- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.061
AFP yi benim doktorum da yaptı. 3lü 4lü yapmayacak.Kızlar AFP-mom diye bir kan tahlili istedi bugün Dr. Siz yaptirdiniz mi?
3 lü yaptıranlar 3lüde de bakiliyormus bu değer.
Bir de ayrıntı ultrasonu ne kadara yaptirdiniz acaba ?
Kızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
:)))aynen canım ya biz deniz anaları olarak güzeldik:)))ARYA'mı bende özlemiştim:)))şükür kavuştukAllahımmmm tek Deniz anası kaldım yine öyle miGözünüz aydın canım özlemiştik hem biz Arya Hanım'ı
Ben erdim kesin bak ruyam çıktı şekerimKızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
Evettt rüyan çıktı Şekerim:)))aryam öpüyor hepinizi:)))Ben erdim kesin bak ruyam çıktı şekerimhadi gözün aydın olsun arya hanım tekrardan teşrif ettiler
İyiymiş fiyatı cnm kaçırma yaptır valla burda soyup soğana çeviriyorlar adamıohh herkesin kontrolü iyi geçmiş.maşallahhhhh
benim 19+4te detaylım doktorum kendi yapacak.diğer doktor da 10marta verdi.o da 21de olacak.130tl imiş.samsunda atamede gidicem.
Bizlerde öpüyoruz onun minnak totişini :)Evettt rüyan çıktı Şekerim:)))aryam öpüyor hepinizi:)))
baya olmuş canım listedeki sıraya bakılırsa. önemli değil istanbul kalsın o zamanKendim.istanbulluyum evlenince sakaryaya geldim ama ne zaman bilgi verdiğimi hatırlayamadım :)
canım tekrar düzelttim listede Arya kızını. inşallah bu son değişme olur :) doğumda erkek çıkmasın daKızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?