- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.441
günaydın canım ben dün eczaneye gittim cilt uzmanı varmış tesadüfen baya anlattı adını unuttum yeşil bi krem sattı bana 1 alana 1 bedavaymış tanesi 82tl normalde ondan aldım evde kaldı sabah sürdüm bi bakayım eve geçince bide güneş kremi verdi lekelenmeler için oda avene marka oda 1 alana 1 bedavaydı aldım 2 sinideKızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz
Gece yatıyoruz içerde birikiyor herhalde sabaha kadar ki sabah kalktığımda küloduma boşalıyor benimde bayağı, bu hamileliğimin başından beri böyle, ben enfeksiyon gibi başka bişeye yormak istemedim normaldir diye geçiştiriyorum, temiz tutuyorum sadece. Ayrıca çok ayakta kaldığımda da gelebiliyor yoğurt kesiği gibi
Günaydın tatlımmmmm :) evet okul yolu düz gider :)Günaydııınn
matsiyahoje nerdesin ????@Daisymom güzel haberlerle gel insallahh. @gvn1907 sana ayrı bi günaydn diyesim geldi :) @Catmom DraconianX @Aryadeniz38 insanbuL denizbatiekin hadi kalkin topigi bos bırakmayn hadiiiii :) interiorarchitect okulmu var canımcm erkenden ayaklanmıssn
Günaydııııın, nerdesin sen ama yaaa :)))Günaydııınn
matsiyahoje nerdesin ????@Daisymom güzel haberlerle gel insallahh. @gvn1907 sana ayrı bi günaydn diyesim geldi :) @Catmom DraconianX @Aryadeniz38 insanbuL denizbatiekin hadi kalkin topigi bos bırakmayn hadiiiii :) interiorarchitect okulmu var canımcm erkenden ayaklanmıssn
günaydın kızlarr dün doktorumu aradım aşı için yaptırmanda fayda var yaptırmaman da çok büyük kayıp değil dedi ben yaptırdım ilk acımıyo ama 1 saat sonra ağrı başladı kolumun üstüne yatamadımBeni de bilgilendirdigin için çok sağol canim. Zaten ben aile hekimine hiç güvenmiyordum. Oglumda vurdular hiç sormadılar bile riskin var mi diye. İlaç yazmak dışında pekte bilgi birikimi deneyimi olamayan aile hekimleri var malesef.
Canım bende tedirginim karar veremedimKizlar seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz bazilari zararli bazilari yaptirman gerek diyolar
Geçmiş olsun canımm yerim minik kızını :) gel yanaklarını sıkayim ne tatlı olmuşsundur şimdi sen :) bozma moralini sakın kilo aldım diye doğumdan sonra çabucak vereceksin gör bak demiştim derim sana :)günaydın kızlar bugun sabahtan gidip tetanoz aşısı oldum korktuğum gibi acımadı. 2 doz yapcaklarmış kızımın kalp atışınıda dinlediler :) ay bide 70 kilo olmuşum resmen 12 kılo almışım ya
Geçmiş olsun canımm yerim minik kızını :) gel yanaklarını sıkayim ne tatlı olmuşsundur şimdi sen :) bozma moralini sakın kilo aldım diye doğumdan sonra çabucak vereceksin gör bak demiştim derim sana :)
ayyy inanmıyorum jindam erkekmiymiş kaç gndür hasta olunca girememiştim hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhhhhhAynen canımmm :) göstermeyince dedim kız herhalde :) Meğersem pipilimis :)
Günaydın günaydın Günaydınnn herkese Oglusumla kocaman günaydın ve öpücükler yolluyoruz
Ne garip bi duyguymuş ya Oglusum demek :)
günaydın kızlarr dün doktorumu aradım aşı için yaptırmanda fayda var yaptırmaman da çok büyük kayıp değil dedi ben yaptırdım ilk acımıyo ama 1 saat sonra ağrı başladı kolumun üstüne yatamadım
ayyyy kaç aylık oldu doğacak artık dayanamazdım günde 3 doktora falan giderdim illa pozisyon değiştirecek gösterecek minik dayanamam ben :)))Bu gidisle 2.lere kalcak o isgercu benjmkine hala oglus muamelesi yapyrz ne oldugu belli degil daha
Bende kilodan rahatsız oluyorum ama hamileliğin doğası bu canımm ne yapalım şişmeden olmuyo :) sakin sıkma canını eminim sen böylede güzelsin :)inşallah ya ben kilolu olmayı hiç sevmiyorum. zaten ben kilo aldıkça benım kafada büyüyo öyle kötü bi özelliğim var yanaklarım falan şiş gibi daha resmen temmuza kadar kimbilir kaç kilo alırım
Benim gün içerisinde oluyo daha çok altıma kaçırmış gibi hissediyorum :)
Erkekmis valla canım:) çok sağol canım Allâh razı olsun bütün minnoslar sağlıkla gelsin inşallahayyy inanmıyorum jindam erkekmiymiş kaç gndür hasta olunca girememiştim hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?