- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.161
Adı üstünde cnm ayrıntılı ultrason orda bebeğin iliğine kemiğine kdr bakılıyor her doktor bakmıyor işinin uzmanı olmalı makinesi ikinci duzey makine olmalıGünaydınlar
KıZlar ayrıntılı ulturasyon neden ücretli?
Kendi dr ımız yapmıyor mu?
Kullanılan makine farklı diye mi ücret ödüyoruz???
Normalse zor oluyor oğlumun kafası büyüktü doğumda geberdim resmenBen hep sey diyorum bebeğe çok kilo aldırmayın doğurması zor oluyor
Günaydın bacişkolar :) topik yine sessize bağlamış dun çok kişi yok idisemurcan hatun kaçamamış kesin fransızcs dersinden bugün İstanbul yolculuğu var hadi sağlıkla hayırlısı ile. :)
@jindam nerelerdesin baall bebişko iyidir inş
matsiyahoje bu hafta patron seni çok yordu bebişe iyi bak bacım
DraconianX nerdesşn kız sabah şekeri :)
ALTINIM naptın nasılsın cnm gelmedin dun merak ettim
pinar39 iyi misin tatlım gelmiyorsun hiç yanımıza uğra ki bunalma kafanda bişeyler kurup özlüyoruz seni de
tulaykavas ablam kızçenin cicileri çok hoş sağlıkla giysin inşallah kız kıyafeti gibisi var mı ya kız evlat candır :)
Toplam 1000 TL ye mal oldu Can'ım... Oto koltuğu ve adaptörüyle birlikte aldık....sadece renk paketi kalmamıştı onu alamadım... Doğuma yakın onu da alırsam tam olur...E Bebek te dün bayağı indirim vardı bir daha bu fiyata bulamazdım o yüzden aldım hemen.Ben de beğendim sağlam tekerleri büyük ve kullanışlı görünüyor..
Kaç tl ye aldınız ..
Hayırlı yolculuklar tatlım kendinize dikkat edin :)kizlar hepinize guzel bir pazar gunu olsun
biz birazdan alana gitmek uzere cikiyoruz evden, hepinizi opuyorum
1cicek3bocek @batideniz @Aryadeniz38 @jindam idilduam tulaykavas DraconianX
Evlendiğimden beri 3. Kez hamileyim 14 şubatlardagunaydinnn
herkese mutlu pazarlar ve mutlu 14 su batlar:)
bebisimle girdigim 14 subat benim icin bu sene anlam kazandi artik.
Okyanus suyunun zararı yok diye biliyorum cnm ama bi sor kullan istersen havalardan ds tıkanıklık oluyor bahar geliyor artık10 gun once gecirdigim gripten bi burun tikanikligi kaldi.kafayu yicem artik.uzun sure sprey de kullanmayin diyorlar ama nefes alamiyorumki.sinir geldi artik yaa
Dr un unvanı mı önemli?Adı üstünde cnm ayrıntılı ultrason orda bebeğin iliğine kemiğine kdr bakılıyor her doktor bakmıyor işinin uzmanı olmalı makinesi ikinci duzey makine olmalı
Ay sen söyleyince düşündüm de benim de bu 5. Hamileliğim ilk defa 14 şubat'a denk geldiEvlendiğimden beri 3. Kez hamileyim 14 şubatlarda:)mutlu pazarlar tatlım
Aynen ben de öyle aldımToplam 1000 TL ye mal oldu Can'ım... Oto koltuğu ve adaptörüyle birlikte aldık....sadece renk paketi kalmamıştı onu alamadım... Doğuma yakın onu da alırsam tam olur...E Bebek te dün bayağı indirim vardı bir daha bu fiyata bulamazdım o yüzden aldım hemen.
Kesinlikle öyle, biz de taksitle aldık... Hastane masrafları belimi büküyor zaten peşin alamadım o yüzdenAynen ben de öyle aldım
15gün önce felan
E Bebek ten toplam 1000 idi aynen
Taksitle aldık
Her şey peşin olmuyor maalesef
Bu geçim işleri Cidde'n zorKesinlikle öyle, biz de taksitle aldık... Hastane masrafları belimi büküyor zaten peşin alamadım o yüzden
Amin canım sağlıkla gelsinler...Gerisi boş, zorluklar darlıklar nasılsa atlatılır.Bu geçim işleri Cidde'n zor
Şu sıra dardayım Allah başka darlık vermesin inşaallah
Sağlık versin bebeğime bana tüm hastalara
Yatışa devam
Bazen sıkılsam da sıkıldım demeye korkuyorum inan
İyi yolculuklar... Hoş geldin şimdiden...kizlar hepinize guzel bir pazar gunu olsun
biz birazdan alana gitmek uzere cikiyoruz evden, hepinizi opuyorum
1cicek3bocek @batideniz @Aryadeniz38 @jindam idilduam tulaykavas DraconianX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?