2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine, sıcak bişeyler iç yumuşasın boğazın. Yalancı bahar çok kişiyi hasta etti dikkat etmek lazım. Sıcak tut kendini .

Günaydın, seninki mantar gibi geldi bana. Başıma gelmedi ancak çok duydum bu şekildeki rahatsızlıkları. Sakın sabun kullanma, Fırsatını bulduğun anda da doktora gitmelisin bence .
hamilelikten öncesinde akıntım yoktu aslında, hamilelikle birlikte başladı, temizde tutarım elimden geldiğince, o yüzden hamileliğe yordum ben. hamilelikte yollar daha çok açık oluyor belkide yıkadığımız sudan bile oluyordur. kontrolümde soracağım doktora mutlaka.

banada dün kalp atışını dinlettiler küçücük bi alet keske eve alsak o aletten :) 8 kilo aldım bende

Bana göre az almışsın canım. ben alavaktım aslında ucuzda doktor kolay değil acık duyamasan panik yaparsın bebegide korkutursun dedi bende vazgeçtim

ayyyy kaç aylık oldu doğacak artık dayanamazdım günde 3 doktora falan giderdim illa pozisyon değiştirecek gösterecek minik dayanamam ben :)))
Persembe ayrintili var ordada gostermezse doguma kadar kesinlikle soylemeyin dicem doktora valla biktim bunun merakindan :))

Kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine, sıcak bişeyler iç yumuşasın boğazın. Yalancı bahar çok kişiyi hasta etti dikkat etmek lazım. Sıcak tut kendini .
Canım bende sana yazıcaktım kontrolün varmış bize Şahane haberlerle gel minnoşunu öpüyorum:)şuan bişeyim yok ama gece fena oluyorum neyse ki ateş yok

Dikkat et kendinee
Limonlu sıcak su falan icmeyi dene bakalm iyi gelir belki. Ilerlemeden atlatirsin bi an once umarm. Opuyorum prensesi ♥

Günaydin yol arkadaslarim umarım herkes iyidir cogunkontroller güzel geçmiş çok sukur bir matsiyahoje den haber alamadik insalh hersey yolundadir dualrim sizinle gelelim benim skintima bazen belimin sag tarafi ve ayni anda sag kasigim ayagimla beraber cok kasiliyor belimede bicak saplaniyor bu skinti 3 gunde bir 20 dakika kadar yoklayip kayboluyor acaba normalmi

Canım benim aynı kasılma Ağrı kramplar bende de oluyo ama artık o kadar önemsememeye çalışıyorum gebelikten Bebeğin büyüdüğünden Kaynaklı olduğınu düşünüyorum ama sana çok sıkıntı veriyorsa Dr Una danış mutlaka

Günaydıın :) bendede bazen oluyo normal diye düsünüyrm kuzum bide kendini cok yorma o zamanlar daha cok oluyo sanki

Cevabın içintesekkur ederim L Light Of God gecmezse haftaya ayrıntılım var o vakit söylerim kuzum buarada prensesin nasıl hissediyormusun tatlim
Prensesim iyi canımmm Şükürler olsun:))hissediyorum minnakımı bazen hiç durmuyo sürekli dönüp duruyo bazen uyuyo alıştık birbirimize:)))senin minnakında iyidir umarım güzel haberlerle gel inşallah kontrolden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…