- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.961
Yarın ilk iş doktorumu arayıp sorayım o zaman. Aşı ile ilgili hiç bişey dememişti zaten sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gittiğimde karambolden yaptı ebe gelmişken yapayım diye. Ama dediğim gibi benim durumumu biliyorken böyle bir riske gireceğini hiç sanmıyorumevt bana da sağlık ocağındaki ebe tetanoz aşısı için en uygun haftaların 24.haftadan sonrası olduğunu ve düşük riski oluşturduğundan,daha önceki haftalarda yapılmasnın sakıncalı olduğun söyledi ve mutlaka drun onayı olması gerkeiyormuş vurmaları için.en oğlumda hastnede aptırmıştım.bunda daha drum git yaptı demedi.arıntılı usg için 3 martta gidince soracağım druma tetanoz aşısını ayrıntısıyla
Sen şimdiden söyle not alıyoruz @gvn1907 le şimdidenKızlar, o sırada bana haber verin taktik vereceğim size kız için :))
ben hamile kaldığım ay 2 kez ilişk oldu :) evt tam 2 kez çünkü eşimin dkkan açılışı vardı ben de koşturmacadydım.dolayısıyla birbirimzi göremediğimiz hemen yatıp uyusak dediğimiz zamandı.24 gündür adet düzenim 11 yada 12.gün yumurtlama günümdür.biz de 12. ve 15. gün ilişkide bulunduk.sonuç dr a göre 12.yani tam yumurtlama günümde hamile kalmışım ve kız :)Yumurtlama dan önce sık ilişki de kız oluo tam yumurtlamada çalışınca oğlus oluo tecrübe ile sabit
işte bu gibi durumlarda dr un bilgisi olmalı bencede..ben asla içbirşey için sağlık oc.güvenmiyorum zaten :)Yarın ilk iş doktorumu arayıp sorayım o zaman. Aşı ile ilgili hiç bişey dememişti zaten sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gittiğimde karambolden yaptı ebe gelmişken yapayım diye. Ama dediğim gibi benim durumumu biliyorken böyle bir riske gireceğini hiç sanmıyorum
Ay bende aynı şeyi düşünmştm doğumdan gitmesin hemen bizi de hazırlasınkçlar doğuma üzülrm valla ben gitmem söz verym o günleri bi görsekGünaydın güzellikler :) yrn anneciğim gelecek bana onun sevincini yaşamakla beraber 17. Haftama girmenin mutluluğunuda yaşıyorum çok şukur bu günlerimize topikte jindam dan sonra en ufaklardan biride bizizdoğumu düşündüm bir an doğurup kaçmayın sakın he bizler sizi sizde @jindam la bizi yollayacaksınız :) hayırlı cumalar olsun rabbim tüm dualarımızı kabul etsin tüm bekleyişlerimizi hayrıyla sonlandırsın
Ay karbonatı nasıl sürdün ben hiç duymadım anlatsanaDellenme kızmatsiyahoje kadar olmasa da bende kimyasallara ambargo koyuyorum yavaştan :) bulaşık makinesine parlatici yerine elma sirkesi koyuyorum. Makineyi bozar diyorlar ama bozsun benim ve ailemin bozulmasından daha önemli değil
Saç kremi kullanirdim,kullanmiyorum. Roll on lar en tehlikelerinden ama vazgecemiyorum ondan. Yine de doğumdan sonra bebeğim emerken etkilenmesin diye koltuk altına karbonat kullandım ve sonuca inanamadim mis mis
Ben okul bitince yapcm ya ikinciyi 4 sene sonrada bana eşlik edermisiniz acep2 sene sonra birlikte yumurtlama takibi yapıp hamile kalıyoruz o zaman kızlaray doğurmaya gelmişim dünyaya resmen düşünsenize birini çıkarmadan ötekini düşünüyoruz çalışkan hatunlarız biz
Ay evet yumurtlamadan önce çalışma yaptıj ve kızzzzYumurtlama dan önce sık ilişki de kız oluo tam yumurtlamada çalışınca oğlus oluo tecrübe ile sabit
Dogru soyluyorsun canim ben sadece koltukalti kullanyrm da ama dusunuyorum iste kullanmasam mi diye insan kullanmadan da duramiyor ay yaz da geliyorher zaman zararlı canım bi kimyacı olarak söylüyorum. ama çok aşırı bi zararı yok hamile değilken. hamileyken kullanmamanı tavsiye ederim. ben parfüm deodorantı bıraktım makyaj oje vs de bıraktım. duş jeli bile kullanmıyorum. doğal sabun ve bebe şampuanı kullanıyorum kozmetik olarak sadece. kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. bulaşık yıkarken eldiven takıyorum. bu kadarını yapmak zorunda değilsin ama elinden geleni yap derim
Kizlar biraz ozel olacak ama yardiminiza ihtiyacim var bebegin esi asagida oldugu icin kanamasi olup esiyle beraber olmaya devam eden var mi ya doktor bana sorun olmaz dedi ama ben cok korkuyorum
Yarın ilk iş doktorumu arayıp sorayım o zaman. Aşı ile ilgili hiç bişey dememişti zaten sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gittiğimde karambolden yaptı ebe gelmişken yapayım diye. Ama dediğim gibi benim durumumu biliyorken böyle bir riske gireceğini hiç sanmıyorum
Aynen doğurucam 36 yaşındayım Can'ım :) biraz geç kaldım ama olsun
Yaklaştın sayılır Can'ım eşim İzmirli. Antalya'da yaşıyoruz adanalıyım... Böylesi hayırlıymış diyorum yoksa hayallerimde bu kadar ara vermek yoktu, ama oğlum en büyük yardımcım ve kıskançlık derdi de yok. Eminim senin kızın da sana yardımcı oluyordur :)Cnm bende sendenim.benimde kızım 12 yaşında ve bende 36 yaşındayım. Demekki izmirliler böyle yapıyo hep. yanlış hatırlamıyorum dimi izmirliydin sen.
Evet istek konusu da çok önemli.bende bunları araştırıp mastır yapan kendim var saniodum meğer batı deniz de hatmetmis konuyu@gvn1907
D Daisymom
Ben görmemişim arkadaşların yazdıklarını, yumurtlama döneminden önce sevişin :))
Xx ler yavaş ama sağlam gidiyorlar, xy ler hızlı ama çok fire vererek gidiyorlar. İçeride 2-3 güne kadar yaşayacak olan spermlerin Xx olmaları lazım ki yumurtaya hoop girsinler :))
Ayrıca kadının çok istekli olması vajinal salgıyı arttırdığı için xy lere yardımcı oluyor. Siz siz olun yumurtlamadan önce ve isteksiz olun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?