2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben öyle çıkamıyorum işte canim hastaneye gidiş problemli bizim. Şuan ağlamıyor hatta oyuna daldı ama bisey olmuş mudur onun korkusu sardı beni. Kafatasın da çatlak felan belli eder mi kendini

Gözlem altında tut bakalım kanama, şişme Arya'nın da dediği gibi kusma olursa o zaman sıkıntı. Ama seninki oynamaya başlamış bile sen içini ferah tut bir gözünü de ondan ayırma. Hem neredesin ki sen bu arada ?

insanbuL canim gecmis olsun kuzuya Allahin izniyle bisey olmaz gözet le uyutma bikac saat kusma gozlerde kayma falan olursa kötü keske bi goturebilseydiniz dra.korkudan aglamistir simdi susmus oynuyormus demekki cok kötü değil biyeri catlasa susmazdi

Hihihi bebek 6 aylık olunca dicen ki dişleri kaşınıyor sürekli parmağımı ısırıyor ne bulsa dişlerini kaşımaya çalışıyor oooo hey gidi tombik gün gelecek yazacaksın buraya

O anki panikle eşimin koluna da indirmişim bir tane. Akşama kadar çocuğun peşinde geziyorum başına bi iş gelmesin diye. Adama iki dk emanet ediyorum hep onun yanında oluyor ne oluyorsa.
Canım çok geçmiş olsun ya olucak bisiyin önüne geçilmio maalesef. Allah beterin den korusun bişi olmamıştır izle hareketlerini kusma gözlerde kayma olmuo sa sıkıntı yok bide uyutma 3 4 saat düşmeden sonra

Oy kurban olurum behlulum bnm ama annesi eşin haklı gerçekten doğu ilk yürüdüğu zamanlarda yatak odasında dolaba kafasını sert vurdu dustu çok fena bide heryer bakmıyor kustuda gittik şişli etfale akşam üstüydü tomografi çektiler ufacık çocuğa bişi çıkmadı ama hayatımın pişmanlığı oldu çektirmek tomografi iyi değil şimdi mecbur oğlana da çekerler hiç goturme hareket takibi yap hareketlerinde tuhaflık varmı diye takip et geçmiş olsun cnm ya doğu şuan günde cok kez koltuk tepesinden dusuyor morardığı oluyor şiştiği oluyor öyle öyle buyucekler artık Allah beterinden saklasın

Gebelikte 2 doz cankm hala ama gebelik sonrası 3 doz daha belli aralıklarla yapılınca işte ömürlük koruma oluo.senin oğlus kaç yaşında bu arada
Benim oğlan 12 yaşında Can'ım koca delikanlı :)) martta gidince sorayım bakalım beşe tamamlayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…