2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ananas bebk için anne karnında kilo yapiomus canım anneye kilonyapmio ki diyet de kullanılması tavsiye edilen bi meyve içeriği bol su

Günün sorusu benden gelsin Hamileliginizin son 2ayını, dogumu, dogum sonrası 1aylık süreci hastaneye 1bucuk saat uzakliktaki ilcedeki evinizde mi gecirmek istersiniz yoksa hastaneye yarım saatlik mesafede oturan kv nizin evindemi gecirmek istersiniz.tabi bu kv nin evinde gecirmek icin once yaklasık 10saatlik yolu gitmeniz lazım dogal olarak esiniz yanınızda olamicak vs.
az cok neler diyeceginizi tahmin edebiliyorum ama ben cok gerginim sakinlesmem lazım

Son düzenleme:
Yani tabiki cevBım belli kendi evimde eşimin yanında.gerilme canım kararına eşin da kv de saygı duyacaktır.nihayetinde sen yapacaksın doğumu

Bende çok istiyorum ya aden yaz ı buara eşim kayınvalidemin adını söyleyip duruyo Gülşen krizlerdeyim atlatıcaz inş bide lina var hurma fidesi anlamı oda güzel yaaa
Aden'i görünce dayanamadım yazayım dedim bende oğluşumun adını Aden koymak istiyordum anlamından dolayı Cennet bahçesi anlamını taşıdığını zannediyordum fakat Kuranda Ad'n olarak geçtiğini ve Cennet bahçesinin bu şekilde olduğunu anladım. Yani Aden cennet bahçesi değil Ad'n cennet bahçesi anlamını taşımakta :))

Yani tabiki cevBım belli kendi evimde eşimin yanında.gerilme canım kararına eşin da kv de saygı duyacaktır.nihayetinde sen yapacaksın doğumu
Bana hic mantıklı gelmiyo. Yemek temizlik yapmicam eger gidersem onun dısında kendi evimdeki gibi rahat edemicem bunu anlatamıyrm siz bi dusunun siz bi dusunun denip duruyo. Bende diyorumki hamile kadinin bi yere gittigi nerde gorulmus anneler babalardan musait olanlar doguma yakin gelir geri kalan zaten dogumda yaninda olur. Ama yok anlatamiyoruz biz ve ben dogal olarak geriliyorum

Canım sen kendini hiç yorma.eşin anlatsın o anne babasının anlayacağı şekilde anlatır bence.yani tabiki mantıklı ve heryerde olan durum doğum yapan kadının yanına gider anne ya da kv si.tabiki Kv de gidebilirsin burda önemli olan senin nasıl rahat edeceğin.bi de senin Dr un filan var değil mi sonuçta bu haftaya kadar göründüğün doğuma h bilmediğin bi Dr a nasıl gideceksin eşine anlat bence eşin konuşsun ailesiyle

Ewt ya bende Kuran'ı meailinden okuyorum sürekli Arapçasını bilmediğim için ayetlerde çok karşılaştım ad'n ama bizim insanlarımız anlamını bu şekilde yanısıtıp yanıltıyor malesef yoksa keşke öyle olsa çok güzel olurdu

Kızlar ya bende e Bebek'ten geldim içim gitti ama eşim hiçbirşeyi aldırmadı daha erken 4 aylıgıZ dedi aslında nerden başlamam lazım ne almam Lazım onuda bilmiyorum :) buarada kızlar sağolsun eşim 2 gündür nohut pilav yapıyo ve benim midem kötü ya nohut dokunuyor olabilirimi hiç böyle olanınız varmı :/ bide çatlaklar içim ne kullanıyorsunuz

Son kararım :) tabiki evimde ve kv me en uzak mesafede :)) Allah için bir sıkıntımız olmadı bugüne kadar ama benim hamile ve lohusa olmam pek yaramıyor bizim ilişkimize. Tamamen benim tarafımdan kaynaklanan gıcık olma hali geçmiyor o dönemde :)))

Kayinvalideni tanımam lazım Bi getir göriyim yani kafa dengi iyi bi kadınsa rahat ederim diosan Kayinvalidenede kal ama annenler gelicek onlar için kötü bi durum ben olsam ewimde kalırım yani normal doğum başlasa bile hemen dogurmuosun canjm yetismen sıkıntı olmaz bence

Bu isin sonunda suclu olan biz olcaz adım gibi eminim iyilil yaramıyo bunlara diye herkese konusacak kv ama yok yani trilyon verseler istemiyorum. Konusacak bakalm bizi neler bekliyo

Bende e bebekten geldim aldım aldım geldim biz karı koca alıoz birbirimizi frenlenme yok Allah buyuk Allahın izniyle bişi olmaz ona emanetler.mide yanması ise ben şu içemiyorum yanıo diye gaviscon iyi geldi bu ara 3 gundur kullaniorum gerçi baya rahatım canım.gaz ise ztn nohut gaz yapar

Valla evimle hastane bir gün de çekse evimde geçirmek isterim her süreci ben kimsede kalamam rahat edemem doğumdan sonra sık banyo ediliyor normal doğumda daha zor evinde banyo etmesi kolay insanın o yüzden kaynanayı bırak annemde de kalmam oğlumda kaynanam hemen gitti tek kaldım 10 günlük çocukla anneme gittim mecbur eşimde işte oluyor lohusa halüsinasyonları goruyordum ben olmayan kediyi fareyi dusun artık anneme gittim 5 gün sonra evime geldim yapamadım tek başıma yıkadım el kdr bebeği oldu yattım hep koltukların üstünde ama evi gibisi yok insanın inan ki

insanın evi gibisi yok dimi :) bi an once 1sene sonrasi olsun istyrm bi kafam rahat etmedi su hamilelikte

Yok yok görme bencede yetisirim sonucta burdaki kadinlar nasi yetisti yani dimi :) 7-8aylikkem gidicem bebek 1aylikken 10saatlik yola cikicam bi daha beynim yaniyor dusundukce :)

Evet bende koymayı çok isterdim :) bende Arel'i tercih ettim en azından anlamı güzel :))

Yok yok görme bencede yetisirim sonucta burdaki kadinlar nasi yetisti yani dimi :) 7-8aylikkem gidicem bebek 1aylikken 10saatlik yola cikicam bi daha beynim yaniyor dusundukce :)
Canım bi de sen deki iyi niyetli bizi düşünüosun uz fln de ama benim içime sinmez rahatbedemem de.ki ztn lohusa halinle kimseyi cekemiosun ben öyle olmuştum biri olumsuz konussa batıo yipratir seni yorar psikolojik olarak.bide bebis babasından ayrı kalicak bişi olursa 1.5 saat yol gidersinde 10 saatlik yol 1 aylık bebekle sanada günah. Hemde sağlık ocağında aşıları yapilicak topuk kanı alinicak o vardır dimi ilçede

Orda daha rahay edecegim idda ediliyo iste
Bende anlatamyrm derdimi ne desem hayr bizde daha iyi vs.
bana da evimde kalmak mantikli geliyo da bu kadar iddali konusulunca dedim acaba benim kacirdgm bi noktami var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…