2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Can'ım hamilelere asi oluyor mu sağlık ocağından beni hic aramadılar 17. Haftadayım ben mi gitsem bi

ay saol canım bende arayacaklar sanıyordum gec kaldığım bisey yoktur inşallah hic aramadılar da

Yanlış anlama da sağlık ocağı bu sonuçta :) Ben şahsen güvenmem, o yüzden onlara bırakıp da beni çağırmalarını beklemem. Haftam gelince giderim, vurun kardeşim der gelirim evime :)

Ben de severim ne guzel aksamlari ton balıklı salata yapıp yerdim yemek olmayinca. Lakin fazla civa içeriyor diye yemeyin diyorlar. Ayrica mezgit, kalkan, levrek gibi dip balıklari da yasak. En iyisi hamsi, istavrit gibi yüzey balıklarıymis.

Eve gelirken aldım ben de bir heyecanla salatayı yaptım, tam konserveyi açacaktım ki bir şey dürttü beni, sor kızım DraconianX doktoruna dedi Ucundan aldım ama yine nefsimi körelttim ! Mutluyum ! Gururluyum !

Ya kızlar eşim oğlumu koltuğun kenarından halısiz sert zemine kafa ustu dusurdu. Elim Ayağım boşaldı çat diye ses duyunca. Şimdi de Dr a goturmeyelim sağlıklı çocuğu hasta edeceksin hastanede diyor. Buz felan da koydurmadi oğlum ağlamaktan.

Canım buz koysaydın şişmesini engellerdi.şişer morarırsa ve çok sert düştüyse mutlaka Dr a götürün.mide bulantısı kusma bayılma filan yoksa Allah'ın izniyle bişey olmaz.ama sen yine de eşini ikna edebilirsen Dr a götürün

Nasıl ya, kafa üstü hem de! Ben çocuğu kaptığım gibi çıkarım valla öyle durumda. Ağlıyor mu hala oğlun ?

Biz koydurmadı aglamaktan. Kusma bayılma yok şuan takipteyim. Oynuyor. Ama içim rahat etmiyor bi turlu

Iyiyim bende şimdi işten geldim yemek yedim uzandım:)))keyfim acayip yerinde anlayacağın:))Esra Erol mu izlesem napsam:))))

Fox u aç da haber izle
Aman iyi olsun keyfin, dün girmek istemedim hiç çok etkileniyorum böyle şeylerden. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Sağ salim doğuralım başka bir şey istemiyorum

Nasıl ya, kafa üstü hem de! Ben çocuğu kaptığım gibi çıkarım valla öyle durumda. Ağlıyor mu hala oğlun ?
Ben öyle çıkamıyorum işte canim hastaneye gidiş problemli bizim. Şuan ağlamıyor hatta oyuna daldı ama bisey olmuş mudur onun korkusu sardı beni. Kafatasın da çatlak felan belli eder mi kendini

O anki panikle eşimin koluna da indirmişim bir tane. Akşama kadar çocuğun peşinde geziyorum başına bi iş gelmesin diye. Adama iki dk emanet ediyorum hep onun yanında oluyor ne oluyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…