- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.901
Ben üzmek istemedim Catmom u o bana salatalık yollicakti hem ARAMİZDA DUYGUSAL BAĞ VARYa sen de kıvırma şimdi bir öyle diyorsun bir böyle ohoo.
Ben üzmek istemedim Catmom u o bana salatalık yollicakti hem ARAMİZDA DUYGUSAL BAĞ VAR
Harbiden ha ne oldu o bebek salatalıklarYıl oldu be ahaha. Hesap ver Jellyfish_
Sen de Gül koyarsan olur
Ben de gidiyorum, BUNUNLA aynı yerde başbaşa durmam !Ben beyim le film keyfi yapıcam şimdi kavga etmeden döwüşun
Evet canımcim buldum yedim çok saol demen yeterdi
Ben de gidiyorum, BUNUNLA aynı yerde başbaşa durmam !
Yürü git len! Ben de kendi kendime takılırım ohh bomboş topic at koştur.
At mı ? Sen kendine At mı demek istedin ?
Valla 3. Yü düşünmüyor değilim bakalım kısmet... İki sene sonra olabilirDoğur Doğur bende doğurcam 3. Yü ya.nasip demkki böylesi hayirlisiymis senin içine diğerini ara vermesin dimi çok.
Geçen bnm ki de hastane donuşu çocuğun kolunu çıkarıyordu az kaldı çat etti resmen ama üzüldu akşama kadar çıkmamıştır dimi diyip durdu erkekler biraz daha rahat biz anneler hep kotu ihtimalleri düşünüp ona göre onlem alıyoruz ama onlar çocuk olduğunu unutuyorlar bişi olmaz dedikleri tek lafO anki panikle eşimin koluna da indirmişim bir tane. Akşama kadar çocuğun peşinde geziyorum başına bi iş gelmesin diye. Adama iki dk emanet ediyorum hep onun yanında oluyor ne oluyorsa.
2 sene sonra birlikte yumurtlama takibi yapıp hamile kalıyoruz o zaman kızlarValla 3. Yü düşünmüyor değilim bakalım kısmet... İki sene sonra olabilir
Gulum dalım çiçeğim diye çağırıp sonra bütün gün uğraşıyor senle bakCan'ımJellyfish_ neredesin Gül'üm
Çok sukur şişlik dışında bi anomali olmadı. Çok sagolun kızlar. Ben yerimi söylemiyor kimseye :) gizli ben :)Gözlem altında tut bakalım kanama, şişme Arya'nın da dediği gibi kusma olursa o zaman sıkıntı. Ama seninki oynamaya başlamış bile sen içini ferah tut bir gözünü de ondan ayırma. Hem neredesin ki sen bu arada ?
Vuhuuuu süper olur kuzum2 sene sonra birlikte yumurtlama takibi yapıp hamile kalıyoruz o zaman kızlaray doğurmaya gelmişim dünyaya resmen düşünsenize birini çıkarmadan ötekini düşünüyoruz çalışkan hatunlarız biz
Catlasa susmazdı değil mi canim ya. Cok sukur iyi gorünuyo simdilik. Sabah aşı oldu onunda biraz halsizligi var. Aile hekimliğinden döndüğümüzde bayağı bi ağlama krizine girdi durduk yere. Bi de bu olay olunca nazar demiştir dedi annem.insanbuL canim gecmis olsun kuzuya Allahin izniyle bisey olmaz gözet le uyutma bikac saat kusma gozlerde kayma falan olursa kötü keske bi goturebilseydiniz dra.korkudan aglamistir simdi susmus oynuyormus demekki cok kötü değil biyeri catlasa susmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?