2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz

ben doğal yağ karışımı yaptım kendime canım onu kullanıyorum

amiiin aminn inşallah :) canım 3 kişi daha erkek dedi :) aileden de sadece ablam kız diyor gerisi erkek diyor :) bakalım hayırlısı olsun inşallah :)[/QUObence kız senin bebiş erkekler erken gösteriyo pipiyi:)

şeker yüklemesini soranlar olmuş ben yaptıracağım zaten videoları izlerseniz biz verdikleri şeker ortalam a2 dilim baklavaya kalorisine eş değermiş

@aylinnalpr tatlım boğazımı kedi tırmalıyor sankigeceden beri ağrıyo Üşütmüşüm sanırım ya da herkes hasta bulaştı bir yerdenateşim yok Şükürler olsun ki.yoksa topiği yalnız bırakır mıyım:))herkesi öpüyoruzz. matsiyahoje herşey yolundadır umarım seni merak ediyorum

banada dün kalp atışını dinlettiler küçücük bi alet keske eve alsak o aletten :) 8 kilo aldım bende

Teşekkür ederim canım akşam eve geçtiğinde kremlerin fotoğrafını gönderebilir misiniz

Günaydın Can'ım. Kontrolüm öğleden sonra gelince yazarım. Geçen defa doktorun dürtmelerine rağmen kıpırdamayan oğlum hareketlenir de güzelce pozlar verir bize :)

Guzel anneler gunaydiiiinnnn;
Bebislerinizle birlikte musmutlu bir gun gecirmenizi dilerim :)
Biz bugun yolu yarilamisiz,bi heyecan basti beni :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-23-08-38-42-1.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 82
Günaydın kızlar, uzun zamandır yazamadım buralara. 21. haftamızın içindeyiz, cumartesi doktora gittik, aldığımız kilolara laf yedik geldik

şeker yüklemesi istemediğimi söyledim, 15 gün şeker ölçüm cihazıyla takip etmem koşuluyla kabul etti, eğer yükleme yaptırmak istemeyen varsa aklınızda olsun. açlık ve 1 saat sonra tokluk şekeri ölçeceğim parmaktan.

toplam 7 kilo aldım, 3 kilosu son 1 ayda olduğu için laf etti. bebiş 320 gr olmuş. 5 mart'ta detaylı ultrasonumuz var.

bizden haberler şimdilik böyle, umarım herkesler iyidir sağlıklıdır, gerideki mesajları okuyamadım. hepinizi öpüyoruz kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…