2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyorsunuz bazilari zararli bazilari yaptirman gerek diyolar

Canan Karatay'dan çok etkilenen biri olarak aslında istemiyordum ama doktorum şunu söyledi; zararlı olsa kendi kardeşime yaptırmazdım. Eğer son 3 yıldır hiç şeker tüketmiyorsan; şekerin yanında da hamurişi vs de (kek,poğaça vs geçtim; pirinç, makarna vs de dahil birsürü şey saydı). O zaman yapmayalım; çünkü riskin çok azdır dedi. Dediği şekilde zaten beslenmiyorum;bir de içilen şeker öyle abartıldığı kadar yok 1 tepsi baklava yiyormuşsun gibi vs değilmiş; ama öyle 3-5 defa tekrarlatmam zaten asıl zararlı olan oymuş. Yani vücuda devamlı şeker yüklemek...Bir kere yaptıracağım bakalım umarım birşey çıkmaz...

inşallah agrı yapmaz işyerinde çok zorlanırım yoksa izin alma şansımda yok
Canım ben cuma günü yaptırdım hemşireler ağrın olur iş çıkışına doğru yapalım dedi çok şükür hiç ağrım olmadı. Bence kişiden kişiye değişiyor. Sende de olmaz inşallah.

Canim bunun amaci ne aslinda hic bilgim yok seker olup olmadigini mi belirliyor
Gebelik şekeri olup olmadığı belirleniyor cnm olası bir gebelik şekeri bebekte sorunlara hasara yol açıyor doktor diyete başlatıyor makarna pilav tatlıyı kesiyor doğuma kadar ama sağlıklı besleniyorum abartmıyorum diyorsan gebelik şekerin yoktur zaten

Kızlar birşey sorucam her kontrole gittiğimde doktorum hep birkaç gün öne atıyor beni mesela ben 18+3 de gidiyorum doktorum 19 haftalık olmuş diyo boyle olan var mi

Canım benimki hep 1 hafta 10 gün önde gidiyor; ben mesela 15+6 da gittim 16+6 çıkmıştı ölçümlere göre... USG de ölçümlere göre haftayı atıyor örneğin bebeğin 14 cm senin haftan 14 ; ama nrmalde 14 cm bebekler 15 haftalıksa usg de 15 hafta çıkıyor....

İnşallah canım bide benim iş karşı yalada eve gitmem otobüs metrobüs allah yardımcım olsun :)

Dogru canim mantikli ben de yaptirayim diyorum zaten iyi besleniyorum bakalim bisey cikmaz insallah

Merhabalar..
Oglumuz geliyordu.. Bugun karar degistirmis kiz dedi doktorumuZ. :)
Cok sasirdik.. 17 haftaligiz tam bu arada..
Ay pes yani bu doktorlara :) ne kdr değişti burda cinsiyetler bnm de değişebilir belki :) sağlık olsun cnm ilk bebeğin sanıyorum pek önemi olmaz kız veya erkek zamanla o da olur hayırlı olsun

Merhaba güzel anneler Bugün akşam kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım saatler geçmek bilmiyor. Bende cinsiyet değişir mi acaba diye düşünüyorum. Allah ne verirse hayırlısını versin tabi ki. Ne gelirse razıyım... Ama değişmez dimi

Kızlar az önce lavaboya girdim çıktım koridorda yürürken arka arkaya akıntı geldi idrarı kaçırmış gibi korktum tekrar lavaboya gittim baktım epey gelmiş afedersiniz şu gibi ama beyaz akıntıyla karışık fitilden mi oldu acaba bebeğin suyu
Falan değildir dimi

Canım fitille alakalıdır ama doktoruna bir danış için rahat etsin...

evli misiniz siz?

Canım yaptırmadım henüz ama doktorum her muayenede rahim ağzı açık mı diye bakıyor. Alt muayene değil; normal usg de kontrol ederken bakıyor doktoruna sorarsan gösterir sana da...

banada bakıyor her muayenede histereskopiyi yapan doktor şüphelenmişti zamanında ondan sebep kontrol etmesini istedim her gittiğimde takip doktorum beni kontrol ediyor usg ile.

fitil sulu akıntı yapıyor canım bir tatlı kaşığı kadar geliyordu benden de şak diye sanmam bebeğin suyu bu kadar erken gelmez demişti dr um bana 12.haftalıkken sormuştum hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…