2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yaa işte bağzıları da çok konuşuyorsun falan demiş, hani bunu @duamnur falan söylese anlayacağım ama 1cicek3bocek söylüyor bir de düşünebiliyor musun
Puuu snn tekrarını bile izlemem kiiii kesin sen doğduğun zaman konuşmaya başlamışsındır anneciğin ah anneciğin kadıncağız gelsede anlatsa seni burda bi

Aminn canim. Takipteyim şuan çok sağol. Haklısın olacağı varmış. Ben de çok panik yaptığımı sonradan kendime gelince farkettim.

Canim daha önce de dustu oğlum ama bu defa öyle bi çat! Diye ses duydum ki ben başka odadaydim sese koştum. Biraz da hamileliğin verdiği hassasiyet herhalde ağlamaya başladım panik olmuşum. Bir de bu kafa travmalarinin sonuçları ilerde kendini gösterebiliyor Allah korusun.

idilduam ın tuzu kuru bak kızı doğurdu hayatını garantiy aldı oğlanda yolda bize bi kız gerek yoksa bu oğlanlar bizi darülacezeye goturur bakmaz valla
Kesinlikle şimdi totomun dibinden ayrılmıyor ama kızı buldumu yüzüme bakmaz... Vah başımıza gelene kızı bulmamız lazım bacıııımmm

ağına düşürdü beni
Yokken biraz dedikodusunu yapayımda dejarj olayım bunun havası 2 gün sonra soner yavrum merak etme hatun kişi DraconianX varya tam burda sana bana ona buna sataşırken bebeği uyanacak pıt pıt gaz çıkart meme ver bebeğe onlarla uğraşırken ben burda profesyonel anne olaraktan en önden gideceğim

Bizimki de çok üzüldü peşinde takip ediyor. Çocuğun orasına burasına bakıyor surekli. Bana da kızdı neden panikliyosun çocuk daha cok agliyor diye :) haklı gerçekten :) soğuk kanlı olmak gerekir her zaman

idilduam ın tuzu kuru bak kızı doğurdu hayatını garantiy aldı oğlanda yolda bize bi kız gerek yoksa bu oğlanlar bizi darülacezeye goturur bakmaz valla
Ayyyy delü ya güldürdün beni korku filminin ortasında. Ben size kız için taktik vercem söz =)))

Geçmiş olsun Can'ım çocuklar düşe kalka büyüyor maalesef , merak etme bişeycik olmaz Allah'ın izniyle

Aaa hadi ya ilk defa duyuyorum. Ben oglumda yumurtlama takibi yapmıştım ama bunda saldim gitti yine de irkek ben de bi bozukluk olabilir
Belki erken yumurtalmissin canimcim.her ay aynı zman da yumurtalanmio çünkü. Not alın taktikleri wercem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…