2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay cnm özür ya o boyutu hiç aklıma gelmeden yazdım üzüldüm valla bursa birşey adlarını özellikle zor bulunan yazmamaya çalıştım hep canı çeken olur diye hakkını helal et
Canım takılıyorum ya zaten hava o kadar soğuk ki karpuz derken bile titriyorum

Kraft aura düşünüyoruz biz canım. chicco liteway plus da gayet güzel. Tabi bunlar ekonomik olanlar. İmkanın varsa çok daha güzelleri de var tabi

Yavrum biz chicco urban aldık Kaliteli
Puset almayı düşünmüyoruz şimdilik
Hayırlarla bebeklerimizde eşyalarını kullanmak nasip etsin inşaallah

Ya bende travel sistemin çoklu olmasını seviyorum aslında arabası puseti vs varya ondan @kayacans matsiyahoje
Merhaba kızlar, bizde bu akşam chicco URBAN travel sistem aldık... İçime sinen sadece o oldu Allah pişman etmesin inşallah...

Yok artık valla helal olsun bebişe tüm doktorlara meydan okuyo yerim ya

:)))esasında bütün Dr lar kız denişti de kendi dr Um iki hafta önce erkek Demişti:)))Erkeğe çok alıştırmamıştık kendimizi zira kızmış kesin dedi:)))
Hayırlı uğurlu olsun inş :) erkek dediklerindede çok küçük değildi aslında nasıl yanılıyolarsa bu kadar neyse biz her türlü severiz ama tabi ARYA ya daha alışkınız deniz ben küsmesin yani eylülüme arkadaş geliyo :)

Burdayim canimmm misafurim vardi bugun ablamlar annem geldi ara ara firsat bulup kontrol haberlerini okumaya calisiyorun cok sukur hersey yolunda L Light Of God canin ben kiz olduguna inaniyordum zaren bu haberi bekliyordum gozunaydin ...
benim kontrolde sali Rabbim banada mutlu donmeyi nasip eder insallah...

Âmin Canımm cümlemizin ki inşallah.ayy güzell Eylül'e arkadaş geliyorr tabikii aryam:)

Amiiin canım benim çooook güzel hayırlı haberlerle dönersin inşallah

insanbuL teşekkür ederiiiim :))) nedense çok alışmışım ona, değiştirince anlamadım kim olduğunu :) aslında düşününce bir çok kişininkini resminden tanıyorum artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…