2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayırlı geceler herkese..
Bugün çok yogundum aklım burda kaldı ama. Şimdi hızlı hızlı okumaya çalışıyorum.

@Aryadeniz38 Arya geliyormuş canim :) bizi şasirtmayi çok seviyor bu bebiş ya :)
duamnur canim senin kontrolünde iyi gecmiş çok şükür. Hiç bir sorun kalmayacak inşallah.
idilduam kontrolün ertelenmiş heyecan daha da artmistir :)
ALTINIM canim senin kontrol nasıl geçti. Yazdiysan eğer henüz göremedim sanki. İnşallah içini rahatlatan sonuçlar anlamışsındır.
hayalim16 kontrolünden mutlu dönmuşsun sevindim canim :)

Arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmasin lutfen şuan zor takip ediyorum

1cicek3bocek sorum hazır ama hiç girip yazmaya fırsat bulamadım canim. Unutmadim yani Haftasonu malum eş evde olunca alışveriş,gezme,eşle vakit geçirme derken yazamadım. :)

matsiyahoje nazar için KV dem oğluma Kıtmir duası olan bi kolye var ondan almışti. Biz de başucunda iğneliyorduk. Şimdi de uzerinde taşıyor. Rahat uyuması içinde başının altına koyun der büyüklerimiz.
Ayetel kürsi en önemlisi. Bunu da baş ucunda bulundurmak iyidir.
Felak ve Nas sureleri aklına geldikçe kendine de bebeğine de oku canim.
Bi insan iyi gözle de baksa nazar değebiliyor. Ki evlada en çok anne babanın nazari değer derler...

Oğlum 31 haftalik dogdu canim bununda erken dogma ihtimali yuksek belki bi kac hafta daha fazla kalir dedi doktor insallah saglikli dogar kuveze girmeden.bende çok almicam zamanla alirim ama ilk zaman giyecekleri mecbur alinacak eninde sonunda
İnşallah bu bebiş vaktinde gelir canim. Bebekken abisininkileri giysin sonra çifter çifter alırız zaten :)

Evet cnm oglmda 3kg olr dedıler 2hafta kdr erken geldi 36.haftann ilk gunu 2,5kg dogdu ondan merak ettim budefa cok yiyormya acaba bebbege yarıyormu

Sağol bitanem :) erkek hissediyordum ama kesinleşince bi tuhaf oldum :) inşallah hayal ettiğim gibi bir anne olabilirim :)
Öyle oluyor. Ben de hep erkek hissediyordum ama Dr dan duyunca bi elim felan titremedi değil hani
Bence hayal ettikleri güzel olanın yapacakları da zaten güzeldir. Oy yüzden suphem yok iyi bir anne olacağından

insanbuL teşekkür ederiiiim :))) nedense çok alışmışım ona, değiştirince anlamadım kim olduğunu :) aslında düşününce bir çok kişininkini resminden tanıyorum artık :)))
Aynısı bana da oluyor. Bi nicki resmiyle özleştiriyorum :) ne demek canim, senin gibi bi hamiş söylerde ben yapmam mi

Ay evet ya çok ayrı bi sevgi allah herkese nasip etsin ve bize bu sevgiyi lazım göre esas sevgiliye Şükürler olsun

Günaydınlar
KıZlar ayrıntılı ulturasyon neden ücretli?
Kendi dr ımız yapmıyor mu?
Kullanılan makine farklı diye mi ücret ödüyoruz???

Evet cnm oglmda 3kg olr dedıler 2hafta kdr erken geldi 36.haftann ilk gunu 2,5kg dogdu ondan merak ettim budefa cok yiyormya acaba bebbege yarıyormu
Çok yemek değil bebişe faydalı şeyleri yemek gerekli tatlım bir yakınım 9 kilo ile doğuma gitti bebeği 4,5 kilo doğdu hep bebeğe uygun besleniyordu bir araştırma yapalım bebeğe neler yarar ekleyelim :) çok yemenin anlamı yok nitekim doğum kiloları zor gidiyor sonra bide onun psikolojisini yaşamayalım ben almak istemeyenlerdenim açıkçası 3 kg çocuk doğurup 20 kg almak bana mantıklı gelmez hiçbir zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…