2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar hepinize merhaba, ancak yazabiliyorum. Hayırla geldik, olaylı geldik.
Sabah kalktığımda öğürtülerim oldu, Paris'te alanda safra cıkardım. Uçuş rahat gecti ancak ne Zaman pantolonumun belini düzeltsem öğürtüler basladı. Nitekim uçaktan inip de pasaporta yürürken kala kaldım ve kustum içimde ne varsa yerlere, yetişemedim bile poşete.

Eklentiler

• image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 97
Geçmiş olsun canım ve hoşgeldin sefalar getirdin. Ben de tam bulantısı devam eden vae mı diye sormuştum. Bebek çok hareketliyse de olurmuş. Sen hareketlerini hissediyomusun çok hareketli mi? Benimki hiç durmuyo yarım saat falan uyuyor sonra tekrar başlıyo hoplama zıplama tekmeleme ittiriyo içerden öyle bi ittiriyo ki diyorum şimdi çıkıvericek. O zamanlarda da aşırı bulantım kusmam oluyo

Canım endişelenme ben ılk hamılellıgmde hep soluyorum 9ay kustum bebegmde sorn yoktu sukur o bulantı cok farklı birşey yaaa bebegn saglıgı ile alakalı deil ama yinede dr la gorus istersn umarım gecer bıran once
Doktor normal dedi ama çevrem çok tepki gösteriyor. kusmaman lazım neden kusuyon allah allah bu zamana kadar kusulur muymuş yok sararmışım yok solmuşum vs vs beynim bulandı hiç yoktan evhama başladım

Hoşgeldinnn semurcum.çok çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki?üşüttün mü yoksa bulantın kusman filan oluyo muydu gebelikten dolayı?

Kızlar kanamam oldu biraz sabah olsun da doktorumu arayim başka sorun olmadan tek derdim şu anda kanamayla ilgili fikri plan var mı Allah korusun tecrübesi olan var mı demek istemem kimseye yasatmasin Allah ım fikri olan var mı diyorum lütfen bir şey söyleyin lütfen annem diyor ki kıza hamile olduğunda arada az da olsa olur ben sana hamileyken oluyordu ayaklarını dik havaya uzan

Can'ım sakin ol
Kanama miktarını takip et
Pes kullan ve ne ölçüde bak artıyor mu azalıyor mu veya bitti mi diye
Benim de kanamalarım oluyor
Ve on gün önce hastanede kaldım vs
Korkma miktarını ölç dr una haber ver
Belki eşiğim aşağıdadır belki başka şey
9 ay kanaması olan insanlar var

Doktor normal dedi ama çevrem çok tepki gösteriyor. kusmaman lazım neden kusuyon allah allah bu zamana kadar kusulur muymuş yok sararmışım yok solmuşum vs vs beynim bulandı hiç yoktan evhama başladım
Ağzı olan konuşuyor düşünmeden ölçüp tartmadan
Gel de dellenme
Mide bulantısı olmayan bana bile neler dediler nazar ettiler
Şimdi o laf edenler hasta zor günümde arayıp sormuyorlar bile

Olurmu cnm ben varya su ıcsem kusuyrdum olu gibi bir hamileliğim vardı herks acıyrdu bana haftada 2.3serum yıyordm ama bebek saglıklıydı cok skr bu bunyeyle alakalı dr bebek alır vştaminini diyordu yinede yemeye bak sen kussanda o alıyorms alacgını ztn cevrendekılerede bakmaa onları dınlesenn oooo

Çok teşekkür ederim canım az bişey peçeteye geldi pembe olması da beni tedirgin etmişti sana da çok geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım ped kullanıyorum bakalım sağlıkla dogarlar İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun annem de senin gibi söyledi insan yine de korkuyor danışma ihtiyacı hissediyor

Benım başlarda yoktu son bir aydır sürekli bulantılar im başladı özellikle şu icince midem bulanıyor takma cevreni ben de buraya yazıyordum kızlar bende bulantı neden yok diye ilk aylarda son bir aydır yaşıyorum özellikle sabahları kahvaltıdan önce şu içtiysem anlayacağın bence bulantı nin zamanlaması yoktur diye düşünüyorum benim de şimdi hafif bir kanamam oldu onun için endiseleniyorum sabah ilk işim doktorumu aramak olacak

aylinciğim, sabrım taşınca demişsin, bence o sabrın bir an önce taşsın canımın içi, biz saygısızlık etmemek adına bu kadar sıkılıp daralırken kimsenin umurunda olmuyor maalesef. bize de saygıda kusur etmedik diye madalya da takmıyorlar. iş terbiyesizlik boyutuna gelmediği sürece o sabrın hemen bitmiş olsun ki daha fazla düşünüp, kendine eziyet etme :))

selametle kaynanalar :)))

Selamlar kızlar. Bugün biraz kasıklarım ağrıyor. Yuruyemedim,uzanmaya çalıştım oğlumdan fırsat buldukça.

Super_anne1411 canim birilerinin baskısı altında doğumunu ve lohusaliğini yaşayamazsin. Doğum yapmış bir anne olarak söylüyorum ev rahatlığını ararsın. Tuvaletin, banyon, kıyafetlerinin rahatlığı. Ki göğüslerim yara oldu emzirirken,mecbur ilacı sürup gogusu açık tutmak zorunda kalıyorsunuz. Kayınpederin olduğu bi evde lohusa bi gelin nasıl rahat edermiş. Bırak KV küssün ya da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen sen ol lohusaligini ne anne evinde ne KV evinde geçirme. Gelmek isteyen bi zahmet buyursun. Benim KV bana 10gun baktı iyi kötü sağolsun. Ama KV nin rafından kafama pamuk düşse "ah kafam" derim. Lohusalikta cinleri tepesinde geziyor insan. Eşinden seni destekliyorsa eğer evinde sen her şeyin üstesinden gelirsin. Ben de cahil halimle on günlük bebekle başbaşa kaldım. Aman iyi ki KV gitti ben yine ölür biter bu çocuğa kendim bakarım dedim. Ki baba evime bile gitmem doğum için,eşinin varliğini,senin nazini çekmesini ararsin

Ay 2,5kg dı yine dogmadı bari budefa alsn dıyrm hehe hayrlısı olsn Demesnler yine dogurmdm 3kg cık cock
3 kg çocuk doğurmak sağlıklı bebek dogur mak anlamına gelmiyor.ben 2,5 kg doğmuşum,bu yasima kadar hiç bir ağır hastalık dönemleri geçirmedim. Yerim yerim hic kilo almam. Hiç takılma sen.halt etmiş onlar :)

Ben mesela su şişesi kaldırsam, öğürüyorum. Tayt giysem öğürüyorum. Sabah evde başladı öğürtüler, İstanbul'a inene dek öğürdüm, iner inmez de kustum ne varsa Bebek hareketli ama bendeki durumda alakası ne derece bilemiyorum. Yarın öğreneceğiz, kontrolüm 12'de.

semurcan hoşgeldin canimm.gecmis olsun kusmussun fln ama Yol stresiyle başladı belkide bende olur çünkü öyle kaç gün önceden.cok şükür sağ salim geldiniz sefalar getirdijiz

İşte bilemiyoruz bakıyoruz hep başka anlamlar çıkıyo yanılıyolar insanları napıcam bilmiyorum bende

Günaaaydııınn ♥ herkes icin cok cok guzel bi gun olur umarım :) denizbatiekin anneme anlatıcam birazdan aralarında tatlı tatlı halletsinler :) insanbuL ah o dediklerini bide anlatabilsem daha dogrusu anlayıp kabullenseler keske.. kim yardım etmek istiyosa gelir gerisi de isterse ömür boyu konusmasın hiic umrumda degil @Nurmuratkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…