2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım iyi yapıyorsun bence; neye ne kadar dikkat etsek o kadar kar; ben de arada sırada makyaj yapıyorum. Bebek olmasa bile cilt için sağlıklı değil. Bir de sen işin içindesin ne güzel içindekileri okuyunca bile anlıyorsundur; kim bilir bilmeden neler kullanıyorum

İyiki kızımda gebelik dönemi başlayıp doğum sonrası dewam eden 5 dozu wurdurmusum daha wurulmama gerek yok 20 yıl kadarcik=))) ilk gebeliği olanlar takip edip 5 doz wurulsunlar 2. Gebelik için kolaylik

Canım greenmom duydun mu acaba? Bu aralar nette çok denk geldi instagramda da yesilanne diye bakabilirsin. Herkes çok övüyor ama daha fiyat karşılaştırması yapmadım

En son görümceme gittiğimizde işemedi banyosuna girmedi pis kokuyor diyor kadının banyosu pis değil kokusu yok diye takılıyor çocuk düşünsene bez taktırıp ona işedi inatçı işte sanırım o da karısına çektirecek yeneriz inşallah kuzum

Canım gereksiz değil, Allah korusun bebeğin kordunu kesilirken tetanoz olmas riski var. Bu riski alma bence....Bebek için zararlı değil tetanoz aşısı

Ayyy çok şükürr çok ama çok sevindimm:) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arya'nı :) gözün aydın olsun canım allah tekrarını yaşatmasın inşallahh...

Bnm makinem philips marathon su hazneli değil haznesi var ama kuru hazne bana olmuyor o durum maalesef bacım

Aaa çok mantıklı bu aklıma gelmemişti :)) Bu da dursun kenarda :))

Bizimkilerde yalayacak biliyor musun biz emzikleri 40 kez yıkarken onlar biz mutfağa gidene kadar 40 kere yerlerden ağızlarına alacaklar ne kdr korusakta anlamayacaklar eoeyce zaman pis den cız dan :) bnm oğlan daha bu sene pis şeylere dokunmuyor duşun artık cnm şimdi titiz oldu çok fazla kaka yapsa totoma sabun sık yıka diyor ellerini günde çok kez yıkar dışarı ıslak mendilsiz çıksak zindan olur o gün bize

Nasıl yani ? Dün ben de yaptırdım aşıyı hiç öyle bişey söylemedi ki benim geçmiş gebeliklerimi biliyor... Öyle bir şey olsa yapmazdı bu riski asla almazdı..

Canım çok dinlemiyorlar gebeleri :) yengem hemen 2.ye hamile kaldı. Normalde 5 yıl koruyuculuğu var ; ben yaptırdım 1 sene önce demiş ebeye; ebe yine de yapalım ne olur ne olmaz demiş yaptırmış o da. Doktorun zaten riskli gruptaysan söyler sana yaptırma vs diye onun haricinde tüm doktorlar da yapılması taraftarı...

Bu yüzden napioruz bacım emzik vermioruz bebişlere ya hiç hijyenik deil.bwnim kızım gaz cikarinca kendi kokusundan kacio

Bu yüzden napioruz bacım emzik vermioruz bebişlere ya hiç hijyenik deil.bwnim kızım gaz cikarinca kendi kokusundan kacio
Snn o kızın güzellik abidesi resmen minnoş :) anasının kızı :) emzik vereceğim ben yine ya emzik rahatlık bence doğuyu zorla 25 gunlukken alıştırdım kocaman emziği verdim ağzına pekmeze batırıp eşim eve geldi şok oldu kızsada başlarda sonradan baktım tıkıp duruyor ağzına

Bende aynı sıkıntıdayım ama galiba yaptırmıcam çünkü bi çok dr yaptırmasanda olur sonuçda evde doğum yapmıcaksın diyolar

Canım doğru ama hastahanelere ne kadar güvenebilirsin; olduktan sonra dünya kadar tazminat alsan ne olur canın yandıktan sonra... Haberlerde görüyoruz sezaryende bile bazen annenin içinde neler unutuyorlar. Kullandıkları aletlerin biri steril olmasa ve sana dank gelse.... tabi bunlar kötü senaryo belki 1/1000 ama riske girmeye değmez bence. Çünkü yaptırmanın sana ya da bebeğe bir zararı yok...

canım şöyle söyliyim kısaca makyaj malzemesi ciltte uzun süre kalıp emildiği için tercih etmiyorum.
özellikle fondoten zaten iyi değil. roll onlar vs de aynı sebepten.
parfüm oda spreyi gibi şeyler de tanecikleri ciğerlere yapıştığı için kullanmıyorum.
oje içindeki asetondan dolayı kullanırken ve silerken asetonu ciğerlere çektiğimiz için kullanmıyorum.
duş jellerinin çoğu paraben içeriyor diye ve doğal olmadığı için kullanmıyorum. birçok şampuan da aynı şekilde.
kimyacı olmaya gerek yok. bu konuda sen de hassas düşünüyorsan basit bi mantıkla çoğunun zararını tahmin edersin.
ha bu yaptıklarım %1 fark ediyordur bebek için. belki o kadar bile fark etmiyordur. belki de boşuna çabalıyorum ama bu konuda hassasım biraz.

Malum yarın anam karı gelecek :) evciğimi temizlimde gelip iş görmesin burda koca şimdi gitti işe bende başlar temizliğe opuyorum hepiciğinizi ❤ matsiyahoje ciğim takılıyorum bu arada bacım ne diyorsan harfi harfine haklısın ama işte beynim söz dinlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…