2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar,

Ayrıntılı için bu isimlerden birine giden var mı?

1- Recep Has
2- Arda Lembet
3- Murat Yayla

O anki panikle eşimin koluna da indirmişim bir tane. Akşama kadar çocuğun peşinde geziyorum başına bi iş gelmesin diye. Adama iki dk emanet ediyorum hep onun yanında oluyor ne oluyorsa.
Geçen bnm ki de hastane donuşu çocuğun kolunu çıkarıyordu az kaldı çat etti resmen ama üzüldu akşama kadar çıkmamıştır dimi diyip durdu erkekler biraz daha rahat biz anneler hep kotu ihtimalleri düşünüp ona göre onlem alıyoruz ama onlar çocuk olduğunu unutuyorlar bişi olmaz dedikleri tek laf

Valla 3. Yü düşünmüyor değilim bakalım kısmet... İki sene sonra olabilir
2 sene sonra birlikte yumurtlama takibi yapıp hamile kalıyoruz o zaman kızlar ay doğurmaya gelmişim dünyaya resmen düşünsenize birini çıkarmadan ötekini düşünüyoruz çalışkan hatunlarız biz

Çok sukur şişlik dışında bi anomali olmadı. Çok sagolun kızlar. Ben yerimi söylemiyor kimseye :) gizli ben :)

Vuhuuuu süper olur kuzum gelsin bebişler , belki kızı buluruz hem

Catlasa susmazdı değil mi canim ya. Cok sukur iyi gorünuyo simdilik. Sabah aşı oldu onunda biraz halsizligi var. Aile hekimliğinden döndüğümüzde bayağı bi ağlama krizine girdi durduk yere. Bi de bu olay olunca nazar demiştir dedi annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…