- 6 Ağustos 2014
- 523
- 475
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.101
Kızlarrrr aklımızdaki isimleri paylaşsak ya fikir olur birbirimize mesela biz eşimle erkek olsaydı yiğit Aras düşünüyorduk kız dediği için Asya aden arya yaz isimlerini çok seviyorum ama karar veremiyorum
Tek başıma egledim gittim napimNe yapıyorsun tek başına yaMutfak burası değil bak buzdolabı da şurada Gece de çok ses yapma bak korkutulmaz hamileler
Canım benim kontrol salı gününe ertelendi maalesef doktor bu cumartesi calismiomusuz hevesim içimde kaldı canım sıkıldı. L Light Of God kız mı dedinnnSabah babam geldi o yuzden hic giremedim suanda da okuma fırsatım yok hic L Light Of God kontrolun nasıldıı.idilduam sen naptn canm.
hadi bana yazn beni aydınlatın hadiii :)) ♥
Nasıl dna da erkek çıktı o zman yaa kafam karıştı şimdi benim deKızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
Kraft aura düşünüyoruz biz canım. chicco liteway plus da gayet güzel. Tabi bunlar ekonomik olanlar. İmkanın varsa çok daha güzelleri de var tabiBayanlar bebek arabası için travel sistem düşünüyorum ama sizce ne alsak :)
Yavrum biz chicco urban aldık KaliteliBayanlar bebek arabası için travel sistem düşünüyorum ama sizce ne alsak :)
butcenize bagli bir sey ama biz bugaboo siparis ettik. tavsiye ederim.Bayanlar bebek arabası için travel sistem düşünüyorum ama sizce ne alsak :)
AySen kesilmemiş karpuz deyince kırmızı kırmızı karpuz geldi aklima
Takıl bana hayatını yaşa şekerim :)Kız gvn Jinekolog gibi kadınsın valla:)sana danışınıp fikrini alınca içim rahatlıyor valla:)
Evett şaka yapmışş:))))Kız mıııı
Nasıl yaniiiiii gene arya hanım mı olduk
Aylinnn kızımm geliyomuşş oğlum değil deniz anası değil arya anası olucam inşallah:)))Sabah babam geldi o yuzden hic giremedim suanda da okuma fırsatım yok hic L Light Of God kontrolun nasıldıı.idilduam sen naptn canm.
hadi bana yazn beni aydınlatın hadiii :)) ♥
Evet kızz dedim valla bu sefer kesinmiş:))))Canım benim kontrol salı gününe ertelendi maalesef doktor bu cumartesi calismiomusuz hevesim içimde kaldı canım sıkıldı. L Light Of God kız mı dedinnn
DNA da erkek çıkmadı canım daha doğrusu ne çıktı biz de bilmiyoruz yasak olduğundan cinsiyet söylemedilerNasıl dna da erkek çıktı o zman yaa kafam karıştı şimdi benim de
Ben sen doğurma dan inanmam dahaDNA da erkek çıkmadı canım daha doğrusu ne çıktı biz de bilmiyoruz yasak olduğundan cinsiyet söylemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?