2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yarın ilk iş doktorumu arayıp sorayım o zaman. Aşı ile ilgili hiç bişey dememişti zaten sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gittiğimde karambolden yaptı ebe gelmişken yapayım diye. Ama dediğim gibi benim durumumu biliyorken böyle bir riske gireceğini hiç sanmıyorum

Yumurtlama dan önce sık ilişki de kız oluo tam yumurtlamada çalışınca oğlus oluo tecrübe ile sabit
ben hamile kaldığım ay 2 kez ilişk oldu :) evt tam 2 kez çünkü eşimin dkkan açılışı vardı ben de koşturmacadydım.dolayısıyla birbirimzi göremediğimiz hemen yatıp uyusak dediğimiz zamandı.24 gündür adet düzenim 11 yada 12.gün yumurtlama günümdür.biz de 12. ve 15. gün ilişkide bulunduk.sonuç dr a göre 12.yani tam yumurtlama günümde hamile kalmışım ve kız :)

işte bu gibi durumlarda dr un bilgisi olmalı bencede..ben asla içbirşey için sağlık oc.güvenmiyorum zaten :)

@gvn1907
D Daisymom

Ben görmemişim arkadaşların yazdıklarını, yumurtlama döneminden önce sevişin :))

Xx ler yavaş ama sağlam gidiyorlar, xy ler hızlı ama çok fire vererek gidiyorlar. İçeride 2-3 güne kadar yaşayacak olan spermlerin Xx olmaları lazım ki yumurtaya hoop girsinler :))
Ayrıca kadının çok istekli olması vajinal salgıyı arttırdığı için xy lere yardımcı oluyor. Siz siz olun yumurtlamadan önce ve isteksiz olun :)))

Kızlar ve küçük kuzuları bugün ayrı kaldık çok misafirim vardı yarın mesajları okuycm şimdilik öptüm sizi umarım hepiniz iyisinizdir

Ay bende aynı şeyi düşünmştm doğumdan gitmesin hemen bizi de hazırlasınkçlar doğuma üzülrm valla ben gitmem söz verym o günleri bi görsek

Ay karbonatı nasıl sürdün ben hiç duymadım anlatsana

Ben okul bitince yapcm ya ikinciyi 4 sene sonrada bana eşlik edermisiniz acep

Ben
Dogru soyluyorsun canim ben sadece koltukalti kullanyrm da ama dusunuyorum iste kullanmasam mi diye insan kullanmadan da duramiyor ay yaz da geliyor

Kizlar biraz ozel olacak ama yardiminiza ihtiyacim var bebegin esi asagida oldugu icin kanamasi olup esiyle beraber olmaya devam eden var mi ya doktor bana sorun olmaz dedi ama ben cok korkuyorum

Kizlar biraz ozel olacak ama yardiminiza ihtiyacim var bebegin esi asagida oldugu icin kanamasi olup esiyle beraber olmaya devam eden var mi ya doktor bana sorun olmaz dedi ama ben cok korkuyorum

Eşiğim aşağıda ve ilişki yasak dedi dr im
Zaten yasak demese de tedbirli olmak adına bırakırdım
Ama herkesin durumu farklı
Sadece dikkat et derim ben

Ben Cidde'n şaşırdım
Hemşire bana en uygun zamanın 16-20 hafta arası olduğunu söyledi
Zararlı vs de demedi
Dr uma sormadım da ben
Allan korusun zaten nasipleri varsa bu dünyada inşaallah sağsalim gelecek yavrularımız
Ama bu bilgi farklılığı beni şaşırttı

Hayırlı sabahlar ve iyi haftasonları hamişler. Dün doktora gittik oğluşumuzu gördük. 18+3 tü dün ve 237 gr 18~19 cm. Ama kesenin arkasına geldi tam göremedik. Hiçbirşey yiyip içmememe rağmen iyi gidiyor dedi doktor. hap yutamıyorum yutsamda bulantı yapıyor ve hergün kusuyorum. Balık et yemiyorum. Doktor Bulantın varsa içmeyebilirsin kan değerlerin şimdilik iyi ama 6. Aydan itibaren zorunlu dedi en azından şu zamanları olumsuz atlatmadığıma sevindim.

Ayrıca @bebisimgel i bende merak ediyorum inşallah herşeyi yolundadır.

Cnm bende sendenim. benimde kızım 12 yaşında ve bende 36 yaşındayım. Demekki izmirliler böyle yapıyo hep. yanlış hatırlamıyorum dimi izmirliydin sen.
Yaklaştın sayılır Can'ım eşim İzmirli. Antalya'da yaşıyoruz adanalıyım... Böylesi hayırlıymış diyorum yoksa hayallerimde bu kadar ara vermek yoktu, ama oğlum en büyük yardımcım ve kıskançlık derdi de yok. Eminim senin kızın da sana yardımcı oluyordur :)

Evet istek konusu da çok önemli.bende bunları araştırıp mastır yapan kendim var saniodum meğer batı deniz de hatmetmis konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…