- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.941
Ben oğlus için yumurtlama testi aldım buralara üye deildim okuodum ama hep.adet sonrası sık ilişkiyle kız oluo çevremde herkeste böyle bendede bi doktorda bunu doğruladı.kiz sperm leri yumurtlama ya kadar canlı kalabilirmjs erkekler hemen ölüomus.yumurtalamaya kadar yaşayan kız sperm ler yumurtlama olunca hemen yapisiomus.yumurtalama günü olan ilişkide ise erkekler çabuk ölüo ama çok hızlı olduğu için hemen yapisiomus mantık bu gbi.ama ben namazimi kıldım oğlus olsun diye dua mi ettim elimden geleni yaptım takdir rabbimden bekledim çok şükür 2 side oldu.allah sizlerede sağlıklı hayırlı kız evlatlar nasip etsin.oglum olsa bende çok heves ederdim kızım olsun diye olmayan aranıo illakiOlabilir bak. Ya sen beş ay önce nerdeydinneyse üçüncüye garanti konusacaksan eğer yaparım ben de bir tane daha :)
Yine oğlan olursa alıp başım nere gidem ben köyüme gideremAyyyy delü ya güldürdün beni korku filminin ortasında. Ben size kız için taktik vercem söz =)))
Yani 3. Ya kız olursa bu riske girilmesmj yaaaa
3 oğlus olur ne güzel işte olsun sağlıklı hayırlı ewlat lar olsunlarda şaka bi yana ama rabbim nasip etsin ya birer kız dua ediom sizeYine oğlan olursa alıp başım nere gidem ben köyüme gideremsen 3 oğlan duğunu yapmak nedir biliyor musun kızın kilosu kdr altın istiyor bu kız anaları
Ay yok cnm ya insan çocuğunu tanır sorun olsa anlarsın korkma iyi paşa mrk etmeCanim daha önce de dustu oğlum ama bu defa öyle bi çat! Diye ses duydum ki ben başka odadaydim sese koştum. Biraz da hamileliğin verdiği hassasiyet herhalde ağlamaya başladım panik olmuşum. Bir de bu kafa travmalarinin sonuçları ilerde kendini gösterebiliyor Allah korusun.
Ay yok cnm ya insan çocuğunu tanır sorun olsa anlarsın korkma iyi paşa mrk etmeCanim daha önce de dustu oğlum ama bu defa öyle bi çat! Diye ses duydum ki ben başka odadaydim sese koştum. Biraz da hamileliğin verdiği hassasiyet herhalde ağlamaya başladım panik olmuşum. Bir de bu kafa travmalarinin sonuçları ilerde kendini gösterebiliyor Allah korusun.
Cansın sağol kuzum Allah razı olsun inşallah bunu büyütür doğu okula başlayınca yaparım bitane daha :)3 oğlus olur ne güzel işte olsun sağlıklı hayırlı ewlat lar olsunlarda şaka bi yana ama rabbim nasip etsin ya birer kız dua ediom size
Ne güzel maşallah sana kuzum. Eşimde bu istek olduktan biz 3.Allah izin verirse yapıcaz heralde. Az önce oğluma bak oyuncaklarını güzel oyna daha kardeşlerin de oynayacak diye bana takılıyor :) bu söylediklerini unutmayim benBen oğlus için yumurtlama testi aldım buralara üye deildim okuodum ama hep.adet sonrası sık ilişkiyle kız oluo çevremde herkeste böyle bendede bi doktorda bunu doğruladı.kiz sperm leri yumurtlama ya kadar canlı kalabilirmjs erkekler hemen ölüomus.yumurtalamaya kadar yaşayan kız sperm ler yumurtlama olunca hemen yapisiomus.yumurtalama günü olan ilişkide ise erkekler çabuk ölüo ama çok hızlı olduğu için hemen yapisiomus mantık bu gbi.ama ben namazimi kıldım oğlus olsun diye dua mi ettim elimden geleni yaptım takdir rabbimden bekledim çok şükür 2 side oldu.allah sizlerede sağlıklı hayırlı kız evlatlar nasip etsin.oglum olsa bende çok heves ederdim kızım olsun diye olmayan aranıo illaki
Canım küçükken benim de başıma demir sandalye düşmüştü doktor gece ututmayın takip edin dedi. Annem öyle yapmıştı. Çok şükür sıkıntı çıkmadı istersen gece uyutma başımda bekle tabi ciddi bi çarpma olduysaBen öyle çıkamıyorum işte canim hastaneye gidiş problemli bizim. Şuan ağlamıyor hatta oyuna daldı ama bisey olmuş mudur onun korkusu sardı beni. Kafatasın da çatlak felan belli eder mi kendini
Ayyy hayırlısıyla o günler gelsin de isterse yeri yalasın isterse terlik kemirsin :))Hihihibebek 6 aylık olunca dicen ki dişleri kaşınıyor sürekli parmağımı ısırıyor ne bulsa dişlerini kaşımaya çalışıyor oooo hey gidi tombik gün gelecek yazacaksın buraya
Ayyy hayırlısıyla o günler gelsin de isterse yeri yalasın isterse terlik kemirsin :))
Eşler deki potansiyel neden böyle bilmem ben 2.yi doğurma dan adam 4 çoçuk demeye başladı benim yolum uzunNe güzel maşallah sana kuzum. Eşimde bu istek olduktan biz 3.Allah izin verirse yapıcaz heralde. Az önce oğluma bak oyuncaklarını güzel oyna daha kardeşlerin de oynayacak diye bana takılıyor :) bu söylediklerini unutmayim ben
At fava bekle canım kesin şikayet ederim bigün :)Bunu kaydedelimilerde lazım olur tombik çim şikayet ettgin siralarda
ben de aynıyımm...çamaşır suyu ve cif manyağı benim adımBende tam bir kimyasal dostuyum resmenneredeyse ev silme suyuna yumuşatıcı katıyorum iyi koksun diye bende ayrı bir manyağım işte
evt bana da sağlık ocağındaki ebe tetanoz aşısı için en uygun haftaların 24.haftadan sonrası olduğunu ve düşük riski oluşturduğundan,daha önceki haftalarda yapılmasnın sakıncalı olduğun söyledi ve mutlaka drun onayı olması gerkeiyormuş vurmaları için.en oğlumda hastnede aptırmıştım.bunda daha drum git yaptı demedi.arıntılı usg için 3 martta gidince soracağım druma tetanoz aşısını ayrıntısıylaNasıl yani ? Dün ben de yaptırdım aşıyı hiç öyle bişey söylemedi ki benim geçmiş gebeliklerimi biliyor... Öyle bir şey olsa yapmazdı bu riski asla almazdı..
Vuhuuuu süper olur kuzumgelsin bebişler , belki kızı buluruz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?