2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım başladı çok şükür. Geçen hafta az az vuruyordu, bugün sabahtan beri vuruyor. Abimiz de ilk defa hissetti bugün elimi yıkamıcam elime tekme attı diyor seninde başlar bugün yarın inşallah
Oh Ohh aferin minnoşa oyy ben o abisine de kiyamam ya abilik mi biliyo o da
benim ilk bebegim o nedenle hissetmem zaman alacak sanırım bekliyorum kızçem bi haretlerini hissettirse kafam daha rahat olacak benim de

Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz bazilari zararli bazilari yaptirman gerek diyolar
Kafam karışık cnm açıkçası diğer 2 bebeğimde yaptırdım sıkıntım yoktu ama bu sefer pek yaptırma taraftarı değilim bilmiyorum doktorumda karşı aslında ama yaptırmazsamda vicdanım rahat edermi kararsızım kısacası

Nasil rahat ediyosan oyle yat hic bi sorun olmaz dedi doktorum canim bende döne döne yatiyorum

Hiç duymamistim canim ben perinatologa gidiyorum 34. Haftaya kadar progestan kullan dedi kullaniyorumda riskim yuksek oldugu icin

Canim bunun amaci ne aslinda hic bilgim yok seker olup olmadigini mi belirliyor

Oh Ohh aferin minnoşa oyy ben o abisine de kiyamam ya abilik mi biliyo o da
benim ilk bebegim o nedenle hissetmem zaman alacak sanırım bekliyorum kızçem bi haretlerini hissettirse kafam daha rahat olacak benim de
Evet canım haklısın insanın kafası rahat ediyor, hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorsun. Bugün kontrolüm var ve her zaman yaşadığım tedirginliğim yok üzerimde çok şükür.

Evet canım haklısın insanın kafası rahat ediyor, hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorsun. Bugün kontrolüm var ve her zaman yaşadığım tedirginliğim yok üzerimde çok şükür.
Ne güzel maşAllah bebişe inşAllah ben d een kısa zamanda hissetmeye başlarım da tedirginliğimı atarım

Benim gün içerisinde oluyo daha çok altıma kaçırmış gibi hissediyorum :)

Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz

Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz

Arkadaşım aç yurtdışından aldırttım
Perşembe kullanmaya başlayacağım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…