da Ayrıntılı için perinotolog Prof Mehmet tayyara gitmiştim Gökalp bey kendisi baktı içimiz rahat etsin diye kendisi yönlendirdi Mehmet beye de.merak etmiştim senin gittiğin perinotoloğu.inşallah yarın güzel haberlerle döneriz ikimizde.bütün kontrolleri olanlar
Bana yemekten 2 saat once dedi ve arkasina süt içme dedi bende sabaha karşı wc ye kalkinca içip yatiyorum biraz mide agrisi yapti sorcam yarinBana da bugün gynoferro sanol verdi doktorum tok içiyorum aç yada tok farketmez dedi aç bulantin olursa tok iç dedi bugün başladım tok içiyorum bir de decavit verdi sen nasıl kullanıyorsun canım
Oooooo rakip vurdu gol olduuucanlar bugün biz cinsiyetimizi öğrendik. oğlumuz oluyor nasipse :) 15+5 günlük 14 cm 140 gr, her şey yolunda dedi doktorumuz :)
matsiyahoje @insanbuL @duamnur @Aryadeniz38 Super_anne1411
Ben hepsinin üstesinden gelirim hic merak etme senYakışmıyor değil mi
Bu çok güzel bi fikir işte :) muhteşem dörtlü olarak başımıza kızları bela ederler
Kendimi cok özel hissettim suanHemen degiştireyim :)Super_anne1411 e kendimi gösterdim profilden Kalpli resmi yeniden bulamamıştım tlfnda. Buliciiim ama senin için
Behlülse bizim oglanları alır götürür önderlik eder o yaa masallahHayir bizde oğlan çok aylinciğim yanı :) biliyorsun bide sarı behlül kılıklı oğlum var hazir yetişmiş hatirlatirim
Gece gece gelmis tek basıma sayfa dolduruyorum topikte masallah banaa
rüyanızda bebislerinizi görün geceniz mutlu huzurlu gecsin insallaah öptümmm
DraconianX canim yazıyorum ses vermiyorsun. Bana kirildiysan eğer ben çok üzulurum. Hamiş hamiş kimseyi üzmek istemem. Ben espri yapıyorum valla benim deliligimi daha cozemediniz mi. Lütfen kırılma bana.
Bundan sonra kimseye şaka yapmiciim
Uyumuştur kız oYarın yazar alınmaz o takılma sen
Canim benimmmm aynen saglikli olsunda bekleriz artik :) dimi yaaaa kör eden silik cizgiden nereye geldik masallah :)allah hepinizden razi olsun hep yanimda oldunuz ilac gibi geldiniz bana her zaman..interiorarchitect canim cok sevindim maasallah yavruna ben cinsiyet tahmi i yapamadim hicbisey anlamadim saglikli olsunda bi dahaki aya ogreniriz Allah in izni ile biz onuuu tee silik cizgisinden beri buyuttuk biraz daha bekleriz
Günaydııın, günaydııın, günaydııınHerkese kocaman kocaman gunaydinnnnnn :)))
Amin canim keşke bende senin kadar şanslı olsaydım da sadece kist ile kalsaydı benim kuzenimde hala var kist anne karnından beri ama hiçbir problem olmuyor benim derdime de derman olur inşallah rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?