2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Son düzenleme:
Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz
günaydın canım ben dün eczaneye gittim cilt uzmanı varmış tesadüfen baya anlattı adını unuttum yeşil bi krem sattı bana 1 alana 1 bedavaymış tanesi 82tl normalde ondan aldım evde kaldı sabah sürdüm bi bakayım eve geçince bide güneş kremi verdi lekelenmeler için oda avene marka oda 1 alana 1 bedavaydı aldım 2 sinide

Günaydın kızlarrr dün dayanamadım doktora gittim gece uyuyamamıştım kramlardan bide bademciklerim de fenaydı gittim çok şükür bebiş sağlıklı kramp için magnorm verdi suya atılıp içiliyor kulak burun boğaza yçnlendirdi agumentin verdi 1000 lik onu içebiliyomuyuz ya aldım ama içime sinmedi içmedim burun spreyi bide parol verdi eczaneyede gittiğimde cilt uzmanı vardı çatlak kremi ve güneş leke kremi aldım 180tl tuttu sağlık olsunda napalım :/

Günaydın, seninki mantar gibi geldi bana. Başıma gelmedi ancak çok duydum bu şekildeki rahatsızlıkları. Sakın sabun kullanma, Fırsatını bulduğun anda da doktora gitmelisin bence .

günaydın kızlarr dün doktorumu aradım aşı için yaptırmanda fayda var yaptırmaman da çok büyük kayıp değil dedi ben yaptırdım ilk acımıyo ama 1 saat sonra ağrı başladı kolumun üstüne yatamadım

Geçmiş olsun canımm yerim minik kızını :) gel yanaklarını sıkayim ne tatlı olmuşsundur şimdi sen :) bozma moralini sakın kilo aldım diye doğumdan sonra çabucak vereceksin gör bak demiştim derim sana :)

inşallah ya ben kilolu olmayı hiç sevmiyorum. zaten ben kilo aldıkça benım kafada büyüyo öyle kötü bi özelliğim var yanaklarım falan şiş gibi daha resmen temmuza kadar kimbilir kaç kilo alırım

Günaydın günaydın Günaydınnn herkese Oglusumla kocaman günaydın ve öpücükler yolluyoruz
Ne garip bi duyguymuş ya Oglusum demek :)

kızım demekte garip ya allahım sağlıcakla kavuşmamızı nasip etsin dün metrobüste kızımın erkek arkadaşını eve tanıştırmaya getirdiği anları hayal ettim resmen

ben bugun yaptırdım canım sonra işe geldim hiç bir ağrı ok allaha şükür. kan alırken daha çok acımıştı :)

inşallah ya ben kilolu olmayı hiç sevmiyorum. zaten ben kilo aldıkça benım kafada büyüyo öyle kötü bi özelliğim var yanaklarım falan şiş gibi daha resmen temmuza kadar kimbilir kaç kilo alırım
Bende kilodan rahatsız oluyorum ama hamileliğin doğası bu canımm ne yapalım şişmeden olmuyo :) sakin sıkma canını eminim sen böylede güzelsin :)

Günaydın canlar ..benim ilk dogumdan sonra catı kemiklerimde agrı oluşmustu ilac fln derken zamanla 2-3aya kaybolmuştu şimdi tekrar başladı ne önerirsiniz cati agrısına ne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…