2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
var var :)) 2gundur yeteer diye ciglik atmamak icin zor tutuyorum kendimi

Ayyy ne güzel ya neler alıyorsunuz banada yazın bari nerden başlayacağımı bileyim eşim nasılsa alıcaz erken diye durduruyor aynen doktordan daha geleli 2 gün oldu tekrar gidemem mide yanması gibi değil gazdır belki azıcık daha bekleyeyim bari soda falan içeyim belki gecer

Eşim siz asla diyorum kayinvalidede işleri yapmak zorunda hissediyorum ben kadin romatizma ve şeker hastası ayrıca 100 kilonun üstünde yani ona gidip de rahat etme gibi bi olasılığım yok o nedenle evimde oturur eşime bakitirim kendime burada okuyorum bazıları kayinvalide gelince rahat ediyorum diyor ama ben ne gitsem ne de o gelse rahat edemiyorum hep hizmet eden ben oluyorum o yardım etmek istiyo ama ben izin vermiyorum genelde. Bir de esimsiz orada kalmak beni cok sikar bi 6 aylik evliyiz yani o kadar hasir nesir degilim ailesiyle son aylarda iyice Nazlı olurum ben eşim olmayınca kim çekecek nazimi yani uzun sözün kısası evimde kalmayi tercih ederdim :)

ne tatlı hamileler var bu topikte ♥ bende öyle diyorum esim yanımda olmalı diyorum nolcakmıs dogum zamanı gelip 10günlük iznini kullanıp donermis vs.
Sabırla hamilenin birilerinin ayagına gitmesinin rahatını bozmasının sacma oldugunu anlatmaya calısıcam. Sabrım tasıncada artk nolur bilmem :)

Merhaba Hanımlar,
Yoğun bir haftasonu geçirdim. Yazmaya fırsatım olmadı bir türlü. Cuma günü detaylıya girmiştim malumunuz. Hamdolsun herşey yolunda. Anormal bir durum yok dedi doktor. Darısı başınıza, hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inş.
Lakin yüzünü çok net göremedim bıcırığımın. İnternette gördüğüm detaylı fotoları çok netti. Benimkinde bir an yakaladık sonra bulandı. Sanırım hareketli olduğundan. HejaR12 @Catmom hayalim16 1cicek3bocek semurcan

Ona göre görüntülü arasa da olur ben senin yerinde olsam kayinvalideye cok bi sey diyemezdim ayni senin gibi ama eşime ağlardim en kötü ihtimal bu ağla yollamasın seni

Ben de bu duruma çok üzülüyorum. Saçma sapan siteler türedi, dertleri anca reklam almak. Resmen uydurma isimler ve manalar var. İsim ararken dikkatli olmak lazım. Arapça kökenli denen çoğu ismin aslı yok ya da Arapça kelimelerin bozulmuş hali. Lina da tam Arapça bir kelime değil ayette "linetin" diye geçiyor.

"Mâ gata’tum min lînetin ev terektumûhâ kâimeten alâ usûlihâ fe bi iznillâhi ve li yuhziyel fâsikîn.

Hurma ağaçlarından kestikleriniz veya kökleri üzerinde kaim kılarak (dikili olarak) bıraktıklarınız da ancak Allah’ın izniyledir ve bu, fasıkların perişan olmaları içindir." Haşr Suresi 5. Ayet

Canım Giray ve Güray Türkçe isimler. Yekta ise Farsça bildiğim kadarı ile. Hiçbiri Arapça değil yani. Kuran'da geçtiği bilgisini nerden edindin?

Gözün aydın tatlım darısı bizlere olsun inşallah hareketli olursa bulanık oluyor :)

Canım kafamı toplayıp sabah yazarım sana etiketleyip az aliorum ben gerçi kızımdan kalan beyaz alt çok var üst az bizde diye konuşalım yarın bu konuyu genel kaçar tane ne almak lazım

Ona göre görüntülü arasa da olur ben senin yerinde olsam kayinvalideye cok bi sey diyemezdim ayni senin gibi ama eşime ağlardim en kötü ihtimal bu ağla yollamasın seni
O da gitmemi istemiyo anneler gelir doguma yardim etmeye diyo da karsi tarafa laf anlatilmiyo ki bu kadin cocuk erkek olacak diye ödü kopam biri. Bide ben hamile kalmadan once bi ruya gormustum hala etkisi var ustumde o yuzden oglum olursa 2.ismi esimin adı olcak.eger o olursa bakmam ben o cocuga dedi kadin bana. Resmen gelsin burda hayati zindan edeyim ona diyo

Ooooo feci... hiç gitme derim hatta ziyarete bile gidilmez ona, torununa caninin canina oyle diyen kadin evlat olsa sevilmez sen sevme onu bence ayrıca senin masum günahsiz yavruna o lafi ediyorsa o kayinvalide her lafı hak ediyo demektir tavrını koy gitme derim

Geçenlerde birileri isim sormuştu ben kızım olacağı için kız adı araştırıyorum manasi güzel olsun istiyorum hafız gelinim iz var onu görevlendirdim size de fikir olsun diye paylaşıyorum
Hanne: Hz Meryem in annesi
Karen: saf, arı, temiz
Mahinur: ay yuzlu güzel
Amine Lena: Lena bizden biri demek
Liya Sabrın: en güzeli
Simdilik bunlar var o bana buldukça B3n de yazarım isim arayışında olanlara belki fikir olur

Arkadaşlar 20. haftalarda olup bulantı ve kusması olan var mı? Ben çok perişanım ya herkes solmuşsun diyo renk beniz attı iyice. Kendim için değil ama bebeğim için endişeleniyorum

Arkadaşlar 20. haftalarda olup bulantı ve kusması olan var mı? Ben çok perişanım ya herkes solmuşsun diyo renk beniz attı iyice. Kendim için değil ama bebeğim için endişeleniyorum
Canım endişelenme ben ılk hamılellıgmde hep soluyorum 9ay kustum bebegmde sorn yoktu sukur o bulantı cok farklı birşey yaaa bebegn saglıgı ile alakalı deil ama yinede dr la gorus istersn umarım gecer bıran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…