- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.081
Gözün aydın canım maşallah iyi tabi boyu uzun bide maşallah :)Selam kIzlar kontrol guzel geçti şükür 260gr 20cm 18+2 iyimi sizce ?darisi sizin guzel haberlerinize....
Kesin dedi vallahi Dr değişmez inşallah:)))doğumda da erkek çıkarsa baş tacı:)canım tekrar düzelttim listede Arya kızını. inşallah bu son değişme olur :) doğumda erkek çıkmasın da
Aminn cümlemizin canım benim1cicek3bocek kuzum Dr Dedim erken degilmi diye oorganları tam anlamiyla oluştu skinti olmaz dedi bende tamam dedim duamnur ve L Light Of God canlarim kontrolunuz güzel geçmiş tebrik ederim Rabbim mmutlu haberleri daim etsin
Oh ye adiyet olsun.canım sana bişey sorucam tecrübeli bi anne olarak:) biz 21.haftadayız bebeğimizin yüzünü tam olarak göremedik yani gördükte şöyle güzel bi fotoğraf alamadık bi türlü.yüzü tam olarak kaçıncı haftada belirginleşir yüz hatları kime benzediğini çok merak ediyorumda:))Bugün iştahım açılmış kendimi durduramıyorum sonum iyiye gitmez böyle devam ederse :)
Gayet güzel maşallah minnoşuna cinsiyeti neydi canım bi de senin erken doğum riski neyden KaynaklıydıSelam kIzlar kontrol guzel geçti şükür 260gr 20cm 18+2 iyimi sizce ?darisi sizin guzel haberlerinize....
Cnm selam konuya atlamış gibi olucam ama :)3 yaşında oğlum var ...oğlumun detaylı ultrasonda resmini almıştık renkliydi hatta video olarak cd de vermişti tamamen aynı bebek olarak doğdu oğlum yani detaylı da kime benzediği çıkar ortaya şu an çekilen usglerde bütün bebekler birbirine benziyoo :))Oh ye adiyet olsun.canım sana bişey sorucam tecrübeli bi anne olarak:) biz 21.haftadayız bebeğimizin yüzünü tam olarak göremedik yani gördükte şöyle güzel bi fotoğraf alamadık bi türlü.yüzü tam olarak kaçıncı haftada belirginleşir yüz hatları kime benzediğini çok merak ediyorumda:))
Yok çok iyi yaptın konuya atlamak da neymiş:)canım bana Detaylı yapıldı hatta renkli ultrasonda bakıldı ama ben net göremedim senin kaçıncı haftada bakılmıştı?cd de verdi Dr ama ben yüz hatlarını net olarak göremedimCnm selam konuya atlamış gibi olucam ama :)3 yaşında oğlum var ...oğlumun detaylı ultrasonda resmini almıştık renkliydi hatta video olarak cd de vermişti tamamen aynı bebek olarak doğdu oğlum yani detaylı da kime benzediği çıkar ortaya şu an çekilen usglerde bütün bebekler birbirine benziyoo :))
Ben 23 te gittiğimde net gördük ama bebeğin çok hareketli ise net görmek zor cnm :) ya uyuması lazım yada sakin akıllı kızlar gibi tepişmemesi gerek muhtemelen snn minnak çok kıpraşmıştır çünkü oğlumdan hatırlıyorum ben kıpırdandığında yuzu çamur gibi oluyorduOh ye adiyet olsun.canım sana bişey sorucam tecrübeli bi anne olarak:) biz 21.haftadayız bebeğimizin yüzünü tam olarak göremedik yani gördükte şöyle güzel bi fotoğraf alamadık bi türlü.yüzü tam olarak kaçıncı haftada belirginleşir yüz hatları kime benzediğini çok merak ediyorumda:))
Evettt aynen öyle canım yaa yüzü bi belirginleşip bi çamur gibi oldu göremedim net:)tmm tavsiyelerini dikkate alıcam canım çok tşklerBen 23 te gittiğimde net gördük ama bebeğin çok hareketli ise net görmek zor cnm :) ya uyuması lazım yada sakin akıllı kızlar gibi tepişmemesi gerek muhtemelen snn minnak çok kıpraşmıştır çünkü oğlumdan hatırlıyorum ben kıpırdandığında yuzu çamur gibi oluyorduama aynı babasıydı hoş hala babası sende tekrar girersen renkliye fazla yemekler yeme biraz sakin olsun fıstık :)
Ohhh çok şükür bu sefer nettir inşallah Nasıl bukadar yanılıyolar ya bende korkmaya başladım her an değişebilir diye ama kız görüyorum net dedi :)))Kızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
Kiloya hiç takılma cnm iyidir bencede zaten 7 ayından sonraki kilosu önemli ben hiç takılmam o zamana kdr hatta gelişimi önde ileride olayını da pek anlamam oğlum karnımda hep kiloluydu iyide doğdu ama anne karnındaki bebek kesilmemiş karpuz gibidir çıkınca net belli olur herşey takılma yani sağlıkııysa problem yok operim minnakınıBuarafa bebegın agrlıgıma 130gr dedi iyimi dedim tabiki cok iyi dedi ama burdakı haftlk blglndırmede yaklsk 320lerden bahsedyr anlamdm hangisi dogru
Korkma canım ya bizim minnoş bizimle dalga geçti:)))değişmez sizinki inşallah:)Ohhh çok şükür bu sefer nettir inşallah Nasıl bukadar yanılıyolar ya bende korkmaya başladım her an değişebilir diye ama kız görüyorum net dedi :)))
Sen kesilmemiş karpuz deyince kırmızı kırmızı karpuz geldi aklimaKiloya hiç takılma cnm iyidir bencede zaten 7 ayından sonraki kilosu önemli ben hiç takılmam o zamana kdr hatta gelişimi önde ileride olayını da pek anlamam oğlum karnımda hep kiloluydu iyide doğdu ama anne karnındaki bebek kesilmemiş karpuz gibidir çıkınca net belli olur herşey takılma yani sağlıkııysa problem yok operim minnakını
Kız gvn Jinekolog gibi kadınsın valla:)sana danışınıp fikrini alınca içim rahatlıyor valla:)Kiloya hiç takılma cnm iyidir bencede zaten 7 ayından sonraki kilosu önemli ben hiç takılmam o zamana kdr hatta gelişimi önde ileride olayını da pek anlamam oğlum karnımda hep kiloluydu iyide doğdu ama anne karnındaki bebek kesilmemiş karpuz gibidir çıkınca net belli olur herşey takılma yani sağlıkııysa problem yok operim minnakını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?