- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.121
Canım takılıyorum ya zaten hava o kadar soğuk ki karpuz derken bile titriyorumAycnm özür ya o boyutu hiç aklıma gelmeden yazdım üzüldüm valla bursa birşey adlarını özellikle zor bulunan yazmamaya çalıştım hep canı çeken olur diye hakkını helal et
Senin kiza da maaşallah okudum kesin kızmış :) allah sağlikli uzun ömürler versin hepsine.ben çift rahimliyim canim riskim o yuzdenGayet güzel maşallah minnoşuna cinsiyeti neydi canım bi de senin erken doğum riski neyden Kaynaklıydı
Aminn canım benimm.sormuştum daha önceden de unutmuşum canım.sağlıkla al Bebeğini kucağına inşallahSenin kiza da maaşallah okudum kesin kızmış :) allah sağlikli uzun ömürler versin hepsine.ben çift rahimliyim canim riskim o yuzden
Ayyy vallahi Haklısın:)))kesin dedi ya gösterdi pipi filan yok bem bile gördüm:)))Ben sen doğurma dan inanmam daha
Kraft aura düşünüyoruz biz canım. chicco liteway plus da gayet güzel. Tabi bunlar ekonomik olanlar. İmkanın varsa çok daha güzelleri de var tabi
Yavrum biz chicco urban aldık Kaliteli
Puset almayı düşünmüyoruz şimdilik
Hayırlarla bebeklerimizde eşyalarını kullanmak nasip etsin inşaallah
Merhaba kızlar, bizde bu akşam chicco URBAN travel sistem aldık... İçime sinen sadece o oldu Allah pişman etmesin inşallah...Ya bende travel sistemin çoklu olmasını seviyorum aslında arabası puseti vs varya ondan @kayacansmatsiyahoje
Sordum sordum:)))öyleymiş:)))hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah canım benimL Light Of God Can'ım kontrolünün iyi geçmesine sevindim, sağlıkla gelsin kuzucuk... Doktora sorsaydın son kararın mı diye :)
Güle güle kullanın canım şimdi baktım çok güzelmiş.Merhaba kızlar, bizde bu akşam chicco URBAN travel sistem aldık... İçime sinen sadece o oldu Allah pişman etmesin inşallah...
Yok artık valla helal olsun bebişe tüm doktorlara meydan okuyo yerim yaKızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
:)))esasında bütün Dr lar kız denişti de kendi dr Um iki hafta önce erkek Demişti:)))Erkeğe çok alıştırmamıştık kendimizi zira kızmış kesin dedi:)))Yok artık valla helal olsun bebişe tüm doktorlara meydan okuyo yerim ya
Çok teşekkür ederim canım dün geceden beri düşünmekten helak oldum... Biraz büyük sorun yaşarmıyım diye ama aldık sonunda Allah pişman etmesin :)Güle güle kullanın canım şimdi baktım çok güzelmiş.
Hayırlı uğurlu olsun inş :) erkek dediklerindede çok küçük değildi aslında nasıl yanılıyolarsa bu kadar neyse biz her türlü severiz ama tabi ARYA ya daha alışkınız deniz ben küsmesin yani eylülüme arkadaş geliyo :):)))esasında bütün Dr lar kız denişti de kendi dr Um iki hafta önce erkek Demişti:)))Erkeğe çok alıştırmamıştık kendimizi zira kızmış kesin dedi:)))
Burdayim canimmm misafurim vardi bugun ablamlar annem geldi ara ara firsat bulup kontrol haberlerini okumaya calisiyorun cok sukur hersey yolunda L Light Of God canin ben kiz olduguna inaniyordum zaren bu haberi bekliyordum gozunaydin ...Diğerleri neredelerkalinkam
Âmin Canımm cümlemizin ki inşallah.ayy güzell Eylül'e arkadaş geliyorr tabikii aryam:)Hayırlı uğurlu olsun inş :) erkek dediklerindede çok küçük değildi aslında nasıl yanılıyolarsa bu kadar neyse biz her türlü severiz ama tabi ARYA ya daha alışkınız deniz ben küsmesin yani eylülüme arkadaş geliyo :)
Amiiin canım benim çooook güzel hayırlı haberlerle dönersin inşallahBurdayim canimmm misafurim vardi bugun ablamlar annem geldi ara ara firsat bulup kontrol haberlerini okumaya calisiyorun cok sukur hersey yolunda L Light Of God canin ben kiz olduguna inaniyordum zaren bu haberi bekliyordum gozunaydin ...
benim kontrolde sali Rabbim banada mutlu donmeyi nasip eder insallah...
Hemen degiştireyim :) @aylinnalpr e kendimi gösterdim profildenKalpli resmi yeniden bulamamıştım tlfnda. Buliciiim ama senin için
Kızlarrr bizde geldikkk kızımlaaa:)))Kızmış kız:)))Dr bu sefer kesin dedi:)))yine Ayrıntılı baktı bütün organlarına herşey gayet yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi.kızıma Beşik aldık:)öyle herşey yolunda Şükürler olsun
Allahımmmm tek Deniz anası kaldım yine öyle miGözünüz aydın canım özlemiştik hem biz Arya Hanım'ı
Kızlarrrr aklımızdaki isimleri paylaşsak ya fikir olur birbirimize mesela biz eşimle erkek olsaydı yiğit Aras düşünüyorduk kız dediği için Asya aden arya yaz isimlerini çok seviyorum ama karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?