- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.921
PuuuYaa işte bağzıları da çok konuşuyorsun falan demiş, hani bunu @duamnur falan söylese anlayacağım ama1cicek3bocek söylüyor bir de düşünebiliyor musun
Aminn canim. Takipteyim şuan çok sağol. Haklısın olacağı varmış. Ben de çok panik yaptığımı sonradan kendime gelince farkettim.Canım çok geçmiş olsun ya olucak bisiyin önüne geçilmio maalesef. Allah beterin den korusun bişi olmamıştır izle hareketlerini kusma gözlerde kayma olmuo sa sıkıntı yok bide uyutma 3 4 saat düşmeden sonra
Vuhuuuu süper olur kuzumgelsin bebişler , belki kızı buluruz hem
Asla olmaz tek başıma iktidara gelirim ben
ağına düşürdü beniGulum dalım çiçeğim diye çağırıp sonra bütün gün uğraşıyor senle bakJellyfish_ cuğum aldanma sen bu hatuna
Canim daha önce de dustu oğlum ama bu defa öyle bi çat! Diye ses duydum ki ben başka odadaydim sese koştum. Biraz da hamileliğin verdiği hassasiyet herhalde ağlamaya başladım panik olmuşum. Bir de bu kafa travmalarinin sonuçları ilerde kendini gösterebiliyor Allah korusun.Oy kurban olurum behlulum bnm ama annesi eşin haklı gerçekten doğu ilk yürüdüğu zamanlarda yatak odasında dolaba kafasını sert vurdu dustu çok fena bide heryer bakmıyor kustuda gittik şişli etfale akşam üstüydü tomografi çektiler ufacık çocuğa bişi çıkmadı ama hayatımın pişmanlığı oldu çektirmek tomografi iyi değil şimdi mecbur oğlana da çekerler hiç goturme hareket takibi yap hareketlerinde tuhaflık varmı diye takip et geçmiş olsun cnm ya doğu şuan günde cok kez koltuk tepesinden dusuyor morardığı oluyor şiştiği oluyor öyle öyle buyucekler artık Allah beterinden saklasın
At yarışı mı nan noluyor burda
Kesinlikle şimdi totomun dibinden ayrılmıyor ama kızı buldumu yüzüme bakmaz... Vah başımıza gelene kızı bulmamız lazım bacıııımmmidilduam ın tuzu kuru bak kızı doğurdu hayatını garantiy aldı oğlanda yolda bize bi kız gerek yoksa bu oğlanlar bizi darülacezeye goturur bakmaz valla
Yokken biraz dedikodusunu yapayımda dejarj olayımağına düşürdü beni
Yumurtlama dan önce sık ilişki de kız oluo tam yumurtlamada çalışınca oğlus oluo tecrübe ile sabitVuhuuuu süper olur kuzumgelsin bebişler , belki kızı buluruz hem
Bizimki de çok üzüldü peşinde takip ediyor. Çocuğun orasına burasına bakıyor surekli. Bana da kızdı neden panikliyosun çocuk daha cok agliyor diye :) haklı gerçekten :) soğuk kanlı olmak gerekir her zamanGeçen bnm ki de hastane donuşu çocuğun kolunu çıkarıyordu az kaldı çat etti resmen ama üzüldu akşama kadar çıkmamıştır dimi diyip durdu erkekler biraz daha rahat biz anneler hep kotu ihtimalleri düşünüp ona göre onlem alıyoruz ama onlar çocuk olduğunu unutuyorlar bişi olmaz dedikleri tek laf
Aha taktikte geldiYumurtlama dan önce sık ilişki de kız oluo tam yumurtlamada çalışınca oğlus oluo tecrübe ile sabit
Aaa hadi ya ilk defa duyuyorum. Ben oglumda yumurtlama takibi yapmıştım ama bunda saldim gitti yine de irkekYumurtlama dan önce sık ilişki de kız oluo tam yumurtlamada çalışınca oğlus oluo tecrübe ile sabit
Ayyyy delü ya güldürdün beni korku filminin ortasında. Ben size kız için taktik vercem söz =)))idilduam ın tuzu kuru bak kızı doğurdu hayatını garantiy aldı oğlanda yolda bize bi kız gerek yoksa bu oğlanlar bizi darülacezeye goturur bakmaz valla
Geçmiş olsun Can'ım çocuklar düşe kalka büyüyor maalesef , merak etme bişeycik olmaz Allah'ın izniyleBizimki de çok üzüldü peşinde takip ediyor. Çocuğun orasına burasına bakıyor surekli. Bana da kızdı neden panikliyosun çocuk daha cok agliyor diye :) haklı gerçekten :) soğuk kanlı olmak gerekir her zaman
Belki erken yumurtalmissin canimcim.her ay aynı zman da yumurtalanmio çünkü. Not alın taktikleri wercem sizeAaa hadi ya ilk defa duyuyorum. Ben oglumda yumurtlama takibi yapmıştım ama bunda saldim gitti yine de irkekben de bi bozukluk olabilir
Yaz kızımAha taktikte geldi1cicek3bocek not alalım lazım olacak bunlar bize :)
Aynen öyle canim sağol. İnşallah hiç bisey olmasın evlatlarimizaGeçmiş olsun Can'ım çocuklar düşe kalka büyüyor maalesef , merak etme bişeycik olmaz Allah'ın izniyle
Çok doğru bu bebeğimde tescilledim ben bunu ben tam yumurtlama günü tek ilişki ile hamile kaldım oğlan 2side ama kız surprizdi saldım çayıra durumuAha taktikte geldi1cicek3bocek not alalım lazım olacak bunlar bize :)
Olabilir bak. Ya sen beş ay önce nerdeydinBelki erken yumurtalmissin canimcim.her ay aynı zman da yumurtalanmio çünkü. Not alın taktikleri wercem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?