- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #38.421
Oh Ohh aferin minnoşaCanım başladı çok şükür. Geçen hafta az az vuruyordu, bugün sabahtan beri vuruyor. Abimiz de ilk defa hissetti bugün elimi yıkamıcam elime tekme attı diyorseninde başlar bugün yarın inşallah
Orası öyle tabi de sürpriz olsun demistirBizimkine bi kordon denk geldi bi bacaklarını acmadı falan baya ugrastrdı sadece erkek olabilir tahmini almstk :) nolursa olsun anneden saklanmaz :))) yazdgni sesli okucamki azcik ornek alsin senin minikten :))
Kafam karışık cnm açıkçası diğer 2 bebeğimde yaptırdım sıkıntım yoktu ama bu sefer pek yaptırma taraftarı değilim bilmiyorum doktorumda karşı aslında ama yaptırmazsamda vicdanım rahat edermi kararsızım kısacasıKizlar seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz bazilari zararli bazilari yaptirman gerek diyolar
Nasil rahat ediyosan oyle yat hic bi sorun olmaz dedi doktorum canim bende döne döne yatiyorumKızlar yatış pozisyonlarınız Nasıl???
Yüz üstü sırt üstü yan?
Ben bazen yüzüstü yatıyorum ve korkuyorum
Okuduğum bi makalede 20. Haftaya kadar sıkıntı olmaz diyordu bu konuda dr una sorup görüş alam var mı?
Hiç duymamistim canim ben perinatologa gidiyorum 34. Haftaya kadar progestan kullan dedi kullaniyorumda riskim yuksek oldugu icinCanim bence bu haftsdan sonra progestan kullanimi cok gerekli olmadikca kullanilmamali ozellikle erkek bebeklerde hormon sikintisi ysratabiliyor bunu olk gebeligimde ailece tanidik bir kadin dogumcu soylemisti bu gebeligimdede 13. Haftada zeynep kamile gittigimde progestan kullaniyordum benim doktorda lekelenmem oldu diye bir sikinti yok ama yinede vereyim diye vermisti devletteki doktor ki kendisi en guvenilir kadin dogumculardan benim gozumde bir gerek yok neden kullaniyorsun dedi doktorun dedigini dedim gerek yok ama yinede vereyim diye veriyorlar bu ilaclari amabu ilacin bebege yapacagi etkilerde soru isareti dedi o an biraktim iyikibirakmisim iyiki habibe hanima gitmisim Allah izin verirse doguma kadar onu birakmayi dusunmuyorum
Ben ilk gebeligimde yaptirdim gebelik şekeri cikti ya yaptirmasaydim o zaman riskler buyuk iste insulin kullandim gebelik bitince o da gecti bence yapilmaliKizlar seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz bazilari zararli bazilari yaptirman gerek diyolar
Canim bunun amaci ne aslinda hic bilgim yok seker olup olmadigini mi belirliyorKafam karışık cnm açıkçası diğer 2 bebeğimde yaptırdım sıkıntım yoktu ama bu sefer pek yaptırma taraftarı değilim bilmiyorum doktorumda karşı aslında ama yaptırmazsamda vicdanım rahat edermi kararsızım kısacası
Evet canım haklısın insanın kafası rahat ediyor, hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorsun. Bugün kontrolüm var ve her zaman yaşadığım tedirginliğim yok üzerimde çok şükür.Oh Ohh aferin minnoşaoyy ben o abisine de kiyamam ya abilik mi biliyo o da
benim ilk bebegim o nedenle hissetmem zaman alacak sanırım bekliyorumkızçem bi haretlerini hissettirse kafam daha rahat olacak benim de
Ben kullanıyorum.Kızlar aranızda clexane 0.4 igne kullanan var mı?
Ne güzel maşAllah bebişeEvet canım haklısın insanın kafası rahat ediyor, hareket ediyorsa sıkıntı yok diyorsun. Bugün kontrolüm var ve her zaman yaşadığım tedirginliğim yok üzerimde çok şükür.
inşaallah ben deNe güzel maşAllah bebişeinşAllah ben d een kısa zamanda hissetmeye başlarım da tedirginliğimı atarım
Benim gün içerisinde oluyo daha çok altıma kaçırmış gibi hissediyorum :)Gece yatıyoruz içerde birikiyor herhalde sabaha kadar ki sabah kalktığımda küloduma boşalıyor benimde bayağı, bu hamileliğimin başından beri böyle, ben enfeksiyon gibi başka bişeye yormak istemedim normaldir diye geçiştiriyorum, temiz tutuyorum sadece. Ayrıca çok ayakta kaldığımda da gelebiliyor yoğurt kesiği gibi
Ben kullandım canım 3 ay bitince bıraktım ama aklında soru varsa yardimci olayımKızlar aranızda clexane 0.4 igne kullanan var mı?
Kızlar Günaydın çatlak kremi kullanıyor musunuz lierac adında kremden bahsediliyor internette okudum iyi olduğu söyleniyor bilginiz var mı kullanıyor musunuz yada ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?