- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.241
var var :)) 2gundur yeteer diye ciglik atmamak icin zor tutuyorum kendimiCanım bi de sen deki iyi niyetli bizi düşünüosun uz fln de ama benim içime sinmez rahatbedemem de.ki ztn lohusa halinle kimseyi cekemiosun ben öyle olmuştum biri olumsuz konussa batıo yipratir seni yorar psikolojik olarak.bide bebis babasından ayrı kalicak bişi olursa 1.5 saat yol gidersinde 10 saatlik yol 1 aylık bebekle sanada günah. Hemde sağlık ocağında aşıları yapilicak topuk kanı alinicak o vardır dimi ilçede
Ayyy ne güzel ya neler alıyorsunuz banada yazın bari nerden başlayacağımı bileyim eşim nasılsa alıcaz erken diye durduruyorBende e bebekten geldim aldım aldım geldim biz karı koca alıoz birbirimizi frenlenme yok Allah buyuk Allahın izniyle bişi olmaz ona emanetler.mide yanması ise ben şu içemiyorum yanıo diye gaviscon iyi geldi bu ara 3 gundur kullaniorum gerçi baya rahatım canım.gaz ise ztn nohut gaz yapar
Eşim siz asla diyorumGünün sorusu benden gelsinHamileliginizin son 2ayını, dogumu, dogum sonrası 1aylık süreci hastaneye 1bucuk saat uzakliktaki ilcedeki evinizde mi gecirmek istersiniz yoksa hastaneye yarım saatlik mesafede oturan kv nizin evindemi gecirmek istersiniz.tabi bu kv nin evinde gecirmek icin once yaklasık 10saatlik yolu gitmeniz lazım dogal olarak esiniz yanınızda olamicak vs.
az cok neler diyeceginizi tahmin edebiliyorum ama ben cok gerginim sakinlesmem lazım
ne tatlı hamileler var bu topikte ♥ bende öyle diyorum esim yanımda olmalı diyorum nolcakmıs dogum zamanı gelip 10günlük iznini kullanıp donermis vs.Eşim siz asla diyorumkayinvalidede işleri yapmak zorunda hissediyorum ben kadin romatizma ve şeker hastası ayrıca 100 kilonun üstünde yani ona gidip de rahat etme gibi bi olasılığım yok o nedenle evimde oturur eşime bakitirim kendime burada okuyorum bazıları kayinvalide gelince rahat ediyorum diyor ama ben ne gitsem ne de o gelse rahat edemiyorum hep hizmet eden ben oluyorum o yardım etmek istiyo ama ben izin vermiyorum genelde. Bir de esimsiz orada kalmak beni cok sikar bi 6 aylik evliyiz yani o kadar hasir nesir degilim ailesiyle son aylarda iyice Nazlı olurum ben eşim olmayınca kim çekecek nazimi yani uzun sözün kısası evimde kalmayi tercih ederdim :)
Ona göre görüntülü arasa da olurne tatlı hamileler var bu topikte ♥ bende öyle diyorum esim yanımda olmalı diyorum nolcakmıs dogum zamanı gelip 10günlük iznini kullanıp donermis vs.
Sabırla hamilenin birilerinin ayagına gitmesinin rahatını bozmasının sacma oldugunu anlatmaya calısıcam. Sabrım tasıncada artk nolur bilmem :)
Ewt ya bende Kuran'ı meailinden okuyorum sürekli Arapçasını bilmediğim için ayetlerde çok karşılaştım ad'n ama bizim insanlarımız anlamını bu şekilde yanısıtıp yanıltıyor malesef yoksa keşke öyle olsa çok güzel olurdu
Canlar güzel anneler bana fikir verin lütfeen !!! Oğlumun adını giray,güray,yekta ' isimlerinden hangisi olmalı sizce çok kararsızım ikili uyumda yapsam nasıl yapıyım üç isimde kuranda geçiyo ben karar veremedim !!...
Gözün aydın tatlım darısı bizlere olsun inşallah hareketli olursa bulanık oluyor :)Merhaba Hanımlar,
Yoğun bir haftasonu geçirdim. Yazmaya fırsatım olmadı bir türlü. Cuma günü detaylıya girmiştim malumunuz. Hamdolsun herşey yolunda. Anormal bir durum yok dedi doktor. Darısı başınıza, hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inş.
Lakin yüzünü çok net göremedim bıcırığımın. İnternette gördüğüm detaylı fotoları çok netti. Benimkinde bir an yakaladık sonra bulandı. Sanırım hareketli olduğundan.HejaR12 @Catmom hayalim16 1cicek3bocek semurcan
Gözün aydın tatlım darısı bizlere olsun inşallah hareketli olursa bulanık oluyor :)
Canım kafamı toplayıp sabah yazarım sana etiketleyip az aliorum ben gerçi kızımdan kalan beyaz alt çok var üst az bizde diye konuşalım yarın bu konuyu genel kaçar tane ne almak lazımAyyy ne güzel ya neler alıyorsunuz banada yazın bari nerden başlayacağımı bileyim eşim nasılsa alıcaz erken diye durduruyoraynen doktordan daha geleli 2 gün oldu tekrar gidemem mide yanması gibi değil gazdır belki azıcık daha bekleyeyim bari soda falan içeyim belki gecer
Aminn inşallah canım güzel haberlerle gelirsinKizlar herseke kocaman sevgiler
perinatolog randevuma iki gun kaldi dualariniza ihtiyacim var benim icin en onemli muayne olacak Rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallah...
Kizlar herseke kocaman sevgiler
perinatolog randevuma iki gun kaldi dualariniza ihtiyacim var benim icin en onemli muayne olacak Rabbim hayirli haberler almayi nasip eder insallah...
O da gitmemi istemiyo anneler gelir doguma yardim etmeye diyo da karsi tarafa laf anlatilmiyo ki bu kadin cocuk erkek olacak diye ödü kopam biri. Bide ben hamile kalmadan once bi ruya gormustum hala etkisi var ustumde o yuzden oglum olursa 2.ismi esimin adı olcak.eger o olursa bakmam ben o cocuga dedi kadin bana. Resmen gelsin burda hayati zindan edeyim ona diyoOna göre görüntülü arasa da olurben senin yerinde olsam kayinvalideye cok bi sey diyemezdim ayni senin gibi ama eşime ağlardim en kötü ihtimal bu ağla yollamasın seni
O da gitmemi istemiyo anneler gelir doguma yardim etmeye diyo da karsi tarafa laf anlatilmiyo ki bu kadin cocuk erkek olacak diye ödü kopam biri. Bide ben hamile kalmadan once bi ruya gormustum hala etkisi var ustumde o yuzden oglum olursa 2.ismi esimin adı olcak.eger o olursa bakmam ben o cocuga dedi kadin bana. Resmen gelsin burda hayati zindan edeyim ona diyo
Canım endişelenme ben ılk hamılellıgmde hep soluyorum 9ay kustum bebegmde sorn yoktu sukur o bulantı cok farklı birşey yaaa bebegn saglıgı ile alakalı deil ama yinede dr la gorus istersn umarım gecer bıran onceArkadaşlar 20. haftalarda olup bulantı ve kusması olan var mı? Ben çok perişanım ya herkes solmuşsun diyo renk beniz attı iyice. Kendim için değil ama bebeğim için endişeleniyorum
Ozamn birazda ondan yiyelm bakalım buarada ben 5.ayıma girmil oldm deilmi yeniAnanas bebk için anne karnında kilo yapiomus canım anneye kilonyapmio ki diyet de kullanılması tavsiye edilen bi meyve içeriği bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?