- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.141
ARYA &Eylül güzel oldu kız:) ilerde bizim kızları da üye yapalım buraya kaynaşsınlarÂmin Canımm cümlemizin ki inşallah.ayy güzell Eylül'e arkadaş geliyorr tabikii aryam:)
İnşallah bu bebiş vaktinde gelir canim. Bebekken abisininkileri giysin sonra çifter çifter alırız zaten :)Oğlum 31 haftalik dogdu canim bununda erken dogma ihtimali yuksek belki bi kac hafta daha fazla kalir dedi doktor insallah saglikli dogar kuveze girmeden.bende çok almicam zamanla alirim ama ilk zaman giyecekleri mecbur alinacak eninde sonunda
Sen özelsin zaten canimKendimi cok özel hissettim suan
Yok başka ihtimalleri Allah korusunBehlülse bizim oglanları alır götürür önderlik eder o yaa masallahbaska ihtimalleri düsünmek istemiyrm suan
Evet cnm oglmda 3kg olr dedıler 2hafta kdr erken geldi 36.haftann ilk gunu 2,5kg dogdu ondan merak ettim budefa cok yiyormya acaba bebbege yarıyormuKiloya hiç takılma cnm iyidir bencede zaten 7 ayından sonraki kilosu önemli ben hiç takılmam o zamana kdr hatta gelişimi önde ileride olayını da pek anlamam oğlum karnımda hep kiloluydu iyide doğdu ama anne karnındaki bebek kesilmemiş karpuz gibidir çıkınca net belli olur herşey takılma yani sağlıkııysa problem yok operim minnakını
Yok alinmadim da kirdiysam diye üzüldüm yanı :) sevindim o halde takişabiliriz rahatçaVarlığımın değerini bilmeyeni yokluğ... şaka şakaNe alınacağım kız ben de sana şaka yapıyordum ama esas sen alınmışsın
Öyle oluyor. Ben de hep erkek hissediyordum ama Dr dan duyunca bi elim felan titremedi değil haniSağol bitanem :) erkek hissediyordum ama kesinleşince bi tuhaf oldum :) inşallah hayal ettiğim gibi bir anne olabilirim :)
Aynısı bana da oluyor. Bi nicki resmiyle özleştiriyorum :) ne demek canim, senin gibi bi hamiş söylerde ben yapmam miinsanbuL teşekkür ederiiiim :))) nedense çok alışmışım ona, değiştirince anlamadım kim olduğunu :) aslında düşününce bir çok kişininkini resminden tanıyorum artık :)))
Ben hep sey diyorum bebeğe çok kilo aldırmayın doğurması zor oluyorEvet cnm oglmda 3kg olr dedıler 2hafta kdr erken geldi 36.haftann ilk gunu 2,5kg dogdu ondan merak ettim budefa cok yiyormya acaba bebbege yarıyormu
Ay evet ya çok ayrı bi sevgi allah herkese nasip etsin ve bize bu sevgiyi lazım göre esas sevgiliye Şükürler olsun14 subata girdiğiniz şu dakikalarda, sevgililer gününün en kıymetli sevgisini karnimizda taşıyarak, en anlamlı sevgilinin de evlat olduğunu; mutlu,sağlıklı uzun ömürler tadına vararak yaşamamız dileğiyle....
Merhaba kızlar, bizde bu akşam chicco URBAN travel sistem aldık... İçime sinen sadece o oldu Allah pişman etmesin inşallah...
canım benim, ben varım Deniz anası ama benim Deniz okyanus olacak yakında, büyük biraz bendeki :)))
Kız zaten bu hatunlar kayıplarda hafta başı yazarsın gezip tozuyorlar1cicek3bocek sorum hazır ama hiç girip yazmaya fırsat bulamadım canim. Unutmadim yani Haftasonu malum eş evde olunca alışveriş,gezme,eşle vakit geçirme derken yazamadım. :)
Çok yemek değil bebişe faydalı şeyleri yemek gerekli tatlım bir yakınım 9 kilo ile doğuma gitti bebeği 4,5 kilo doğdu hep bebeğe uygun besleniyordu bir araştırma yapalım bebeğe neler yarar ekleyelim :) çok yemenin anlamı yok nitekim doğum kiloları zor gidiyor sonra bide onun psikolojisini yaşamayalım ben almak istemeyenlerdenim açıkçası 3 kg çocuk doğurup 20 kg almak bana mantıklı gelmez hiçbir zaman :)Evet cnm oglmda 3kg olr dedıler 2hafta kdr erken geldi 36.haftann ilk gunu 2,5kg dogdu ondan merak ettim budefa cok yiyormya acaba bebbege yarıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?