2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayyyy teskkur ederis teyse si.ya ben kızıma vermedim fikrim yine vermemek canım ya ağlayinca susturucu oluo ama ne biliyim ben sağlıklı bulmuyorum emzikleri bende emmemisim ztn

bence çok güzel canım. tuluma ben de bakmıştım yapılışı da çok basit.
eğer çok fazla kişiye bebek şekeri vermeyeceksen kendin rahatlıkla yapabilirsin bence.

50 60 tame yapsam yeter die düşünüyorum bebişime yelek başladım onu bitireyim buna başlayım bu hafta sonu :) bitince yelegide atarım size

Canım greenmom duydun mu acaba? Bu aralar nette çok denk geldi instagramda da yesilanne diye bakabilirsin. Herkes çok övüyor ama daha fiyat karşılaştırması yapmadım
duymadım canım maalesef. inceledim baktım şimdi de pek ayrıntılı yazmamışlar. bitkisel- organik- yeşil falan iyi reklamasyon yapmışlar ama ayrıntı yok :) araştırmak lazım, deterjan sektöründe çok bilgim yok bilen birine sormak lazım. şimdi ne desem boş. şahsi fikrim bitkisel-doğal-yeşil- doğal- vs. vs. bu kadar abartılıyosa pek rağbet etmemek yönünde.

ayy ben çok temizlik meraklısıyım çocuğum yerleri yalasa kafayı yerim heralde. ben de günde kaç ıslak mendil kullanıyorum haddi hesabı yok.hamilelikte ıslak mendili bıraktım. şimdi de el yıkıyorum günde bin defa. ayy inanamıyorum benim çocuğum da mı yerleri yalıycak. allahımmmm ömür boyu unutamammm çocuğa baktıkça aklıma gelir yaptıkları

Greenmom ürünlerini kullanan bir tanıdığım var hatta bana da kesinlikle onu önerdi kullandığımdan beri kendi çamaşırlarımızı da onunla yıkıyorum dedi, ben almayı düşünüyorum misam

doğu'yu benim yerime koccaman sulu sulu öpersen barışırız

50 60 tame yapsam yeter die düşünüyorum bebişime yelek başladım onu bitireyim buna başlayım bu hafta sonu :) bitince yelegide atarım size
evdeysen yapılır tabi canım ben 30 tane yapıcaktım tulumdan ama cesaret edemedim açıkçası. çünkü hem çok tecrübem yok hem de çalışıyorum. kolay gelsin canım

Ben de yapılmasından yanayım canım.Oğlum doğalı 12 sene oldu o zaman da iki doz yapılmıştı, bir sıkıntı yaşamadım... Dün ilk dozu yaptırdım bir ay sonra ikinciye gel dedi.

İyiki kızımda gebelik dönemi başlayıp doğum sonrası dewam eden 5 dozu wurdurmusum daha wurulmama gerek yok 20 yıl kadarcik=))) ilk gebeliği olanlar takip edip 5 doz wurulsunlar 2. Gebelik için kolaylik
Canım benim oğlanın zamanında iki doz yapılıyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum bir ay sonra ikinci doz yapılacak bakalım

evdeysen yapılır tabi canım ben 30 tane yapıcaktım tulumdan ama cesaret edemedim açıkçası. çünkü hem çok tecrübem yok hem de çalışıyorum. kolay gelsin canım

bende çalışıyorumda hafta sonu akşam falan tek tek yapim dedim bende çok deneyiml değilim ama daha zamanımız var nasılsa şansımı denicem kaç tane çıkarabilirsem :)

bende çalışıyorumda hafta sonu akşam falan tek tek yapim dedim bende çok deneyiml değilim ama daha zamanımız var nasılsa şansımı denicem kaç tane çıkarabilirsem :)

bence yaparsın çok zaman alan birşey değil annem yapıyordu ondan biliyorum.

Slm kızlar dün Dr gittim uclu tarama sonuçları iyi çıktı ve Dr ayrıntılı ultrason istedi bir hafta sonrasına gün verdiler o zaman tekrar gidecem.Bu arada Ankara da oturan arkadaşlar Altinparkta fuar var bebek ürünleri çok uygun gitmek isteyenlere duyurulur.

Canım benim oğlanın zamanında iki doz yapılıyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum bir ay sonra ikinci doz yapılacak bakalım
Gebelikte 2 doz cankm hala ama gebelik sonrası 3 doz daha belli aralıklarla yapılınca işte ömürlük koruma oluo.senin oğlus kaç yaşında bu arada

Hanım hanım ! Geldim yüzüme söyle bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…