- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.821
El emeği ya en Güzeli bayıldımm bence ikisindende yap
Ayyyy teskkur ederis teyse si.ya ben kızıma vermedim fikrim yine vermemek canım ya ağlayinca susturucu oluo ama ne biliyim ben sağlıklı bulmuyorum emzikleri bende emmemisim ztnSnn o kızın güzellik abidesi resmen minnoş :) anasının kızı :) emzik vereceğim ben yine ya emzik rahatlık bence doğuyu zorla 25 gunlukken alıştırdım kocaman emziği verdim ağzına pekmeze batırıp eşim eve geldi şok oldu kızsada başlarda sonradan baktım tıkıp duruyor ağzına
bence çok güzel canım. tuluma ben de bakmıştım yapılışı da çok basit.
eğer çok fazla kişiye bebek şekeri vermeyeceksen kendin rahatlıkla yapabilirsin bence.
duymadım canım maalesef. inceledim baktım şimdi de pek ayrıntılı yazmamışlar. bitkisel- organik- yeşil falan iyi reklamasyon yapmışlar ama ayrıntı yok :) araştırmak lazım, deterjan sektöründe çok bilgim yok bilen birine sormak lazım. şimdi ne desem boş. şahsi fikrim bitkisel-doğal-yeşil- doğal- vs. vs. bu kadar abartılıyosa pek rağbet etmemek yönünde.Canım greenmom duydun mu acaba? Bu aralar nette çok denk geldi instagramda da yesilanne diye bakabilirsin. Herkes çok övüyor ama daha fiyat karşılaştırması yapmadım
kızlar merhabalar,
nasılsınız, umarım herşey yolundadır herkes için. biliyorum ki yolunda olmayan arkadaşlarım var maalesef. hepsi için dua ediyorum ve en hayırlısı ne ise o olsun diliyorum. yaşadıklarınızın yanında benim soru ve sıkıntılarım vız gelir biliyorum. allahım hepimiz için hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah.
birşey danışmak istiyorum sizlere ancak konularımızla alakasız :)
aranızda tupperware yapan varsa bana özelden mesaj yollayabilir mi??
danışmak istediğim birşeyler var. şimdiden teşekkür ederim :))
kızlar merhabalar,
nasılsınız, umarım herşey yolundadır herkes için. biliyorum ki yolunda olmayan arkadaşlarım var maalesef. hepsi için dua ediyorum ve en hayırlısı ne ise o olsun diliyorum. yaşadıklarınızın yanında benim soru ve sıkıntılarım vız gelir biliyorum. allahım hepimiz için hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah.
birşey danışmak istiyorum sizlere ancak konularımızla alakasız :)
aranızda tupperware yapan varsa bana özelden mesaj yollayabilir mi??
danışmak istediğim birşeyler var. şimdiden teşekkür ederim :))
ayy ben çok temizlik meraklısıyım çocuğum yerleri yalasa kafayı yerim heralde. ben de günde kaç ıslak mendil kullanıyorum haddi hesabı yok.hamilelikte ıslak mendili bıraktım. şimdi de el yıkıyorum günde bin defa. ayy inanamıyorum benim çocuğum da mı yerleri yalıycak. allahımmmm ömür boyu unutamammm çocuğa baktıkça aklıma gelir yaptıklarıBizimkilerde yalayacak biliyor musunbiz emzikleri 40 kez yıkarken onlar biz mutfağa gidene kadar 40 kere yerlerden ağızlarına alacaklar ne kdr korusakta anlamayacaklar eoeyce zaman pis den cız dan :) bnm oğlan daha bu sene pis şeylere dokunmuyor duşun artık cnm şimdi titiz oldu çok fazla kaka yapsa totoma sabun sık yıka diyor ellerini günde çok kez yıkar dışarı ıslak mendilsiz çıksak zindan olur o gün bize
doğu'yu benim yerime koccaman sulu sulu öpersen barışırızMalum yarın anam karı gelecek :) evciğimi temizlimde gelip iş görmesin burda koca şimdi gitti işe bende başlar temizliğe opuyorum hepiciğinizi ❤matsiyahoje ciğim takılıyorum bu arada bacım ne diyorsan harfi harfine haklısın ama işte beynim söz dinlemiyor
Aminn canım benim hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah:)Ayyy çok şükürr çok ama çok sevindimm:) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arya'nı :) gözün aydın olsun canım allah tekrarını yaşatmasın inşallahh...
evdeysen yapılır tabi canım ben 30 tane yapıcaktım tulumdan ama cesaret edemedim açıkçası. çünkü hem çok tecrübem yok hem de çalışıyorum. kolay gelsin canım50 60 tame yapsam yeter die düşünüyorum bebişime yelek başladım onu bitireyim buna başlayım bu hafta sonu :) bitince yelegide atarım size
Ben de yapılmasından yanayım canım.Oğlum doğalı 12 sene oldu o zaman da iki doz yapılmıştı, bir sıkıntı yaşamadım... Dün ilk dozu yaptırdım bir ay sonra ikinciye gel dedi.Canım çok dinlemiyorlar gebeleri :) yengem hemen 2.ye hamile kaldı. Normalde 5 yıl koruyuculuğu var ; ben yaptırdım 1 sene önce demiş ebeye; ebe yine de yapalım ne olur ne olmaz demiş yaptırmış o da. Doktorun zaten riskli gruptaysan söyler sana yaptırma vs diye onun haricinde tüm doktorlar da yapılması taraftarı...
Canım benim oğlanın zamanında iki doz yapılıyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum bir ay sonra ikinci doz yapılacak bakalımİyiki kızımda gebelik dönemi başlayıp doğum sonrası dewam eden 5 dozu wurdurmusum daha wurulmama gerek yok 20 yıl kadarcik=))) ilk gebeliği olanlar takip edip 5 doz wurulsunlar 2. Gebelik için kolaylik
evdeysen yapılır tabi canım ben 30 tane yapıcaktım tulumdan ama cesaret edemedim açıkçası. çünkü hem çok tecrübem yok hem de çalışıyorum. kolay gelsin canım
bende çalışıyorumda hafta sonu akşam falan tek tek yapim dedim bende çok deneyiml değilim ama daha zamanımız var nasılsa şansımı denicem kaç tane çıkarabilirsem :)
Gebelikte 2 doz cankm hala ama gebelik sonrası 3 doz daha belli aralıklarla yapılınca işte ömürlük koruma oluo.senin oğlus kaç yaşında bu aradaCanım benim oğlanın zamanında iki doz yapılıyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum bir ay sonra ikinci doz yapılacak bakalım
Balon kısmını nasıl yaptın ya elyaf ve keçe mi kullandn bende sırf balonlar ve bulut yapicamdakızlar bende kapı süsü yapıyorum tamamlanmadı henüz tülü falan eksik isim yazıcam belki fikir verir diye sizinle paylaşayım dedim.
Hihihi :) bnm ağzım zatenDraconianX kdr laf yapmıyor o bi başka hatun :) biliyorum bu arada por çoz olayını oldurur adamı o gebelikte çamaşır suyuna dikkat ediyorum balık falan pişmemişse kullanmıyorum çamaşır makinesine de beyazlara atıyorum sorun kalmıyor ev silerken hiç kullanmam banyoyu da bu aralar sadece klozete dokuyorum o kdr nefesim kesiliyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?