- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.861
Keşke parke olsa, bizim lojmanlara salak gibi her yere fayans döşemişler. İnşallah canim.çok sagolUykusu gelirse uyutma bi kaç saat.parkenin üzerine filan mı düştü bişey olmaz inşallah
Keşke bi Dr a götürebilseniz ya içinizde rahat ederdiKeşke parke olsa, bizim lojmanlara salak gibi her yere fayans döşemişler. İnşallah canim.çok sagol
Ben öyle çıkamıyorum işte canim hastaneye gidiş problemli bizim. Şuan ağlamıyor hatta oyuna daldı ama bisey olmuş mudur onun korkusu sardı beni. Kafatasın da çatlak felan belli eder mi kendini
Hihihiayy ben çok temizlik meraklısıyım çocuğum yerleri yalasa kafayı yerim heralde. ben de günde kaç ıslak mendil kullanıyorum haddi hesabı yok.hamilelikte ıslak mendili bıraktım. şimdi de el yıkıyorum günde bin defa. ayy inanamıyorum benim çocuğum da mı yerleri yalıycak. allahımmmm ömür boyu unutamammm çocuğa baktıkça aklıma gelir yaptıkları
Canım çok geçmiş olsun ya olucak bisiyin önüne geçilmio maalesef. Allah beterin den korusun bişi olmamıştır izle hareketlerini kusma gözlerde kayma olmuo sa sıkıntı yok bide uyutma 3 4 saat düşmeden sonraO anki panikle eşimin koluna da indirmişim bir tane. Akşama kadar çocuğun peşinde geziyorum başına bi iş gelmesin diye. Adama iki dk emanet ediyorum hep onun yanında oluyor ne oluyorsa.
Opmem mi teyzoşdoğu'yu benim yerime koccaman sulu sulu öpersen barışırız
Noldu kız sarma bana zaten belim kopuyor çocukda bayıldı acından karnımda yemek yemeyi unuttum ya bgnHanım hanım ! Geldim yüzüme söyle bakayım
Oy kurban olurum behlulum bnm ama annesi eşin haklı gerçekten doğu ilk yürüdüğu zamanlarda yatak odasında dolaba kafasını sert vurdu dustu çok fena bide heryer bakmıyor kustuda gittik şişli etfale akşam üstüydü tomografi çektiler ufacık çocuğa bişi çıkmadı ama hayatımın pişmanlığı oldu çektirmek tomografi iyi değil şimdi mecbur oğlana da çekerler hiç goturme hareket takibi yap hareketlerinde tuhaflık varmı diye takip et geçmiş olsun cnm ya doğu şuan günde cok kez koltuk tepesinden dusuyor morardığı oluyor şiştiği oluyor öyle öyle buyucekler artık Allah beterinden saklasınYa kızlar eşim oğlumu koltuğun kenarından halısiz sert zemine kafa ustu dusurdu. Elim Ayağım boşaldı çat diye ses duyunca. Şimdi de Dr a goturmeyelim sağlıklı çocuğu hasta edeceksin hastanede diyor. Buz felan da koydurmadi oğlum ağlamaktan.
rEsra Erol bitse de herkes başlığa geri dönse Hayat bayram olsa falan
Bitti ve işte geldim burdayımEsra Erol bitse de herkes başlığa geri dönseHayat bayram olsa falan
Benim oğlan 12 yaşında Can'ım koca delikanlı :)) martta gidince sorayım bakalım beşe tamamlayacakmıGebelikte 2 doz cankm hala ama gebelik sonrası 3 doz daha belli aralıklarla yapılınca işte ömürlük koruma oluo.senin oğlus kaç yaşında bu arada
Bi daha doğurcan yaniBenim oğlan 12 yaşında Can'ım koca delikanlı :)) martta gidince sorayım bakalım beşe tamamlayacakmı
Aynen doğurucam 36 yaşındayım Can'ım :) biraz geç kaldım ama olsunBi daha doğurcan yaniallah bağışlasın oğlun maşallah delikanliymjs genç anne lerdenmisin
Doğur Doğur bende doğurcam 3. Yü ya.nasip demkki böylesi hayirlisiymis senin içine diğerini ara vermesin dimi çok.Aynen doğurucam 36 yaşındayım Can'ım :) biraz geç kaldım ama olsun
Bitti ve işte geldim burdayımo da olmasa ne izlicez kizzz
Can'ımJellyfish_ neredesin Gül'üm
Adım Can değil benim!İşte geldim buradayım! Bundan sonra yazılı yoklama yapacağım!
Tekrarı nin tadi tuzu olmaz anam canlısı warkenTekrarını izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?