- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.841
Demekki tek ben değilmişimOluyor ara ara tatlım dun bi çiğ köfte yiyim ddm ağzımdan burnumdan çıktılaroluyor sabahları özellikle
Can'ım hamilelere asi oluyor mu sağlık ocağından beni hic aramadılar 17. Haftadayım ben mi gitsem biTetanoz aşısını da sordum şimdi doktoruma, 20 ve 24. haftalarda yaptıralım dedi. Bir de konserve ton balığı yassaaah dediMoralim çok bozuldu Ağlıyorum şu an
Duuy sen de duy Taylan Kümeli, hani yenebilirdi hamilelikte ? Hı ?(
Can'ım hamilelere asi oluyor mu sağlık ocağından beni hic aramadılar 17. Haftadayım ben mi gitsem bi
ay saol canım bende arayacaklar sanıyordum20.haftamda gideceğim ben doktorum öyle söyledi. Aramalarını da bekleme bence, çok bekleyen gördüm öyle :)
ay saol canım bende arayacaklar sanıyordumgec kaldığım bisey yoktur inşallah hic aramadılar da
Tetanoz aşısını da sordum şimdi doktoruma, 20 ve 24. haftalarda yaptıralım dedi. Bir de konserve ton balığı yassaaah dediMoralim çok bozuldu Ağlıyorum şu an
Duuy sen de duy Taylan Kümeli, hani yenebilirdi hamilelikte ? Hı ?
http://www.vidivodo.com/taylan-kumeli-gebelik-ton-baligi-ve-somon
Bastım eksiyi !
Ben de severim ne guzel aksamlari ton balıklı salata yapıp yerdim yemek olmayinca. Lakin fazla civa içeriyor diye yemeyin diyorlar. Ayrica mezgit, kalkan, levrek gibi dip balıklari da yasak. En iyisi hamsi, istavrit gibi yüzey balıklarıymis.
DraconianX nbr?millet nerde
Canım buz koysaydın şişmesini engellerdi.şişer morarırsa ve çok sert düştüyse mutlaka Dr a götürün.mide bulantısı kusma bayılma filan yoksa Allah'ın izniyle bişey olmaz.ama sen yine de eşini ikna edebilirsen Dr a götürünYa kızlar eşim oğlumu koltuğun kenarından halısiz sert zemine kafa ustu dusurdu. Elim Ayağım boşaldı çat diye ses duyunca. Şimdi de Dr a goturmeyelim sağlıklı çocuğu hasta edeceksin hastanede diyor. Buz felan da koydurmadi oğlum ağlamaktan.
Ya kızlar eşim oğlumu koltuğun kenarından halısiz sert zemine kafa ustu dusurdu. Elim Ayağım boşaldı çat diye ses duyunca. Şimdi de Dr a goturmeyelim sağlıklı çocuğu hasta edeceksin hastanede diyor. Buz felan da koydurmadi oğlum ağlamaktan.
Iyiyim bende şimdi işten geldim yemek yedim uzandım:)))keyfim acayip yerinde anlayacağın:))Esra Erol mu izlesem napsam:))))Esra Erol izleyip Obaaaa makarna yiyorlar nerede olacaklar
İyiyim çok şükür, sen nasılsın ?
Biz koydurmadı aglamaktan. Kusma bayılma yok şuan takipteyim. Oynuyor. Ama içim rahat etmiyor bi turluCanım buz koysaydın şişmesini engellerdi.şişer morarırsa ve çok sert düştüyse mutlaka Dr a götürün.mide bulantısı kusma bayılma filan yoksa Allah'ın izniyle bişey olmaz.ama sen yine de eşini ikna edebilirsen Dr a götürün
Iyiyim bende şimdi işten geldim yemek yedim uzandım:)))keyfim acayip yerinde anlayacağın:))Esra Erol mu izlesem napsam:))))
Ben öyle çıkamıyorum işte canim hastaneye gidiş problemli bizim. Şuan ağlamıyor hatta oyuna daldı ama bisey olmuş mudur onun korkusu sardı beni. Kafatasın da çatlak felan belli eder mi kendiniNasıl ya, kafa üstü hem de! Ben çocuğu kaptığım gibi çıkarım valla öyle durumda. Ağlıyor mu hala oğlun ?
Uykusu gelirse uyutma bi kaç saat.parkenin üzerine filan mı düştü bişey olmaz inşallahBiz koydurmadı aglamaktan. Kusma bayılma yok şuan takipteyim. Oynuyor. Ama içim rahat etmiyor bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?