- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.461
Amin canımm aminn :) bende aksam kaynana olduğumu hayat ettimkızım demekte garip ya allahım sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin dün metrobüste kızımın erkek arkadaşını eve tanıştırmaya getirdiği anları hayal ettim resmen
Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz
Okuldayim şimdi eve geçince izlicem canımm
Bende kilodan rahatsız oluyorum ama hamileliğin doğası bu canımm ne yapalım şişmeden olmuyo :) sakin sıkma canını eminim sen böylede güzelsin :)
Amin canımm aminn :) bende aksam kaynana olduğumu hayat ettim
amiiin aminn inşallah :) canım 3 kişi daha erkek dedi :) aileden de sadece ablam kız diyor gerisi erkek diyor :) bakalım hayırlısı olsun inşallah :)[/QUObence kız senin bebiş erkekler erken gösteriyo pipiyi:)
Senden de canımmm benim :)oyy yerim güzel söyleyen dillerini allah razı olsun canım
inşallah sonrasında başlamaz cnm gece uyutmadı beniben bugun yaptırdım canım sonra işe geldim hiç bir ağrı ok allaha şükür. kan alırken daha çok acımıştı :)
yaa okudum az önce oğluş geliyomuş gözün aydın canım:)Canım dün kontrolde pipiyi gösterdi :) erkekmis :)
banada dün kalp atışını dinlettiler küçücük bi alet keske eve alsak o aletten :) 8 kilo aldım bendegünaydın kızlar bugun sabahtan gidip tetanoz aşısı oldum korktuğum gibi acımadı. 2 doz yapcaklarmış kızımın kalp atışınıda dinlediler :) ay bide 70 kilo olmuşum resmen 12 kılo almışım ya
inşallah sonrasında başlamaz cnm gece uyutmadı beni
2 de yaptırdım canıminşallah canım saat kaçta yaptırdınmı uyutmadı
Teşekkür ederim canım akşam eve geçtiğinde kremlerin fotoğrafını gönderebilir misinizgünaydın canım ben dün eczaneye gittim cilt uzmanı varmış tesadüfen baya anlattı adını unuttum yeşil bi krem sattı bana 1 alana 1 bedavaymış tanesi 82tl normalde ondan aldım evde kaldı sabah sürdüm bi bakayım eve geçince bide güneş kremi verdi lekelenmeler için oda avene marka oda 1 alana 1 bedavaydı aldım 2 sinide
Günaydın Can'ım. Kontrolüm öğleden sonra gelince yazarım. Geçen defa doktorun dürtmelerine rağmen kıpırdamayan oğlum hareketlenir de güzelce pozlar verir bize :)Günaydııınn
matsiyahoje nerdesin ????@Daisymom güzel haberlerle gel insallahh. @gvn1907 sana ayrı bi günaydn diyesim geldi :) @Catmom @DraconianX L Light Of God @insanbuL @batideniz hadi kalkin topigi bos bırakmayn hadiiiii :) interiorarchitect okulmu var canımcm erkenden ayaklanmıssn
Doğal yağ karışımı tarifi nasıl acababen doğal yağ karışımı yaptım kendime canım onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?